Şimdi Ara

Eski Model Premium Üst Segment Takıntısı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

ben e46 ya maximum yapabildiğim masraf 10.500 tl tuttu lastiğinden aküsünden trigerinden benzin pompasından freninden bujisinden v kayışından üst kapak rektefiyesinden sübap değişiminden komple motor conta değişiminden şamzıman motor takozlarından aklına gelen ağır bakım ne varsa sıfır arabadaki 2 yıllık değer kaybına 100 bin sorunsuz gideri olan d segment aracım oldu. bir f segmente taş çatlasın aynısını yaptırmak dahil 20 bini geçmez. ben birde çok pimpiriğimdir. mesela yeni fren disk ve balataları değiştirdim brembo yaptım lastikler yokohama idi prelli p7 olsun diye değiştirdim buna rağmen hesap ortada kullandığım tüm parçalar orjinal yan sanayi kullanırım düşüncesine girerseniz direk bu işe girmeyin derim.

Hocam merhabalar, araç otomatik mi ve lpgli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    - AMBULANSA YOL VERİYORUM HAYAT KURTARIYORUM...
    - Bilgi sahibi olmadan lütfen fikir beyan etmeyelim...
    - Anlayamazsınız... Anlasaydınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Sen neye biniceksin üstad ? Bana direk marka model verir misin ?

Model çok fazla o yüzden daha temiz, daha uygun, km'si daha düşük olan hangisiyse o.

Şu an 99 model lexus rx var bende. Yüklü kredi ödediğim için gücüm buna yetti. Ama 2017 gibi ikinci bir araç düşünüyorum.

Lexus modelleri olabilir. Özellikle rx ve gs serisi. Örnek ilanlar:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lexus-2005-model-toyota-lexus-257568087/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lexus-sahibinden-lexus-248687266/detay

Subaru tribeca olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2007-model-subaru-tribeca-3.0-active-v6-150.000-km-full-plusfulll-173710385/detay

Volvo xc90, xc70, s80, c70 gibi modeller olabilir.

Uygun ve temiz bulunursa mercedes bmw modelleri olabilir.

En kötü toyota camry, honda legend, subaru legacy, outback gibi modeller olabilir.

Seçenek çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

ilk arızada aklını alırlar..

Bulaşmayın bu işlere..

x5'in deri döşemesi yıpranmış değiştirmek 5-6 bin Euro ..

Misal bir airmatik arzası vb ...

uçuk rakamlar çıkması ayrı mesele, bunu düzgün şekilde yaptıramamanız bambaşka bir mesele..

Otomobilin Sorunsuz kullanılabileceği süre 7-8 yılı geçmez..

10 yaşında araba demek, ekonomik ömrünü doldurmuş demek... uğraştın ettin hadi 15 seneyi devirttin... Bitti.. sonrası hurda.. marka mühim değil...

Şuan 2016 yılındayız..
    İkinci El araba : 2010 - 2015 arası..
    2005'den aşağıdakiler ekonomik ömrü tamamlandı...

Bu gözle bakın..

mantık konuştu

• Bende kendi maddi durumuma uygun bir D sınıfı aldım. Vectra. Çok çok isteyerek aldım. O dönem o paralara 5 yaş büyük corsa'lar alınıyordu ama D olsun eski olsun dedik :)
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.