Şimdi Ara

ESKİ MODEL JAPON MU ESKİ MODEL ALMAN MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİLERİNE PARA YETMEYİNCE VE UCUZ FRANSIZLARA PARA KAPTIRMAK İSTEMEYİNCE SEÇENEKLERİN BUNLARA GİTMESİ KAÇINILMAZ OLUYOR.
    SİZCE ESKİ ( 94-95-96-97-98-99 ) COROLLA,CİVİC,LANCER,PRİMERA,İMPREZA MI
    YOKSA ( 94-95-96-97-98-99 ) ASTRA , GOLF, BORA , LEON , OCTAVİA , TOLEDO MU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccocuk61 -- 21 Şubat 2015; 21:42:32 >

• Tek kelime japon. Cunku zamanina gore teknolojik motorlari var adamlarin. Misal bir civic. 16Valf ve guc olarak iyidir. Bakin birde hitler motora. En basitinden 8v. Ve guc olarak dusuk. Bir de nette dolasan videolar var. Motora yag yerine su koyulup calistiriliyor. Epey calisiyor motor. Ama aynisinin alman versiyonu varmi bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cıvıklara 5. vitese takınca ölüyo diyorlar
  • yakıt yönünden japonlara yakınım ayrıca mekanik sorunsuzluk konusunda iyiler. lakin arabada en dikkat ettiğim konu trim sesi aşırı derecede sinir olurum hangi markalarda daha azdır kullananlara sesleniyorum
  • Bence bahsettiğiniz yıllarda Japonlar daha üstün.

• Bırak şu japon, alman, fransız işini,

Temiz kullanılmış, kazasız, masrafsız, yedek parçası ucuz ve bulunabilir bir araç bulmaya bak. Uyruğu önemli değil.
  • 90 lı yıllar japonların altın çağıdır. Eski model deyince daha gerilere gideceksiniz sandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • japon 10 sene önce ne yapıyorsa şimdilerde de hemen hemen aynı. Lakin bu oyunu nissan bozdu motor gamı ile. Japon arabaları hakkında şimdi ne düşünüyorsan eskisinide farklı bir şey düşünmeyeceksin. Ama fransızsa 5 sene sonra araba fiyatları inanılmaz düşüyor. Almanlar için model ve marka bazlı yorum yapmak daha mantıklı.
  • İyide her ikisinede aynı model yıllarını yazmışsınız nasıl oluyorda japon eski, alman yeni oluyor anlamadım.

O yıllardan bir araç alacaksan bence Renault'dan başka araç bakma. Corolla güzel ama piyasası yüksek gidip efsane kasa corolla falan alacağına daha yeni bir araç almış olursun en azından. Honda güzel ama hem yine piyasası gereksiz yüksek hem de apaçilerin çok sevdiği bir araç olduğu için gerçekten düzgün kullanılmışını temizini bulman zor.

Renault al diyorum çünkü hem daha yeni model bir araç alabilirsin hem de parça, servis, usta sıkıntısı yaşamazsın, dağ başına bile gitsen ustasını parçasını bulursun. 15-20 yaşındaki araç japonda olsa, almanda olsa, fransızda olsa mutlaka bir takım sıkıntılar yaşatır. O arabaların kilometreleri dağ olmuştur, bakımları ne kadar düzgün yapıldı, lpg nasıl takıldı Allah bilir. Toyota kullanıcıları genellikle daha düzgün, araçlarına bakan efendi kullanan insanlar oluyor ama honda için tam tersi durum eğer bir apaçinin elinden geçmişse anasını ağlatmıştır aracın.

Yok illa japon veya alman olacaksada yine ben olsam Alman aracı tercih ederdim tabi iyice kontrol ettirdikten sonra. Konfor, güvenlik, donanım vs. olarak daha üstünler ve toyota, honda gibi gereksiz yüksek/şişirilmiş bir piyasaları yok.

• Japon toyota ve mazda

• mercedes hariç japon, nedenine gelirsek de bence ne motor ne yakıt, tamamen iç aksamda eski almanların leş gibi olması, soyulmayan yırtılmayan sarkmayan iç parçalara sahip olmayan almana rastlamak çok zor, daha 7-8 yaşında bmw leri bile görüyorum her yeri soyulmuş ama japonlarda hele bir de toyotalarda 20 yaşında aracın içi gıcır gıcır, tabi kullanıcı kitlesinin de etkisi var ama japonların malzemeleri görselini uzun yıllar koruyor, mercedes te bu tarz sıkıntılara rastlamadım ki 50 yaşında mercedeslere bile bindim
  • Tabiki japon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gulerler adama boyle konular açınca. Japon tabiki sorusu bile olmaz. Bak trafikte 1 tane 80li model avrupa arac varmı. Bide japonlara bak cirit atıyorlar. Heleki Irak Suriye Afrika ulkelerinde vs çok fazla kullanılırlar taş gibi sağlam oldukları için
  • Temiz olan

• Hocam aynı fiyatlara genç Fransızlar , İtalyanlar varken ne diye 20 yaşına gelmiş Alman ve Japonlara bakıyorsun ki . 20 yaşındaki araç ile yarı yaşındaki araç bir olurmu . Full dolu paket falan da olsa artık motor bitmeye başlamıştır , temizi mutlaka vardır ama onuda beklemek çok uzun zaman alır .
  • Bmw ve mercedes soz konusuysa alaman, ucan kacan bir nissan veya honda ise mesele tabii ki capon

• hyundai accent almaya karar verilmiştir.hem daha yeni hemde sorunsuzluk seviyesi japonlar kadar olmasada onlardan kopya çeke çeke iyi bir seviyeye gelmiş olmaları beni hyundaiye çekti. 2008 accent era 1.4 team
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Tek kelime japon. Cunku zamanina gore teknolojik motorlari var adamlarin. Misal bir civic. 16Valf ve guc olarak iyidir. Bakin birde hitler motora. En basitinden 8v. Ve guc olarak dusuk. Bir de nette dolasan videolar var. Motora yag yerine su koyulup calistiriliyor. Epey calisiyor motor. Ama aynisinin alman versiyonu varmi bilmem

Var var benim salak arkadaşım golf 4 e yağ yyerinesu koymuş aradan 30sn sonra mmotordan dumanlar çıkıp yalan oldu sıfırdan motor yaptırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

cıvıklara 5. vitese takınca ölüyo diyorlar

son hızını 4.viteste yapar. 5 vites ekonomik kullanım içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Tek kelime japon. Cunku zamanina gore teknolojik motorlari var adamlarin. Misal bir civic. 16Valf ve guc olarak iyidir. Bakin birde hitler motora. En basitinden 8v. Ve guc olarak dusuk. Bir de nette dolasan videolar var. Motora yag yerine su koyulup calistiriliyor. Epey calisiyor motor. Ama aynisinin alman versiyonu varmi bilmem

Var var benim salak arkadaşım golf 4 e yağ yyerinesu koymuş aradan 30sn sonra mmotordan dumanlar çıkıp yalan oldu sıfırdan motor yaptırdı.

Yok artik daha neler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.