Şimdi Ara

eski ev arkadaşımın yaptığına bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene aynı evi paylaştığım aynı tabaktan yemek yediğim adamın yaptığına bakın: geçen sene bana 250 tl borcu varken ben nasıl istesem diye düşündüm okadar ve isteyemedim neyse bi ara recep ivediğe gittik ben kız arkadaşım o ve onun kız arkadaşı. o almıştı bileti; sonra ki gün 10 tl istedi bilet parası neyse ben bi müddet sonra borcumu isteye bildim ve istedikten 1 ay kadar sonra verdi ki bi bu sürede hala ev arkadaşıyız neyse 2 kişi ağır kaçtı ev masrafı biz bi 3. aldık ama almaz olaydık hiç ağzımızın tadı kalmadı ben evde besleme gibi oldum kimse taafından sallanmıyom bende kimseyi sallamıyom vs. neyse senenin sonuna doğru 3. eleman ben çıkacam dedi ve bizim sınıftan da 2 kişi ile eve çıkacaklarını söyledi biz yine 2 kişi kaldık ilk elemanla oda dedi ki ben yurta çıkacam ok dedim gittim yurda kaydımı yaptırdım yaz sonu okul açılınca geldim gördüm ki benim ev arkadaşım dediğim şahıs diğer 3lüye 4. olmuş eve çıkmışlar ben de yurttayım sonra bende bi tek oda yer bulup kendim çıktım bi aparta ben bu elemanla yaklaşık 2 ay kadar konuşmadım sonradan yumuşadım muhabbete başladım aramızda çok iyi oldu aratatilde felan aramız çok iyiydi neyse bende bi hamster vardı oda aldı i hamster ve bana ve ona kafes yaptık ikimiz beraber.şehir dışından da hamster topu aldırttık bende para olmadığından o ödemiş(oda değil onun kız arkadaşı) olaydan 2 gün sonra bana bi msj " birader param yok bana 15 lira top parasını verecen mi" benim durumumu da biliyor 800 tl borcum var cebimde para yok cep telefonumu fotoğraf makinamı satmaya çalıştığımı bilirken böyle bi msj attı bende bi yerden buldum gittim kız arkadaşına verdim benim olaydan bi kaç gün sonra bunu dolandırmışlar (bunun konumuzla alakası yok ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ata sözünün tam yeri olacağından anlatayım) bi adam gelir kapılarına beleş şampuan diye ve şampuanın kapağında hediye yazıyorsa o hediyeyi 50tl karşılığı veriyorlar hediyei kazanırsan geri dönüş yok 50 tl bayılacan bu ve sevgilisi 2 şampuan seçer 2sindede lazerli epilasyon aleti bunun cebinden 100 tl çıkar satıcı evden gider bi bakarlar bıraon marka traş makinası tabi bu olaydan sonra benim içimin yağları eridi ve bugün evlerine gittim vizeler de sorumlu olduğumuz slaytları almak için "flash bende değil" dedi biraz önce sınıfımızdan bi arkadaş geldi slaytları getirdi "nerden buldun dedim "osman verdi" dedi "nezaman" dedim " şimdi ordan geliyom" dedi

niye anlattım bilmiyom ama biraz içimi döktüm...düşünüyorum ben mi bişey yaptım da bu adam(!) bana böyle yaptı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

geçen sene aynı evi paylaştığım aynı tabaktan yemek yediğim adamın yaptığına bakın: geçen sene bana 250 tl borcu varken ben nasıl istesem diye düşündüm okadar ve isteyemedim neyse bi ara recep ivediğe gittik ben kız arkadaşım o ve onun kız arkadaşı. o almıştı bileti; sonra ki gün 10 tl istedi bilet parası neyse ben bi müddet sonra borcumu isteye bildim ve istedikten 1 ay kadar sonra verdi ki bi bu sürede hala ev arkadaşıyız neyse 2 kişi ağır kaçtı ev masrafı biz bi 3. aldık ama almaz olaydık hiç ağzımızın tadı kalmadı ben evde besleme gibi oldum kimse taafından sallanmıyom bende kimseyi sallamıyom vs. neyse senenin sonuna doğru 3. eleman ben çıkacam dedi ve bizim sınıftan da 2 kişi ile eve çıkacaklarını söyledi biz yine 2 kişi kaldık ilk elemanla oda dedi ki ben yurta çıkacam ok dedim gittim yurda kaydımı yaptırdım yaz sonu okul açılınca geldim gördüm ki benim ev arkadaşım dediğim şahıs diğer 3lüye 4. olmuş eve çıkmışlar ben de yurttayım sonra bende bi tek oda yer bulup kendim çıktım bi aparta ben bu elemanla yaklaşık 2 ay kadar konuşmadım sonradan yumuşadım muhabbete başladım aramızda çok iyi oldu aratatilde felan aramız çok iyiydi neyse bende bi hamster vardı oda aldı i hamster ve bana ve ona kafes yaptık ikimiz beraber.şehir dışından da hamster topu aldırttık bende para olmadığından o ödemiş(oda değil onun kız arkadaşı) olaydan 2 gün sonra bana bi msj " birader param yok bana 15 lira top parasını verecen mi" benim durumumu da biliyor 800 tl borcum var cebimde para yok cep telefonumu fotoğraf makinamı satmaya çalıştığımı bilirken böyle bi msj attı bende bi yerden buldum gittim kız arkadaşına verdim benim olaydan bi kaç gün sonra bunu dolandırmışlar (bunun konumuzla alakası yok ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ata sözünün tam yeri olacağından anlatayım) bi adam gelir kapılarına beleş şampuan diye ve şampuanın kapağında hediye yazıyorsa o hediyeyi 50tl karşılığı veriyorlar hediyei kazanırsan geri dönüş yok 50 tl bayılacan bu ve sevgilisi 2 şampuan seçer 2sindede lazerli epilasyon aleti bunun cebinden 100 tl çıkar satıcı evden gider bi bakarlar bıraon marka traş makinası tabi bu olaydan sonra benim içimin yağları eridi ve bugün evlerine gittim vizeler de sorumlu olduğumuz slaytları almak için "flash bende değil" dedi biraz önce sınıfımızdan bi arkadaş geldi slaytları getirdi "nerden buldun dedim "osman verdi" dedi "nezaman" dedim " şimdi ordan geliyom" dedi

niye anlattım bilmiyom ama biraz içimi döktüm...düşünüyorum ben mi bişey yaptım da bu adam(!) bana böyle yaptı diye.

bunu bana yapacak sonra bi daha görüşcem o adamla,peehh. 5-10 liranın hesabını yapan insanlardan her zaman koşarak uzaklaşmışımdır,güvenilmez bu tür insanlara.Allah'a şükür ev arkadaşlarımdan yana çok şanslıydım.Öğretmen çocugu olup aylık verdiği paranın yarısına çok daha iyi bi şekilde(öğretmen evi) yaşayabileceği halde sırf ben mağdur olmayayım diye evden ayrılmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 15 Nisan 2010; 23:00:38 >

• en nefret ettiğim tiplerdir. Üniversite ile ilgili önümü kapattın be hacı zrmu o kadar yav .
  • her zaman tek kalıcan hacı.arkadaşların olacak.secicen öyle eve cagırıcan sonra yolcu herkes.
    sevdiklerin kalsın istersen.benim felsefem öyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

en nefret ettiğim tiplerdir. Üniversite ile ilgili önümü kapattın be hacı zrmu o kadar yav .

ünversitede hiç birşey öğretimyorlar sözüm ona biyoloji okuyorum bilim adamı yetiştirecekler ama ders adına hiç bir şey öğrenmiyorum.ünv. öğrenilen insan sarraflığı ben daha tam öğrenememişim onuda birde ayağın yorganına göre nasıl uzatılır ki hala onuda tam beceremiyom çok büyük ümitlerle gitmemek lazım ünv. ye

düzeltme:

@oktayd vallahi öyle ya tek kişi kalıyom şimdi azıcık aşım ağrısız başım kim senin g.tünü toplamıyom kendi bulaşığımı yıkıyorum yemeğimi kendime göre yapıyorum ne istersem onu yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 15 Nisan 2010; 23:20:12 >

• bunları buraya yazıcağına bana deseydinya ayıp ettin şimdi
  • Ben okula girdiğimden beri eve çıkmadım.Eve çıkalım diyenlerin hep bir yamuğunu buluyorum.Dsi'de kalıyorum ayda 250 lira veriyorum ama odam tek kişilik kimseyi çekmek zorunda değilim.
  • özet geç
  • abi okumadım ama kafan mı iyi o kadar yazmışsın.
  • 5 kişi kalıyoruz.Başlarda benle diğer 4 kişi arasında sogukluk vardı ama sonraları durum degıstı aramız cok ıyı.

Ama seneye tek cıkıcam eve yada 2 kısı.5 kısı cok gelıyor.
  • eve çıkma mevzusunda arkadaşları iyi seçmek lazım.Çoğu kişi daha hemen senenin başında kafa dengi olduğunu zannettiği bir yada iki kişiyle eve çıkar.Sonrasında evde her türlü huzursuzluk mu istersin , mutfakta birikmiş dağ gibi bulaşıklar mı, birikmiş faturalar mı hepsi mevcut.Para yönünden sıkıntı yaşamayacağın kişileri öncelikli tercih etmen lazım.Hele bazı insanlar ilan yoluyla 3. yada 4. kişi olarak başkasının evine gidiyor bu durumu çok garipsiyorum şahsen.Başka ilde okumak gerçekten zor bir durum.
  • Ben olsam bir daha yüzüne bakmazdım.
  • ne nokta ne virgün.

okumak mümkün değil yahu
  • yazarken yorulmadın mı o nasıl anlatımdır
  • Benim arkadaşımda bitirme projesini yapmadım diye evden ayrılmış,evden arıldıktan hemen sonra da başka bir gruba dahil olmuştu(bitirme projesini birlikte almıştık).Neyseki ödevi ben yapıyordum ki ayrıldığı günün sabahına bitirp teslim etmiştim.(Tek olarak)

O gün bugündür ne yapar ne eder bilmem.

Demek istediğim bir pire için yorgan yakmaya çalışanlardan uzak duracaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 15 Nisan 2010; 23:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

ne nokta ne virgün.

okumak mümkün değil yahu

L leri büyük yazanlardan sonra noktalama işaretlerine mi takıldı dh
  • Etrafımda pek sorunu olan kimse görmedim ev paylaşma konusunda ama tek kalmanın rahatı çok süper.
    Karışan yok eden yok, arkadaşların da dediği gibi kimsenin arkasını toparlamıyorsun. İstediğin zaman kalkar istediğin zaman yatarsın. Tek sorun maddi yönden biraz daha külfetli oluyor tabi. Ama değer.
  • o traş makineleri 3-5tl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

her zaman tek kalıcan hacı.arkadaşların olacak.secicen öyle eve cagırıcan sonra yolcu herkes.
    sevdiklerin kalsın istersen.benim felsefem öyleydi

şartlar zorluyor herkesi senin felsefeyi kitabını soran olmuyor
    yoksa en iyisi tek kalacaksın kapını kapatacaksın hatta önüne de bir köpek alıp ''dikkat it var'' yazacaksın ama nerde...
  • benim ev arkadaşım hiç ayık görmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.