Şimdi Ara

Eşim boşanmak istiyor (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
20.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evlenmeden önce istediğiniz kadar karışımdakini tanıdım deyin... evlendiğiniz gün asıl tanımış olursunuz. Bunun kadar olmasa da buna yakın bi ilişkim oldu ve son zamanlar artık çekilmez hale geldi şuan diyorum evlenmiş olsak çok zordu...bunun bi çok sebebi olabilir eğer evde tek ise siz gelince size sarıyordur, bi nevi bunalımda yani... sıkılmış, heyecanını kaybetmiş olabilir diye liste çok uzar ama bunların hiç biri bahane değil... bi kadın insanı vezirde eder rezilde. Sıkılma, kavga çıkarma, heyecanım kalmadı vs. Bunların hepsi bahane yeni nesil çok doyumsuz bi çok şeyi hemen elde ediyor ve sıkılıyor tatminsizlik oluşuyor insanlarda... bu devirde yuva kurmak zor onu ayakta tutabilmek daha da zor... siz yapıcı bi insansınız eşinizde zor bi insan sanırım, inşallah istediğiniz şeyler olur... hakkınızda hayırlısı
  • Yav yazmayayım yazmayayım dedim ama , acaba seni aldatmış olabilir mi hocam? Kendine de yedirememiş yaptığını senden utanıyor o yüzden de sana kızıyor belki de ondan soğumanı istiyor?
  • Kardeşim yaşca senden çok büyüğüm ve inan bana tecrübeliyim.Bazı arkadaşlar sevmiyordur falan demiş haklı olma ihtimalleri var.aten öyleyse yapacağın tek sey belli.Bunu anlamanın yolu çok basittir.Bu sorumun cevabını yazmmana gerek yok kendi içinde cevapla.Bir kadının sevip sevmediğini yatağa girdiğinde anlarsın.
    Yani gündüzleri çok değişik çok sudan sebeplerle kavga edebilirsin bu sevmediğini göstermez.Ama cinsel hayatınızda sekteye uğramış ve senin ısrarların için birlikte oluyorsa yada hareketleri çok değişmişse kesinlikle sana olan sevgisi bitmiş demektir.Çok iyi gözlemlemen lazım nedemek istediğimi anlarsın
  • Bunları görünce ve düşününce evliliği bırak birileriyle çıkamıyorum bile nasıl insanlar nasıl yetismisler neden herkes damar takılıyor mutlu olmaları çokmu zor Allah yardımcın olsun Herkese seveceği sevilecegi insanlarla yaşamayı nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Arkadaşlar uzun zamandır aranızdayım biraz konuşmaya ihtiyacım var.
    26 yaşındayım 2 senelik ve 7-8 senedir emek verdiğimiz ilişkimiz var.

Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz özellikle benim herşeyim eşime rahtsızlık veriyo hatta artık beni görmek bile onu rahatsız ediyor.
    Ben uçlarda yaşayan bir insan değilim çevremdeki insanların takdir ettiği sevdiği biriyim.
    Arayıp soranım olur herkes güvenir.
    Elimden her iş gelir, kamuda çalışıyorum gelirimizde bizi idare ediyor.

ÇOK DÜŞÜNCESİZ BİR ADAMIMIM ONA GÖRE

Ben boşanmak istemiyorum çünkü psikolojisi çok kötü olucak çok üzülecek birde ben işimi gücümü elime aldım o 4 yıllık okulunu bitirdi ama iş güç olmadı, şimdi kendimi kötü hissediyorum engel olmuşum şimdide yüzüstü bırakıyorum gibi .

O benim küçük meleğim , ben onun gözünde kötü biriyim.

En ufak şeye parlıyor, ne içersin diyor kola diyorum neyse meyve suyu olsun diyince sinirleniyor
    herşeyi benden bekliyor herşeyi söylenmeden yapayım bekliyor ama düşüncelerini bilemiyorum kestiremiyorum .

Eşim çok agresif fırçalıyor azarlıyor sürekli bense insanların birbirine kızmasına eleştrimesine bağırmasına karşıyım. çünkü hayatta hiç birşeyin buna değmeyeceğini düşünüyorum.
    Ailemse o niye böyle bu niye böyle yaptın demiyor bile hemen fırçalamaya geçiyor.

o üzüldüğü zaman dünyayı yakmak istiyorum , ama normal zamanda kendime diyorum üzülse de karakterinden kişiliğinden ödün verme diyorum .

Sevmiyo diyen gençler bu 7 yıllık baş başa gözgöze bir ilişki sevmiyorum demedi sevdiğini söylüyor.

Ben karakteri agresif bu yüzden evimde sorun olduğunu yazdım içimi dökmek istedim.
    Konuyu gereksiz yere farklı yere çekmeyin rica ediyorum

Hocam belki büyü falan yapmışlardır size eğer inançlı bir insansan biraz araştır derim

• Hocam eşinizi bir psikologa götürün derim geçmişte yaşadığı sıkıntıları ve bazı ufak olayları kendince kuruntu yapıp öfkelenip davranışları doğru yorumlayamayabilir buda size karşı ters tepkiler verebilir anlamına gelir.
  • Çocuk yapın.

• Sakın bosanmayın. Boşan diyenler ne dediklerinin farkında değil.

Eşinle otur tatlı tatlı konuş onun derdini anlamaya çalış. Belki bir nedeni var. Zaten sakin gözüküyorsun Inşaklah bir şekilde çözersiniz. Ama iletilim en temel çözüm mutlaka uygulayın pes etmeyin.

Biraz böyle bitmesin izle belki birşeyler kaparsın.

Hatta birlikte.izleyin.
    Mutlaka i
    Sizin durumla ilgili bir.bölümü vardır.

Bazen diyorum.en iyisi görücü üsülümü iki tarafında beklentisi yok karşıdaki iyiyse zaten seviyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 11 Eylül 2013; 4:34:46 >
  • Bu işi çocuk çözer. Inan bana, evde çocuk şart. Gerekmez didişme anında kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 11 Eylül 2013; 4:44:32 >
  • Dostum durum bu şekildeyse ne ona sonra ne olacağını düşünüp devam ettirmeye çalış nede sonrasındaki piskolojini düşünüp devam ettirmeye çalış
    Boşanmak istiyorsa boşan zorlama istemiyosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Tekrar yazacağım çünkü gerçekten kahkaha atıyorum şu yorumları gördükçe. Yok ailevi problemi olabilir yok sosyalleşin yok tatile çıkın falan ağacım kadın senle zaman geçirmek istemiyor tatil değil uzaya da çıksanız kadın seni istemiyor bunu hazmedip 45 gün kadar ayrı kalın 45 gün sonunda hala bunları hissediyorsa boşanın.
    Bu aile terapistleriyle falan bi sene daha götürürsünüz en fazla. Kadın seni sevmiyorsa çok ırgalamanın anlamı yok. Saçma sapan sebepler bulan arkadaşları da dinleyip kendini avutma. Ben de senin kadar ağır değil tabi ama 380 günümü geçirdiğim kızla ayrıldım çünkü eski hissettiklerini hissetmiyordu kabullenmek zor oldu ayrılalı 50 gün oldu son 10 gün daha rahatım benyazmadıkça o falan yazdı acı gerçekler bunlar. Hiçir şey erkeklik gururundan önemli değil. Dediğimi yap.

+1 kadınlarda bu duygu böyledir maalesef bittimi gözünden düştünmü istersen 10 yıllık takıldığın olsun hiç farketmez onlarda bittimi bitiyor sakın yalvarıp erkeklik gururunuzu ayaklar altına almayın sonra bir kadınla değil cesetle evli olursun. maalesef seni çekici bulmuyordur veya aşkı bitmiştir veya istemiyordur yani istemez istemez işte birşey yapamıyorsun Allah hayırlısını versin bak sana iki laf atayım çok iyi oku kardeş. Hep atarım kendimde arada okurum sürekli hiç unutmayın şu lafları ey ahali mutlaka karşınıza çıkacaktır !!!

Allah der ki : Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler: "Onsuz Yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, candan saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin. "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur gene de yaşarsın...

Hz. Mevlana

Tanrı size istediğiniz değil, ihtiyacınız olduğunuz insanları verir. Öyle ki bu insanlar size yardım edecek, sizi incitecek, size acı verecek, sizi terkedecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olmanızı sağlayacaktır.

Lao Tzu.

• Tek bir soru her şeyi cevaplayacak ama özel bir soru ?

Cinsel birlikteliğiniz ne durumda ? Eğer orda da isteksiz ise ve sizi reddediyorsa işler kötü..
  • çok basit kadınlar maymun gibidir bir dalı bırakmadan diğerine çoktan tutunmuş olurlar :) sen ister bırak ister devam et onu değişen hiçbişey olmayacak :D o ayrılmak istediğine göre onu mutlu eden bir başkası mutlaka var :)))))
    hatalı olan sensin ve pısırıksın bu açık ve net :D hatan evlenir evlenmez çocuk yapmaman :D artık geçti borun parazı boynuzlanıyorsun yanii :D bir an önce boşan çık hayatını yaşa iyi ki boşanmışım diyeceksin :D

bu arada yaşım 39 ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 11 Eylül 2013; 5:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: ßarßrain

Bunları eşinle konuşup düzeltmen gerekiyor,seviyorsan git konuş

yüzlerce kez konuştuk oda seviyorum herşeyden çok ama her hareketin rahatsız ediyor katlanamıyorum diyor :(

"Bir insanı seviyorsan her özelliğiyle seviyorsundur, ben seni seviyorum, ve sen de beni seviyorsan bu bir sorun olmamalı"

De. Yada kendine göre topla ama asıl mantık sevdiğin insandan rahatsız olmayacağın yani.

• Her iki tarafında psikolojik destek alınması gerekir.

Doktora gitmeye ikna edemezsen eşinin ailede, akrabalarda, çevrede sözlerine itibar ettiği birileri mutlaka vardır. Onunla görüşmeniz iyi olabilir. Çocukça olacak ama şöyle bir şey yapın. Birbirinize birer mektup yazın. Her şey bu mektupta açık açık yazılsın. Daha sonra bu mektup çerçevesinde birbirinize karşı davranışları değiştirmeye çalışın. Her konuda ortak bir nokta mutlaka bulunur. Bulunmasa bile fedakarlık edilerek ortak bir karara varılabilir.

• Bazı arkadaşlarımız, boşan, karın senden tiksiniyor, yeni bir kız bulursun yoluna devam edersin yazdığını gördükten sonra, bir kez daha hak verdim atalarımıza Bekara karı boşamak cidden kolaymış.
  • Kardeşim beni yanlış anlama, en azından çocuğunuz yok, çocuk olsaydı herşey daha zor olurdu, bence şu aşamada ilerisini düşün, ya bebeginiz olduktan sonra eşin bu hareketlere devam ederse? çok zor bir durum ama daha çok üzülmemen için zor ama ikiniz icin daha hayırlı olacak bi karar vermen lazım.

• eşiniz size olan ilgisini kaybetmiş. ona sıradan biri olarak görünmeye başlamışsınız ve artık her yaptığınız onun gözüne batacak, yapacak bişey yok.

bence kendini ezdirmeyin, o benim bebeğim diyeceğinize gidin sert çıkın neymiş bende yanlış olan deyin.

kadın erkeğe saygısını kaybetti ise, o adamın kendisine ılımlı yaklaşıp konuşmaya çalışmasına zaten iplemez. siz artık eşinizin gözünde düşük seviyeli birisiniz ve ilişki devam ettikçe size durduk yere hakaret bile ederse şaşırmayın.

• şu iki söz yeter bence
    Sevgili dediğin güzelliğiyle seni kendine aşık eden değil, sana kendin olabilme şansını verendir.
    Güzel Olana 40 Günde Doyulur, gönlü Güzel Olana 40 Yılda Doyulmazmış.
  • Sanırım her evlilikte buna benzer zamanlar olabiliyor...
    Minimum zararla atlatırsınız inşallah.
    Bir aile kolay kurulmuyor o yüzden de dağılmaması için her şeyi yapıp vazgeçmemek lazım.
    en son konuyu aile büyükleriyle konuşup çözmeye çalışın çünkü eşiniz bundan hoşlanmayabilir, bu sürece kadar da geniş ailenizle ve evli arkadaş-komşu-akrabalarınızla birlikte vakit geçirin(akşam yemeğe davet edin,siz gidin,mangala gidin,vs...) çevresinde birbirinizin aklını çelecek bekar-zevzek varsa uzak tutun ve kendinize örnek olabileceğinizi düşündüğünüz insanlarla daha çok görüşün.
    İnşallah her şey yoluna girer...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.