Şimdi Ara

'Eşim Beni Dövmüyor' Diye Mahkemeye Başvurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İran’da bir kadın eşinin kendisine iyi davrandığını ve kendisine şiddet uygulamadığı gerekçesi ile mahkemeye giderek şikayetçi oldu.Mahkemede, kadına kocası tarafından şiddet uygulanmasına karar verildi.

Fars haber ajansının verdiği haber göre, Tahran’da aile mahkemesine başvuran 24 yaşındaki kadın dilekçesinde, "Eşim çok iyi huyludur halbuki ben şiddet uygulamasını istiyorum, eğer bunu yapmazsa kendisinden ayrılmak istiyorum" diyerek şikayetçi oldu.

28 yaşındaki eş ise mahkemeye gelerek , "Ben karımı çok seviyorum o yüzden kendisine şiddet uygulamıyorum. Ona nazik
    davranıyorum ve şiddet uygulamak için bir neden yoktur" diyerek savunma yaptı.

Kocasının bu tavrından dolayı ayrılmakta ısrar eden kadın, eşini ikna etmeyi başardı. Koca, mahkemeye verdiği taahhütte eşine şiddet uygulayacağını kabul etti.

Kaynak

Şaka gibi.

• Varya bunun kocası olucam offf offfffstres topu gibi olur varya süper her eve lazım bundan
  • Dayak istiyor. Bu kadın.
  • hardcore seviyor demek.
  • adam da fazla yumuşak demek ki, bence kadın adamın onurunu kırmamak için bu şekilde dile getirmiş
  • mazoşist kadın ya
  • Historia kadar bağnaz bir herif görmedim fazla takmayın daha 10.sınıfa giden bir çocuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • who is your dady? who is your daddy ? tell me

spank me mister spank spank me
  • başlığı görünce kesin hürriyet haberidir dedim. bu adamların buradan çok oralarda muhabirleri var galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın Abiye Selamlar

Historia kadar bağnaz bir herif görmedim fazla takmayın daha 10.sınıfa giden bir çocuk

ona bakarsan sende fake'sin
  • Historia pm atmışsın ama benim üyelik çaylak üyelik pm atma özelliğim yok
  • Bide bişi diyeyim bırak evrimdir zarttur zurttur dersine çalış sınıfta kalacan bu gidişle
  • Kaynak hürriyet ve her zamanki gibi İranla uğraşıyorlar
  • Akın *

Kişilerin yaşlarını baz alarak yorum atmamanızı öneriyorum.
    Zira bu yorumlar sizin karşınızdaki bireye gösterdiğiniz saygı ve değeri diğer üyelere en çarpıcı haliyle gösteriyor.
    Kendi kendinizi rezil edeceksiniz.(Büyüklük taslayarak)
  • Merak etme zaten bende o arkadaşla aynı yaştayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın Abiye Selamlar

Bide bişi diyeyim bırak evrimdir zarttur zurttur dersine çalış sınıfta kalacan bu gidişle

Sınıfta kalma gibi bir durumum yok. PM'yi kim olduğumu söylemen için atmıştım, kimim ben? Yaşım da 17, bunu ortalıkta belirterek beni küçültemezsin. Zira ben zaten gerektiği yerlerde belirtiyorum.

Konuyu da saptırdık ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 21 Mayıs 2010; 19:05:39 >
  • "Dayak delisi" olmuş bu hatun.
  • Bi adam vardı organıyla kadını dövmüştü.Bu kadınla evlendircen o adamı .
  • Bazı tanıdığım hatunlar erkek dediğin sevgilisine sert davranacak diyorlar. Fantazi meselesi ne diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.