< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 10 Haziran 2024; 10:21:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eşek çarptım :(

-
-
geçmiş olsun bazen elden birşey gelmiyor, şükür daha büyük bir olay yaşanmamış
-
öncelikle geçmiş olsun allah beterinden korusun.
ancak forum kurallarında okuyacağınız üzere, eğer aracınız volvo ise size çarpan transiti ve çarptıgınız eşeği de göstermelisiniz.
-
@Kaygerya adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
öncelikle geçmiş olsun allah beterinden korusun.
ancak forum kurallarında okuyacağınız üzere, eğer aracınız volvo ise size çarpan transiti ve çarptıgınız eşeği de göstermelisiniz.
Vallahi sizin başınıza böyle bir kaza gelirse olayın şoku vs bırakıp elde telefon koşup eşeğin fotosunu çekersiniz normal insanlar bunu düşünemiyor ki yanımda ki kardeşim bakamadı bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sakin, volvoya bir şey olmaz efsanesine güzel bir espriyle yaklaşmış arkadaş sadece. Geçmiş olsun tekrar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ölü eşeği değil de volvoya arkadan çarpan koca yürekli transiti görmek isterdik.
şaka bir yana, geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun
tekrar geçmiş olsun latife yapmıştım. ancak eşek öldüren bir araca göre çok az hasar almış aracınız. transiti de görmek isterdik.
-
Geçmiş olsun...
-
@Kaygerya adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
tekrar geçmiş olsun latife yapmıştım. ancak eşek öldüren bir araca göre çok az hasar almış aracınız. transiti de görmek isterdik
Transit hava yastığı açtığını biliyorum gece karanlık zaten sağa sola bakamadık pek jandarma geldi tutanak tutuldu vs sonra döndük geri saolun Allah beterinden korusun
Kasko yaptırmıyoruz İstanbul içi kullanıyoruz diye ama mesela emniyet gergi fişeği patlamış bunlar hep sıkıntı orjinal parçaları büyük paralar
birde airbag vs açsa ayvayı yemiştik ucuz atlattık gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 11 Haziran 2024; 11:54:42 >
Marmaris Datça arasında başıboş çok sayıda yabani eşek var. Yolun ortasında çok kez gördüm, bilenler hep temkinlidir, çok geçmiş olsun, o yol sürata uygun değil.
-
geçmiş olsun. size bi şey olmamış Allahtan. gerisi bi şekilde hallolur.
istanbul içi niçin kasko yaptırmıyorsunuz merak ettiğimden soruyorum. fiyatlar mı yüksek çıkıyor.
-
Hem fiyat hemde diyorsun büyük bir kaza olmaz , aslında yolun sonu maddiyata çıkıyor Ayetel Kürsi ile devam ediyoruz :)
Birde az çok heves bilgi birikim var her türlü parçanın sıfırı çıkmasını vs bulurum , araba kaputunu dahi açmayı bilmeyen adam tabiki kasko yaptıracak yaptırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 11 Haziran 2024; 14:50:49 >
Geçmiş olsun..
Bende birgün zifiri karanlık bir yolda bize doğru gelen simsiyah bir eşeği teğet geçmiştim. Hiçbir şekilde görünmüyordu, Allah korudu valla.
Takip mesafesini korumayan ve size carpan arkadaki araçta ki de bence esekten farksız.
Son olarak aracınızda çok sağlam kalmış 👍
Çok geçmiş olsun
Bu sebeple bayram yoluna gece serin gitmek varken gündüz çıkacağım.
Yolu görerek gitmek en iyisi.
basit bir olay değil. takip mesafesini koruyan da çarpabilir. refleksle ve arabanın fren sağlamlıyla anlık oluyor.
-
Bunu kabul etmem mümkün değil.
Refleks demişsiniz eğer yeterli takip mesafesi var ve siz yinede refleks gosteremeyip öndeki araca vuruyorsa trafiğe çıkmamalı, çok tehlikeli çünkü
Gelelim araçla ilgili duruma bu noktada zaten sürücü kendi aracinin durumuna göre güvenli mesafeyi belirleyecek yoksa her araç için standart bir takip mesafesinden bahsetmiyoruz.
Bu arkadaki aracin.surucusunun aniden yola çıkan esekten su nedenle bir farkı yok ikiside bu aractakilerin ölmesine yada yaralanmasina yol acabilirdi.
Herhangi bir sebeple öndeki araç heran durabilir ve herkes buna hazır bir sekilde araç kullanmalı ve bu aslı kuraldır bunu bile tartışır duruma gelirsek trafikteki bütün kazalar için hafifletici sebepler bulabiliriz.
Türkiye trafiğinde eşek, öküz, sığır, manda her türlü büyükbaş bulunuyor.
-
Sizin gibi düşünen bir arkadaşım 2020 Model E serisine kaskosuz biniyordu.Geçen gün kapıyı boş bulunup açıyor yandan gelen araba kapıyı alıp götürüyor.400-450 pound kasko bedelini vermedi gitti kapıya, ışıklandırma, vs. 6000 Euro verdi(Olay Kıbrısta yaşanıyor).
Kazanın nasıl geleceği belli olmaz.20 km/h ile boş bulunup dokundurursunuz bir yere sensöre gelir airbag açar.Parça ve araba fiyatları yanında kasko bedelleri hiç birşey
Ben mesela Audi’ye biniyorum kasko+trafik sigortasına 200 pound ödüyorum.1 far zaten 15-20 bin tl sadece…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

öncelikle geçmiş olsun allah beterinden korusun. ancak forum kurallarında okuyacağınız üzere, eğer aracınız volvo ise size çarpan transiti ve çarptıgınız eşeği de göstermelisiniz. |
Hocam sakin, volvoya bir şey olmaz efsanesine güzel bir espriyle yaklaşmış arkadaş sadece. Geçmiş olsun tekrar.
|
tekrar geçmiş olsun latife yapmıştım. ancak eşek öldüren bir araca göre çok az hasar almış aracınız. transiti de görmek isterdik. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X