Şimdi Ara

Yayanın koluna çarptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah giderken ilerde kaza olmuş yol tıkanmış. İlerde arabalar sokağa dönüyordu kaza yüzünden ve önümde otobüs vardı. Otobüsün dönme olanağı yoktu. Ben de karşı şeride girip sokağa döneyim dedim. Otobüsün arkasından 2 teyze vardı karşıya geçmek için. Gördüm ben onları, tam korna çalacağım derken birisinin koluna çarptım arkadaşlar. Hemen yanına gittim kızdı bana. Ki haklı ters yönde gittiğim için. Ama sorduğumda kolunda birşey var mı diye yok dedi. Ben de bindim arabaya tekrar olay kapandı. Şimdi benim aklım o teyzeden çıkmıyor elim ayağım birbirine girdi. O anki heycanla teyzeyle konuşmadan direk gittim. Keşke yanına tekrar gitseydim. Allah kimseye yaşatmasın. Paylaşmak istedim sizlerle içim içimi yiyor.

• Geçmiş olsun...Ufak bir değme...Ucuz atlatılmış...Rahat olun...
  • Bir gün yoldan yürüyen bir adam vardı. Ben korna çaldım ama tınlamadı. Bir daha çaldım iyice yaklaştım umrunda bile olmadı. Bir süre öyle gittikten sonra hafif sola kaydı. Sağından geçerken koluna çarptım aynayla. Sonrada gittim. Pişman olmadım Koskoca kaldırım var. Ama beyefendi yoldan yürüyordu ve gördüğü halde takmadı. Konuyu okuyunca aklıma geldi. Paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından durumunu sorup özür dilemeniz güzel bi davranış ve hatalı olduğunuzu bilmenizde kötü niyetli olmadığınızı düşünmememi sağladı .
    geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağla Sevgili Yurdum Ağla

en azından durumunu sorup özür dilemeniz güzel bi davranış ve hatalı olduğunuzu bilmenizde kötü niyetli olmadığınızı düşünmememi sağladı .
    geçmiş olsun.
    Çok sağolun arkadaşlar. Ben neden daha önce geliyorum diye haber vermedim bilmiyorum. O anı hatırlamıyorum.
  • geçmiş olsun
    ısrar etseydiniz hastaneye götürmek için
    sonradan birşey çıkarsa size kalır

misal adam motoruyla 3 ay önce arabayla çarpışıyor hastanede 3 gün tedavi gördükten sonra taburcu oluyor
    ama 3 ay sonra snidrn ölünce adli tıp kaza sonucu öldü diyor ve araç şoförü cezalandırılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Bir gün yoldan yürüyen bir adam vardı. Ben korna çaldım ama tınlamadı. Bir daha çaldım iyice yaklaştım umrunda bile olmadı. Bir süre öyle gittikten sonra hafif sola kaydı. Sağından geçerken koluna çarptım aynayla. Sonrada gittim. Pişman olmadım Koskoca kaldırım var. Ama beyefendi yoldan yürüyordu ve gördüğü halde takmadı. Konuyu okuyunca aklıma geldi. Paylaşmak istedim.

Egede yayalar leyla sanırım.gerçi esnaf kaldırımları işgal ettiği için yaya yoldan yürümeye alışmış tenha kaldırımda bile yolda yürüyorlar.bigün gene gidiyorum yaya sağımda kaldırım boş yayaya yaklaştım korkmasın diye korna çalmadın çekilir diye biraz böyke yürüme hızında devam ettik sonra yaya yol vermiyor hafif yol açıldıda sağ aynayı yavaşça dokundurdum yayaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motorcu aynamı kırdı
    7 yıl önce açıldı
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle yayaya korna çalmam
    panikle ani bir hareket yapar çarpabilirim diye

italyada turist kafilesi olarak yolun ortasında yürürken arkadaş asfalttaki garip aydınlanmayı dikkate çekti
    geriye dönüp baktığımızda 3 araç sabırla ve korna bile çalmadan bizi takip ediyordu
    sonra yol verdik araçlar gitti

• Çarşıda gidiyodum hızımda 60 70 adamın teki yola atladi aynayla vurdum durdum aynadan baktım yürümeye devam etti

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Bir gün yoldan yürüyen bir adam vardı. Ben korna çaldım ama tınlamadı. Bir daha çaldım iyice yaklaştım umrunda bile olmadı. Bir süre öyle gittikten sonra hafif sola kaydı. Sağından geçerken koluna çarptım aynayla. Sonrada gittim. Pişman olmadım Koskoca kaldırım var. Ama beyefendi yoldan yürüyordu ve gördüğü halde takmadı. Konuyu okuyunca aklıma geldi. Paylaşmak istedim.

Egede yayalar leyla sanırım.gerçi esnaf kaldırımları işgal ettiği için yaya yoldan yürümeye alışmış tenha kaldırımda bile yolda yürüyorlar.bigün gene gidiyorum yaya sağımda kaldırım boş yayaya yaklaştım korkmasın diye korna çalmadın çekilir diye biraz böyke yürüme hızında devam ettik sonra yaya yol vermiyor hafif yol açıldıda sağ aynayı yavaşça dokundurdum yayaya

Alıntıları Göster
    Benim 11 yılda iki yaya kazam oldu. Biri tamamen benim suçum. Yan aynadan arkama bakarak geri geri gidip, tam arkamdan sıfır geçmekte olan bir abiye vurdum. Abi zıplayıp iki ayağının üzerine geri kondu çok şükür. Biraz kızdı bana. %100 haklı olduğu için sonuna kadar alttan alıp, özrümü dileyip, durumunun iyi olduğundan emin olup ayrıldım. Geri geri gideceksen arkanda cisim olmadığını bilsen bile, dikiz aynasına bir bak değil mi? Bir anlık dalgınlık işte. Tam benim mallığım.

Diğeri ise korku hikayesi resmen. Eskişehir yoluna çıkan son altgeçide girmek üzere iken yola yaya atladı. Ben en soldayım. Sağımda bir kamyonet var, onun sağında bir başka araba. Orada da yol daralıyor. 3 şerit yol 2 şeride düşüyor. Yani kamyonetin yanındaki araba da kamyonete yanlamak istiyor. Tam bu durumda sol taraftan bir anda yaya yola atladı. Hızım 80. Hızım 50 de olsa durabileceğim bir alan yok. O an kamyonetçi ile aynasından göz göze geldim ve onayı aldım. Direksiyonu kamyonete kırdım. O da direksiyonu kendisine yanlamakta olan arabaya kırdı. Sonuçta ben sağ aynamı katlayıp, dış plastiğini kırarak kamyoneti boydan boya çizdim. Diğer aynamla yayaya çarptım. Kamyonetin sağındaki araba ise sağdaki refüje birkaç cm kalacak kadar refüje yanaşıp durdu. O durumu anlamadı. Kamyonet onu sıkıştırıyor sandı. Kornalar falan...

Çok sıkıntı bir durum. Yaya bir anda duramadığı için, sizin fren yapmanız da tehlikeli. Belki fren yapmazsanız aynanızı sürtüp geçeceksiniz, fren yapınca o biraz daha ilerlediği için farınıza denk gelecek, adam ölecek, zira altımda Opel Frontera var. Fren mi yapsan, gaza mı bassan? Çok bela. Sonuçta ne fren, ne gaz, aynayı yayaya vurup durmayı başardım.

Durup indik. Sıkıştırıldığını zanneden abi levye ile geldi. "Hayvan herif öldürecek misin bizi!?" falan diye kamyonetçinin üzerine yürüyordu. Omzunu tutmakta olan yayayı gördü. O an beyninden gelen bir grup paslanmış dişlinin çalışma seslerini duyar gibi oldum. Bir anda sakinledi. Kamyonetçi onunla muhatap bile olmadı. Herkes birbirine bir grup "iyi misin?" diye sorduktan sonra, kazanın tek önemli hasarı olan kamyonetin boydan boya çizilmesi mevzusunda yayayı bekletmemek ve olası bir suçlu bulunması durumunda sigortanın kendisine rücu etmemesi için "kazayı aramızda yapmış oluruz" dedik. Yaya gitti. Kamyonetçi de aldı eline pasta cilayı. İki fıçıladı. "Burada birşey yok. Hiç göçük yok. Derin çizik yok. Senin ayna problem değilse polis beklemeyelim" dedi. "Sen bilirsin abi bana uyar. Allah razı olsun, sen olmasan ya yayaya vurmuştum, ya büyük kaza yapmıştık" dedim. Helalleştik. Kırılan ayna dış plastiğini 2 hafta sonra sanayide plastikçide bugünün parasıyla 30TL'ye yaptırdım.

-------------------

Yayanın yola atladığı yer alt geçidin girişi ve aramızdaki mesafe 30 metre bile değildi. Kısaca açık ara yayanın suçu idi; ancak bir önemi var mı? Onun suçu da olsa, ona çarpan ben olacaktım. Allah korudu.

-------------------

Bir de Kızılcahamam'da şehir içinde 30 ile giderken iki araba arasından yola atlayan çocuk hikayem var. Korkunç birşey. 1 saniyede gelişiyor herşey. O gün Focus'u alacaktım. Bir sebepten S-max'ı aldım. O gün Focus'u almış olsaydım o çeocukta en iyi ihtimal iki kırık olurdu. S-max'da ise şehir içinde arkada emniyet kemeri takmayan maldinyo arkadaşım kafayı benim kafalığa çapraz vurdu. 30 deyip geçmeyin. Nasıl frenlediğin de önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 27 Mayıs 2016; 10:38:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

kesinlikle yayaya korna çalmam
    panikle ani bir hareket yapar çarpabilirim diye

italyada turist kafilesi olarak yolun ortasında yürürken arkadaş asfalttaki garip aydınlanmayı dikkate çekti
    geriye dönüp baktığımızda 3 araç sabırla ve korna bile çalmadan bizi takip ediyordu
    sonra yol verdik araçlar gitti

Burda yayaya yol veren araçlara kızııyorlar.. Hele bir kadın sürücü, yayaya yol veren önündeki sürücüye nasıl korna basıyor, bunlar araç süre süre erkekleşmiş kadınımsı yaratıklardır
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Soluksuz okudum hocam. İyi atlatmışsınız.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    ya o adamın kulakları duymuyorsa , yayalar hatalı bile olsa öncelik onlarda , en azından vicdani olarak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Bu sabah giderken ilerde kaza olmuş yol tıkanmış. İlerde arabalar sokağa dönüyordu kaza yüzünden ve önümde otobüs vardı. Otobüsün dönme olanağı yoktu. Ben de karşı şeride girip sokağa döneyim dedim. Otobüsün arkasından 2 teyze vardı karşıya geçmek için. Gördüm ben onları, tam korna çalacağım derken birisinin koluna çarptım arkadaşlar. Hemen yanına gittim kızdı bana. Ki haklı ters yönde gittiğim için. Ama sorduğumda kolunda birşey var mı diye yok dedi. Ben de bindim arabaya tekrar olay kapandı. Şimdi benim aklım o teyzeden çıkmıyor elim ayağım birbirine girdi. O anki heycanla teyzeyle konuşmadan direk gittim. Keşke yanına tekrar gitseydim. Allah kimseye yaşatmasın. Paylaşmak istedim sizlerle içim içimi yiyor.

devletin resmi 112 si olmamıza rağmen olay yerine müdahaleye giderken ters yönden ilerleme hakkımız yok ancak ulaşım yoktur polis sokağı trafiğe kapatır ve bizde ters yönde ilerleriz. bu yol kapalı durumunda ters yönde ilerleyenlerde sadece şunu düşünüyorum hakikaten deli cesareti. bu kadar basit bir olay olmasına rağmen birine birgün denk gelirsiniz sizinle uğraşır ve hayatınızın şokunu sizlere yaşatır. çünkü trafikte yapılmaması gereken 12 asli kusurdan birini işlemişsiniz. kasten adam öldürmeye kadar yargılanırsınız doktordan 1 günlük rapor almasına bakar. kişinin zerre kadar birşeyi yoktur doktordan birgün rapor alır kasten adam ölmeye teşebbüsten yargılanırsınız.

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. O an aklıma öyle birşey olabileceği gelmedi. Kendimi huzursuz hissediyorum şuanki aklım olsa yapmam. Bana ders oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Haklısınız hocam. O an aklıma öyle birşey olabileceği gelmedi. Kendimi huzursuz hissediyorum şuanki aklım olsa yapmam. Bana ders oldu

araç kullanırken tüm sürücüler 12 asli kusuru sakın işlemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Manisada oldu bu olay. Yan tarafında kaldırım vardı ve büyüktü. Ama dediğiniz gibi alışmışlar yoldan yürümeye. Bende yavaşca dokundurdum aslında Bende kolay kolay korna çalan biri değilimdirde sinirlenmiştim.

• Bende iki yıl kadar önce bi teyzenin koluna çarpmıştım aynayla. Kaldırımdan oğlu yürüyor (+35 yaş) yolun kenarından da teyze yürüyor (+60) tam lamba açıldı hızım 10-20 arasıydı ufaktan teyzenin koluna tıkladım. İlerde durdum tam arabadan inip kusura bakma bir şey oldu mu falan diye sorcam aynadan baktım kaldırımdan yürüyen oğlu ellerini havaya kaldırmış koşa koşa geliyo. Allah affetsin bende durum böyle olunca inmedim geri basıp gittim.

• Hic yayaya vurmadim Allah kimseye yasatmasin ama bazi yayalar isteniyor . Bazilari cidden arabasi olana kin nefret besliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Bende iki yıl kadar önce bi teyzenin koluna çarpmıştım aynayla. Kaldırımdan oğlu yürüyor (+35 yaş) yolun kenarından da teyze yürüyor (+60) tam lamba açıldı hızım 10-20 arasıydı ufaktan teyzenin koluna tıkladım. İlerde durdum tam arabadan inip kusura bakma bir şey oldu mu falan diye sorcam aynadan baktım kaldırımdan yürüyen oğlu ellerini havaya kaldırmış koşa koşa geliyo. Allah affetsin bende durum böyle olunca inmedim geri basıp gittim.

nick mesaj uyumu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.