Şimdi Ara

BENİM YÜZÜMDEN KEDİYE ARABA ÇARPTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımla bi abimizin yanına gitmiştik abinin 2 kedisi vardı birini size verim giderken götürün dedi arkadaşımında bahçesinde kediler var zaten o da ben alırım diye atladı herneyse sonra dönerken markete uğrayalım dedim ben kediyi kapıda köşeye bıraktık sonra çıkarken gördüm kedi karşıya geçmeye çalışıyodu arabanın biri (şerefsiz) ezdi bastı gitti sonra kendimi suçlu hissediyorum ben gidelim markete dedim diye yardım DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalonely -- 19 Eylül 2011; 22:58:07 >

• ...

• İnşallah ölene kadar vicdanın sızlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bulut- -- 19 Eylül 2011; 22:59:42 >

• isteksiz olan bişey ama bilerek mi yaptım..
  • sabah yolda giderken yolda kediye araba carpıstı cidden acaba senmisin lan o
  • yarım saat önce falan oldu olay

• evcil hayvan sorumluluktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke kediyle beraber dışarıda biriniz bekleseydiniz hocam.Yanlış anlama sen suçlusun demiyorum,kediye çarpıp kaçan şerefsiz suçlu.Ama senin yerinde ben olsam bende çok üzülür vicdan azabı çekerdim sanırım.
  • Nereyi yardın
  • nerden bilim böyle olcağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

nerden bilim böyle olcağını

Hayvanı alırken o sorumluluğu üstleneceğine söz vermiş oluyorsun. Yani hayvanın sorumluluğu sendeydin. Dolayısıyla senin yüzünden ölmüş oluyor. Ha çarpan ****** ******nun da suçu var seref yoksunu insan inşallah yanarak olür p*c.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doa15

quote:

Hayvanı alırken o sorumluluğu üstleneceğine söz vermiş oluyorsun. Yani hayvanın sorumluluğu sendeydin. Dolayısıyla senin yüzünden ölmüş oluyor. Ha çarpan ****** ******nun da suçu var seref yoksunu insan inşallah yanarak olür p*c.

hayvanı arkadaşım almak istedi zaten ben değil ben sadece markete girelim dediğim için suçlu hissediyorum kendimi ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doa15

quote:

hayvanı arkadaşım almak istedi zaten ben değil ben sadece markete girelim dediğim için suçlu hissediyorum kendimi ..

Haa pardon, o zaman arkadaşının allah belasını versin. İnşallah o vicdan azabından ölür. Sana dediklerim için özür dilerim hayvanı sen aldın sanmıştım

Edit: senin sucun yok merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bulut- -- 19 Eylül 2011; 23:26:57 >

• ya hocam niye böyle bir konu açtın içim parçalandı ya geçmiş olsun ne diyim bu gece benide uyutmıyacan herhalde
  • Ecel kavramina inanan bir insanim ben sahsen, kedinin eceli dolmuski senin kafanda bakkala gitme istegi, kedide de sebepsiz yere karsiya gecme istegi olmus, hic kendini uzme, eger araba carpmasaydi baska bir olayla vefat edecekti, ecelin onune gecemezsin, canini sikma
  • Yalan söyleme olm avatarından anladım diziyi izleyip gaza geldin sonra da kediyi öldürdün dimi
  • boşver dostum olan olmuş
  • Ben de kediyi korkuttun yola kaçtı araba ezdi falan sandım. Üzülme senin suçun değil dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.