Şimdi Ara

ES ES'li Veysel: Caner'in küfür ettiğini duymadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Olmayan şey duyulamaz zaten. Ben Fırat Aydınus'un raporuna yazacağı şeyi çok merak ediyorum.
  • şaka gibi ya adam boş yere atıldı kimse niye atıldığını bilmiyor
  • ulan kimse duymamış sen nasıl duydun Yunus yıldırım
  • Şu bloklananlar alıntılarda da gözükmese iyi olacak
  • Şenol Güneş de basın toplantısında duymadığını söyledi, yan hakem de duymamış. Fırat Aydınus'un kulaklarını kontrol ettirmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Şenol Güneş de basın toplantısında duymadığını söyledi, yan hakem de duymamış. Fırat Aydınus'un kulaklarını kontrol ettirmesi lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Şenol Güneş de basın toplantısında duymadığını söyledi, yan hakem de duymamış. Fırat Aydınus'un kulaklarını kontrol ettirmesi lazım

Kafa gitti birden, Ersun Yanal olacak
  • Caner ben ağzımı açmadım ağzımı açdıysam çocugumun ölüsünü öpeyim dedi. Kameralar kanıtlasın lisansımı yırtcam dedi. Daha büyük yemin olmaz herhalde.

Sanırım veysel hangisini vereceksin lan demiş. Röpörtajında onu kastediyor.
  • Ya şu lanet kameralar tam çekse yani birşey anlaşılmıyor hakimin arkası dönük nasıl görüyor hem caner orda kime küfür ediyor ben çözemedim adama etse yere bakıyor onuda geçtim böyle şeyler hep olur 2li mücadelede neler yaşanmıyor. Adamlar çaykahve muahbbeti bile yapıyor 2'de reynada ol falan. Bence çok kötü ve gereksiz bir kart oldu eğer küfür orda olsa dahi kanıt olarak ve ispat olarak yetersiz bir çekim olmuş . Keşke tam bir çözüm verebilsek.
    Bu durumlarda avrupada kart verilmiyor. Çünkü anlaşılması güç bir pozisyon karşı takımının elemanı belki yalan söylüyor "bana küfür etti" diye..

Neyse , artık böyle şeyleri görmek istemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok greksz bir karttı yazık oldu

• Varya olay su bence, Veysel onu deyince 4. Hakem mikrofondan "hocam böyle böyle dedi" diye Aydınus a söyledi. Aydınus da Caner dedi sandı , yanlış anlaşılma oldu ama kendilerini rezil etmemek icin ortaya cikarmadilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Káka

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Caner se yapmıştır. Hiç şaşırmadım.

mantığına hayran kaldım

Abi adam aylardır bloklu, mesajlarına boş boş alıntı atmayın ben de okumak zorunda kalıyorum.
    Sonra bunun gibi heriflere cevap verince biz suçlu oluyor biz ceza yiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

Orijinalden alıntı: Káka

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Caner se yapmıştır. Hiç şaşırmadım.

mantığına hayran kaldım

Abi adam aylardır bloklu, mesajlarına boş boş alıntı atmayın ben de okumak zorunda kalıyorum.
    Sonra bunun gibi heriflere cevap verince biz suçlu oluyor biz ceza yiyoruz

Hayatta gereksiz hiçbir şeyin olmadığını zannederdim ama bazı insanlar (?) öyleymiş

• Canerin dedikleri ile aşağıdaki resim düşündüldüğünde gayet mantıklı veysel , canerin kambura yattığını düşünüp faul yada birşey istiyor bariz şekilde ve sanırsam birşey söylüyor bu sırada pozisyonun hemen ardından kırmızı geliyor.

ES ES'li Veysel: Caner'in küfür ettiğini duymadım.
  • Bana bi'şeyler demiş gibi geliyor,emme öyle küfür müdür lan mıdır onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakunovic

Bana bi'şeyler demiş gibi geliyor,emme öyle küfür müdür lan mıdır onu bilemem.

sana öyle geliyorsa kesin küfür etmiştir .
    hocam sence kaç maç ceza almalı ?
  • 4. hakem ben fırata bir şey demedim kendisi verdi kartı demiş. ayrıca başka kimse duymuyor o küfürü fırat denen herif duyuyor. yeminle yeni yeni küfürler türettim bu maçta .
  • Hakimako lan dese nolacak demese nolacak lan küfürden sayılıyor mu bu
  • ayrıcada orada bakan gözlerinle faulü görmüyorsun ama sözde ettiği küfürü nerenle duyuyorsun onu merak ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.