Şimdi Ara

ES ES'li Veysel: Caner'in küfür ettiğini duymadım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı veysel bende birsey demedim diyor. Caner dedigimi iddia ediyorsa yüzüme söylesin demiş. Şimdi bunlardan hangisi yalancı?

Kaynak: TRT Spor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu nicknin sonunda web net vet olanlar hepsi provakatör olmak zorundamı.
  • Yukardaki resim + Veysel in tedirgin ropörtajı+Caner in kendinden emin konuşması
    bu 3 nün toplamı ne ediyor tahmin etmek çok kolay.

Veysel hakem kendisine faul vermesin diye etkilemek için önceden tepkisini veriyor, küfür etmemiş olabilir,
    Ama Fırat da pozisyonun devamında değil 2 - 3 sn sonra kart veriyor anında oyunu durdurmuyor.

Birileri kulağına bir şeyler fısıldıyor ki her kimse, ikna oluyor ve kartı cakıyor.
    Yoğun itiraz olunca hatalı olduğunu anlıyor ama erkekliğe,,,, sürdürtmüyor
    sonrasında da 2 yarı hatalı kararlar veriyor

Normalde delikanlı olsa AYkut u tribüne göndermesi lazımdı itirazdan dolayı,
    Aykut a yaptığı konuşmayla muhtemelen hak cezası verecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakunovic

Bana bi'şeyler demiş gibi geliyor,emme öyle küfür müdür lan mıdır onu bilemem.

Sana öyle geliyorsa tamam, olay bitmiştir üstadımız cevabı verdi kapatın konuyu.
  • Beyler duymadım diyenler önceden bir şey söylemiştir şimdi vermiş olabilir bir şeyler demiş küfür etmediyse bile kanıt yok ortada raporu beklemek lazım caner sonuçta her maçta küfürü var arkası dönük biz duymamış olabiliriz önceden affetmiştir 2. söylemiştir o yüzden kırmızı çıkarmış olabilir bende şaşırdım maçı izlerken bir den kırmızı geldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.