Şimdi Ara

Erzurum'dan araba alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erzurum'dan 1.6 180hp Insignia 2011 model 70binde bir araç var. Tam istediğim gibi fiyatı da 67.500 pazarlık var yazılmış. Erzurum gibi aşırı soğuk bir memleketten araba alırken dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? Bu model insignialarin yağ yakma gibi bir problemi vardı eğer kullanan varsa bu sorun kronik mi yoksa aşırı sıkıştirinca mi oluyor.
    Diğer önerilerinize açığım fakat istediğim araç güçlü 1.6 motor (vergiden dolayı) D segment ,dolu ve Tipo güzel olunca önüme çıkan en güzel seçenek bu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erzurum araçları doğu bölgesinin en temiz araçlarıdır diyebilirim. Soğuk yüzünden öyle pimpirik yapıp dikkat edilecek bir husus yok bence. Ufak tefek noktalar var ancak kafaya takılacak türden değil.
  • En guzeli Buyuk sehir harici 2. El araba almak..

Buyuk sehirler de 2 yasinda ki arac 4 yasinda oluyor resmen...

• İç anadolu ve dogu anadoluda diger yerlere gore daha az yipranmis araclar bulunacagi kanaatindeyim.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Hocam surekli buz yediği için kaportanin canı okunuyor malum buz her şeyi parçalar o konuda biraz terettudum var. Bide motor hep eksi derecelerde çalıştigi için fazla yıpranmış olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkent -- 16 Şubat 2018; 0:16:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam surekli buz yediği için kaportanin canı okunuyor malum buz her şeyi parçalar o konuda biraz terettudum var. Bide motor hep eksi derecelerde çalıştigi için fazla yıpranmış olabilir mi ?

3 yıldır ben de çok soğuk bir şehirdeyim, buzla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. BElki bazen cam suyu donar, çamurlukta biraz buz birikir, sabahları arabanın dışı buz tutar vs. Motor biraz geç ısınıyor haliyle, zaten soğuk ve karlı buzlu günlerde hızla basıp motoru yoran pek kişi görmüyorum.
  • Sürekli kısa mesafe kullanımı, aracı çalıştırır çalıştırmaz gaza yüklenme durumları varsa her araç zarar görür, kışın sürekli eksili derecelerde kullanılan araç biraz daha fazla zarar görür. Kaportada da tuzlanma sebebi ile arada aracı temizlemiyorsa (temizlemekten kastım benzinlikte tuz yiyen yerlere su tutmak yeterli) boya aşınması nispeten hızlı olur. Sahibi arabayı özenli kullandıysa hiçbir şey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DoğuBeyazıt tan ne alınır?
    15 yıl önce açıldı
    Bu araba alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adananın sıcağından da alınmaz o zaman
  • Arabayi dogudan kucuk illerden yada ilceleden almak en mantiklisi cizigi ezigi kazasi olmuyor kaza orani zaten dusuk oluyir bu bolgelerde

• Güneydoğu ve Adana'da galericilerde genelde sigortaya sokmadan hasarlı arabaları alıp tamir edip hasarsız diye satma yaygın. Ama Dadaşlar şehiri Erzurum için kötü bir şey duymadım. Ama 170 HP arabaya ilave MTV geliyor ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 19 Şubat 2018; 16:26:36 >
  • İçinde Cağ kebabı yememişlerse alınabilir
  • İlk tercihim olur. Çünkü geneli ya halk ya da memur kesim. Yani adresleri belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: pej

Güneydoğu ve Adana'da galericilerde genelde sigortaya sokmadan hasarlı arabaları alıp tamir edip hasarsız diye satma yaygın. Ama Dadaşlar şehiri Erzurum için kötü bir şey duymadım. Ama 170 HP arabaya ilave MTV geliyor ona göre.

hocam o yeni araçlarda geçerli olur veya 3 yaşında vs
  • diğer arakadaşlara bende katılıyorum 2 el araba alınacaksa şayet anadoludan küçük şehirlerden alınmalı çünkü bizim buralardaki arabalar kanımca daha temiz düzgün hor kullanılmamış olur ...
    inşallah pişman olmazsınız...
  • Çatıdan sarkıtlar düşebiliyor.O yüzden kaportasını detaylıca inceleyin. Bunun haricinde dikkat edeceğiniz şeyler diğer illerle benzer şeyler.

*Önerilere de açığım demişsiniz. Size Insignia önerebilirim. Ama 1.4T 140 Edition Elegance. :) Opsiyon olarak stil paketli araçlara bakın. AFL Bi-Xenon+18 Jant bulunur. Sunrooflular nadir de olsa bulunabiliyor. 1.6T 180 kadar performanslı olmasa da tüketim açısından 1.6ya kıyasla oldukça makul. LPG düşünürseniz uyumu da daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 20 Şubat 2018; 0:45:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Çatıdan sarkıtlar düşebiliyor.O yüzden kaportasını detaylıca inceleyin. Bunun haricinde dikkat edeceğiniz şeyler diğer illerle benzer şeyler.

*Önerilere de açığım demişsiniz. Size Insignia önerebilirim. Ama 1.4T 140 Edition Elegance. :) Opsiyon olarak stil paketli araçlara bakın. AFL Bi-Xenon+18 Jant bulunur. Sunrooflular nadir de olsa bulunabiliyor. 1.6T 180 kadar performanslı olmasa da tüketim açısından 1.6ya kıyasla oldukça makul. LPG düşünürseniz uyumu da daha iyi.

Hocam 170bgin 0/100 u 10sn 140lik 12sndir . Araba ağır ve ben yokuşu bol bir yerde kullanacağım. Onu geçtim temiz araba bulamıyorum bir araba 16bin km'e kadar 4 kere el değiştirir mi bunun 3u 6 ayda olmuş:) araba daha 1.5 yıldır trafikte

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Çatıdan sarkıtlar düşebiliyor.O yüzden kaportasını detaylıca inceleyin. Bunun haricinde dikkat edeceğiniz şeyler diğer illerle benzer şeyler.

Hocam 170bgin 0/100 u 10sn 140lik 12sndir . Araba ağır ve ben yokuşu bol bir yerde kullanacağım. Onu geçtim temiz araba bulamıyorum bir araba 16bin km'e kadar 4 kere el değiştirir mi bunun 3u 6 ayda olmuş:) araba daha 1.5 yıldır trafikte

1.4 140’ı 10.9 sn diye hatırlıyorum ama emin değilim. Benim baktıklarım da öyle maalesef temiz bulmak zor. 1.4T 140 lara odaklanmıştım ama artık bıraktım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba alınmasına alınır ama sakın ola ki aracı görmeden kapora falan göndermeyin. Şehirlerarası dolandırıcılık çok oluyor.
  • Hocam ben gördüğüm araca kapora vermiyorum nakit alınacak araca niye kapora verilsin ha focus Megane Clio olur piyasa aracı onu bilmem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben erzurumdayım. Şehir çok fark etmiyor. Araba sahibi düzgün kulansıysa al gitsin. Gel buraya ekspertiz yaptır sıkıntı yoksa al git. Birde burada trafik fazla olmadığı için araba felanda fazla yıpranmıyor. Ama yollar çok sağlıklı değil heryerde çukur vs var. Ön düzene iyi bir baktır. Soğukta arabayı yıpratmıyor. Hiç olmazsa nem yok araba çürümüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.