Şimdi Ara

Erzurum'dan araba alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben erzurumluyum yıllarca yaşadım. Şuan ankarada oturuyorum. Kendi aracımı erzurumdan buldum getirdim. Erzurumdan araba gönül rahatlığıyla alınır. Çünkü hava soğuk olduğu için evden daha erken çıkar bir yandan camların buzunu temizlerken diğer yandan arabayı ısıtırsın. Soğuk havada aracı çalıştırır çalıştırmaz ilerlemediğin için diğer araçlara göre daha az yıpranır. Eriyen kar çok fazla çamur yaptığı için sürekli arabaya su tutturmak zorunda kalırsın. Karasal iklim, nem yok gibi bir şey o yüzden hiç bir elektronik zarar görmüyor, oksitlenme olmuyor. Klimaya hiç bir zaman ihtiyaç olmadığı için klima gazı bile bitmiyor 120 km/h hıza çıkabileceğin yol yok. Hep şehir içinde tın tın takılıyosun. Mesafeler kısa olduğu için aracın km si kolay yükselmiyor. Bu yaşta bu km normal mi diye düşünme. Babamın civic var 2009 model daha 34bin km de.

• Insignia yag yakmasi icin once sivi halde bir yaga sahip olmasi lazim. Gunumuzde Turbosarj unitesine sahip bir cok araba yag yakabilir.

Dogru yag kullanilirsa pek sorun olmaz. Ister Erzurum olsun ister Antep isterse Adana surucu bilincli ve durust olursa neden olmasin.

Erzurumlu tanidiklarim genelde vatanperver, durust ve cana yakin insanlar oldu. Bu demek degil ki aralarinda kotusu yok. Dolandiricilik yalan her yerde, esegi saglam kaziga baglamak gerek.

Once Ekspertiz yapacak ya da Ustanizi yaninizda alip goturecek birileri\ bir yerler bulun. Kaporta zaten artik kolay, Motor, Sanziman bilen acele etmeden arabanizi alin. Erzurum'da kalacak bir yerler de ayarlayin kendinize ki gittiginizde rotar olur gecikirsiniz falan isi aceleye getirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 28 Şubat 2018; 16:58:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yazan herkese teşekkür ederim bütçeyi arttırıp Ankara'dan 2013 ve üstü az km'de araç bakıyorum ama ilk sahibindende arac bulmak ne kadar zor hangi araca baksam ilk plaka 34 veya 3.4. sahibi çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alınır
  • Dizel alınmaz . Benzinli alınır .

• Erzurumun ve Karsın şehir içi yolları rezalettir. Çok bozuk. Alt takımlar mutlaka yıpranmıştır.

• Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Sen hiç Samsun'a gitmemissin hocam,rezalet yollar Samsun'da..

• Erzurum'da yaşayan biri olarak doğu illerinde güzel araçlar var diyebilirim. Karadeniz gibi nemli değil. Çok fazla trafik yok. Memur kesim biniyor genellikle. Ben değilim tabii :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.