Şimdi Ara

Erzincan ve 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Askerliğini Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yapmış olan veya halen daha yapmakta olan var mı?

* Eğitimleri ağır mı? Ne tür eğitimler yaptırılıyor?

* Komutanları insanlık sahibi anlayışlı insanlar mıdır?

* Erzincan'ın iklimi nasıldır? Soğukluk bakımından Ankara ile kıyaslarsak Erzincan daha mı soğuktur?

* Erzincan halkının askerlere bakış açısı nasıldır? Halk askerleri sever mi?

* Şehirde çok fazla pkk sempatizanı var mı?

* Koğuşlar genelde kaç kişilik?

* Kısa ve uzun dönemlerin koğuşları ayrı mı?

Askerlik yeri Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'na çıkan arkadaşlar bu konu altında toplanalım ve birbirimizle tanışalım.

Bildiklerinizi yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımızla paylaşın.

Soru sormaktan çekinmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 24 Şubat 2018; 23:57:2 >

• Erzincan soğuğunu ankarayla kıyaslamak çok yanlış olur o soğuğu Erzurum la kıyaslamak lazım yani çok soğuk olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaptım erzıncan 2.kundag motorlu batarya. Komutanlarımız cok ıyıdı. Sıvas temeltepeyıde gordum erzıncan cennet

• 3.ordu cehennemdir dikkat

• Bende Erzincan'a gidiyorum 2 Şubat 2018 de oradayım. Sınıf ulaştırma yazıyor sevk belgemde bakalım neler olacak. Halkın askeri sevdiğini söylüyorlar.

Erzincan'da yapmış birileri tecrübelerini aktarsa?
  • Şuan Erzincanda askerim. Herhangi bir sıkıntı yok. Şehir küçük heryer asker ve öğrenci zaten dükkanlar bunlardan para kazanıyor.Hava beklediğim kadar soğuk değil genelde 2,3 yada -2,-3 derece. Yazın aşırı sıcak yakıyor resmen. Sempatizan vs öyle birşey yok herkes kendi halinde. Eğitimler basit yatarak askerlik yapıyoruz.
  • Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'nda kaç adet kantin var?

Bu kantinlerde sadece kart mı geçiyor yoksa nakit+kart mı geçiyor?

Kantinde nakit para geçip geçmediği benim için önemli soru. Bilgisi olan bir arkadaş yanıtlayabilirse sevinirim.
  • Burada acemilik süresi 21 gün mü 45 gün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Şuan Erzincanda askerim. Herhangi bir sıkıntı yok. Şehir küçük heryer asker ve öğrenci zaten dükkanlar bunlardan para kazanıyor.Hava beklediğim kadar soğuk değil genelde 2,3 yada -2,-3 derece. Yazın aşırı sıcak yakıyor resmen. Sempatizan vs öyle birşey yok herkes kendi halinde. Eğitimler basit yatarak askerlik yapıyoruz.

Acemilik burada kaç gün acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 5 Nisan 2018; 3:1:5 >
  • 1 aya kadar bende buraya geliyorum ama benimki kısa dönem ve hava eğitim taburu hava eğitim bölüğü diye geçiyor ama hiçbir yorumda yada başka yerde hava eğitim bölüğü diye bişey yazmıyor hep topçu birliiği diye yazıyor bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
  • otel tavsiyesi olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.