< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 10 Ağustos 2011; 2:06:28 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 10 Ağustos 2011; 2:06:28 > |
|
Kanal değil ama Whatsapp grubu halihazırda var. ( Sadece 15 Eylül Bedelli Antalya/Merkez ) İçeride bir arkadaş da daha önce aynı kışlada askerlik yapmış. Sorular varsa yanıtlamak için gelmiş sağolsun. ( @TimD-21 @thturk @the__executioner__ @Portal_Wortex ) Whatsapp Linki Edit-1: İlginç bir şekilde wp davet linkleri Facebook'a yönlendiriyor sebebini anlamadım :) Bu yüzden linki bozarak paylaşıyorum. Edit-2: Trollük yapanlar sebebiyle link kaldırılmıştır. |
ANTALYA 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı
ANTALYA 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, yeni askerlerin temel askeri eğitimlerini aldıkları bir birimdir. Tugay, çeşitli eğitim alaylarına sahiptir:
Temel eğitimini tamamlayan askerler, ihtiyaç duyulan birliklere göre görevlendirilirler. Bu birlikler arasında P. Eğt. Tb., Zh. Brl. Eğt. A. ve Kh. ve Kh. Tk. da yer alabilir.
ANTALYA 3. Piyade Eğitim Tugayı Hakkında Yorumlar
ANTALYA 3. Piyade Eğitim Tugayı, yeni askerlerin askeri eğitimlerini aldığı önemli bir birimdir. Askerlerin yorumları genellikle olumludur ve eğitim kalitesini, disiplin ortamını ve tesisleri takdir ederler.
ANTALYA Acemi Birliği Nereye Gönderiyor?
ANTALYA Acemi Birliği, yani ANTANYA 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, askerleri temel eğitimlerini tamamladıktan sonra ihtiyaç duyulan birliklere göndermektedir. Bu birlikler arasında P. Eğt. Tb., Zh. Brl. Eğt. A. ve Kh. ve Kh. Tk. da yer alabilir. Görevlendirme kararları, askerlerin yeteneklerine, ihtiyaçlara ve ilgili mevzuata göre verilmektedir.
|
|
XBOX One X *Gamertag [TheTurkIsBack]
|
|
|
![]() MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011 Hp Elitebook 6930p |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 10 Ağustos 2011; 11:23:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 10 Ağustos 2011; 12:51:30 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthood -- 11 Ağustos 2011; 11:01:54 > |
|