< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi its done -- 26 Haziran 2021; 0:40:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi its done -- 26 Haziran 2021; 0:40:55 > |
anladık sevişiyon |
Arkadaşın sallamış. Regl gecikmesinin bir sürü sebebi olabilir hem iceri ejaculation olmamış hemde ertesi gün hapı içmiş. Meryem anayla iliskiye girmediysen hamile olma ihtimali sıfır. Stresten gecikmiştir yakında olur merak etme.
|
anladık sevişiyon |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi its done -- 27 Temmuz 2021; 13:28:18 > |
Konuyu çok doğru bir yere açmışsınız.Birazdan hamile kaldım ss'li konsu gelebilir |
Ertesi gün hapı içtikten sonra adet döngüsü bozulup adet bir hafta kadar gecikebiliyor. Eski kız arkadaşımda başıma geldi adet olana kadar üçbuçuk attım. Ella içtiyse bir şey olmaz rahat ol. |
Hocam hiç sanmıyorum. Adet belirtileri daha yoğun olmalı geciktiği için. Göğüs ve karında hassaslaşma varmıymış? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi its done -- 27 Temmuz 2021; 13:28:36 > |
Adet döngüsü 21 ila 35 gün arası değişiyor. Sormadın mı kız arkadaşına? Normalde bu zamanlarda olması gerek ama dediğim gibi ertesi gün hapı içtiği için bir süre gecikebilir. 6-7 nisan ne alaka anlamadım? her hafta mı adet oluyor bu kız? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
haydar dümen e sor reis ![]() |
sapık la o < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |