Şimdi Ara

Ersun Yanal : ''Messi Olsa Tribüne Gönderirim''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

keşke daum geleydi

F.Bahçe’de tribün sancısı... 10 yabancı var. Sadece 6’sı oynuyor. Savunmanın lejyonerleri Yobo, Bruno Alves ve Kadlec. Orta sahada Holmen, Meireles ve Cristian görev bekliyor. Hucümda ise Dirk Kuyt, Webo, Sow ve Emenike gibi 4 alternatif var. Holmen’in Sivas maçında patlama yapması, taşları yerinden oynattı. İsveçli oyuncunun performansı, formayı garanti bilenlerin kâbus görmesine yol açtı.
    KARARI SADECE BEN VERİRİM
    Standart rakiplere karşı 6 yabancı kontenjanından 3’ü forvet hattında olmak zorunda. Mevcut kadro yapısında orta sahada 2 yabancı ve savunmada da Bruno Alves mecburen oynuyor. 4 yabancı da tribüne çıkıyor. Lisansı çıkana kadar Holmen’in yanı sıra Yobo, Cristian ve Kadlec tribüne çıktı. Sorun yoktu. Sow bir maç oynamadı kıyamet koptu. Teknik Direktör Ersun Yanal, çubukluyu hak edene vermekte kararlı.
    "MESSİ OLSA OYNATMAM"
    Takıma 6+0+4 mesajı veren Yanal, kimin tribüne çıkacağının kimin oynayacağının kriterlerini anlatırken Barcelona’nın dünya yıldızı Messi’yi örnek gösterdi. F.Bahçe’nin antrenörü, “Messi F.Bahçe’de oynasa 6+0+4 kuralı nedeniyle bazı maçlarda tribüne çıkmak zorunda kalabilir” mesajı verdi. “Kural ortada. Her hafta 4 kişi tribüne çıkacak. Messi olsanız fark etmez. Buna mecburuz” diyen Yanal, şöyle devam etti:
    SİZDEN RİTİM İSTİYORUM
    “Tribüne çıkan her futbolcu kararlarıma saygı göstersin. Ben kadroya kimi alacağıma karar vermeliyim. Görevim bu. Bugünkü futbolda dayanıklılığı yüksek oyuncularla oynamak zorundasınız. Bu rekabete kim girebilecekse sahada onları tercih ediyoruz. Bu performansı sergileyecek oyuncular sahada olacak. Oynadığınız futbolda ritim gerekir.”

KAYNAK :http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/ersun-yanal-messi-olsaniz-farketmezSXHBQ343535SXQ

• En güzelini demiş. Teknik direktöre saygı gerekli
  • neyin egosunu gördün burada?
  • Fenerbahçenin en kaliteli yabancı oyuncusu Moussa Sow'dur. Bazı fitbolcular ne olursa olsun kadroda olmak zorundadır mesela Drogba mesela Sneijder mesela Manuel Fernandes. Keşke yabancı sınırı olmasa da hepsi oynasa ama malesef. Ersun fazla sert gidiyor topçular içerde bi kulis yaparlarsa ilk giden Ersun olur ben söyleyeyim. Daha önce ligimizde örnekleri var. Emre Belözoğlu Daum Aykut Kocaman 3lüsünün olayını herkes bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas turk teknik direktorlerin messi garezi nerden geliyor anlamiyorum

Samet Aybaba:Messi gelse olcay'i kesemez

• Messi gelsin bakayım sıkıyolarsa kadro dışı bıraksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

arkadas turk teknik direktorlerin messi garezi nerden geliyor anlamiyorum

Samet Aybaba:Messi gelse olcay'i kesemez

Yılın sözü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    6 yıl önce açıldı
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asıl ben burada hocaya saygı duyulacak yeri anlamıyorum.Hocaya niye saygı duyarsın ? işini layığıyla yaptığı için.

Hoca adaletli forma dağıtır.Hoca doğru taktiği takıma aşılar.Hoca takımda bir güven duygusu oluşturur.Saygı duyarsın.

Şimdi ben Sow olsam;

Forvet olarak gelmişim.Adını sanını tanımadığım bir teknik direktör beni sol kanatta oynatmış.Arkamda beni besleyecek tek oyuncuyu + takımın efsanenesini yollamışlar.Yerine adam almamışlar.Yetmemiş yeni teknik direktör gelmiş.Onunda kariyeri kulübün vizyonuyla örtüşmüyor.

Ben bu arada hala Sow'um ve hocama saygılıyım.(Bu arada Zenci olduğum için alette 30 santimetreyi bulmuş.)

Sonra yeni gelen hoca takıma sistem oturtacağım demiş.Hiç bir sistem oturtamamış.Koca transfer dönemi geçmiş hala beni besleyecek oyun kurucu alınmamış.Takım gol atamıyor.İleride pozisyon üretemiyor.Bunu takımda en iyi yapan adamım.

Bu arada takım şampiyonlar liginden elenmiş lige kötü başlamış ve UEFA men cezamızı onamış.2 yıl Avrupa da yokuz.

Lige 4 elle sarılalım bari şampiyon olalım takımdaki kara bulutları bir nebze olsun dağıtalım diyorum.Sonra bir bakıyorum lig maçı kadrosunda yokum.

E afedersiniz de Ali Sami artık.Ben öyle hocaya saygı maygı duymam.Transferimi isterim takımdan.Hadi Türk futbolcu olsam ülkemde yaşamak aileme daha yakın olmak için kalırım.Takımın aynı samanda taraftarıyımdır kalırım.Ama elin Fransa'sından gelen Senegal'li bir adamım lan ben.

Taa Senegal'den Türkiye'ye gelecem piyasası olan bir oyuncu olacam sonra kim olduğunu bilmediğim bir adam sırf egosunu tatmin etmek için beni kesecek.

Oldu görürsem söylerim.

• Arkadaş sanki hepiniz antremanları izliyorsunuz

Adam hepi topu 1 maç kadro dışı kaldı.Antremanlarda biraz daha fazla çalışır girer kadroya.Webo-Emenike-Kuyt daha fazla çalışıyor demek ki.Ayrıca Sow attığı o tweeti sildi.1 maç kadro dışı kaldı diye bu yapılmaz biraz sabredin.
  • messi olsa tribüne gönderirim dememiş ki messi bile olsa bu düzende illa ki tribüne cikacak demis ortada bi inatlaşma yok bence
  • Şimdi bu Hoca olduğunu mu iddaa ediyor Aziz yıldırım messiyi getirecek sen tribüne göndercen orayı yıkarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Şimdi bu Hoca olduğunu mu iddaa ediyor Aziz yıldırım messiyi getirecek sen tribüne göndercen orayı yıkarlar

• Sow'un oynamama sebebi Ramazan sebebiyle 23 antremana katılmaması... Bu kadar başka bir sebebi yok...

Antremanlara katılınca formasını giyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Sow'un oynamama sebebi Ramazan sebebiyle 23 antremana katılmaması... Bu kadar başka bir sebebi yok...

Antremanlara katılınca formasını giyecek.

konya ve arsenal maçlarında neden oynadı
  • Neyin egosundan bahsediyorsunuz arkadaş siz, Sowu Ersun Yanal da kulubede oturtmak ister ama yabancı sınırı yüzünden mecburen kadro dışı kalıyor. Adamın bir bildiği var ki Sow gibi adamı ilk 11 başlatmamış, şu dünyaca unlu kariyerli teknik direktörleri olan Gsli trollere durduk yere malzeme veriyorsunuz

• Messi sana kramponlarini temizletmez tribune gonderecekmis oldu ..
  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    Sowu yedek bırakıp Sivasa 5 atınca adam ferguson oldu
  • nick-konu uyumu
  • "Olcay'ı Messi'ye neden tercih ederim? Çünkü her şeyden önce Kayserili. Messi'nin nereli olduğunu bilmiyoruz" Samet Aybaba
  • Bu adam malzemeci mi ?

Otoritesini korumasi lazim Fenerbahçe burası

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.