Şimdi Ara

Erol Bulut'un kalmasımı, gitmesimi daha büyük risk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soru başlıktaki gibi arkadaşlar.Sizce sezonu Erol Bulut ile tamamlamamız mı yoksa yolları ayırıp yeni hoca almamız mı daha büyük risk ?




  • Onu bilemem de Ali Koç’un kalması biz GSliler için harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    Onu bilemem de Ali Koç’un kalması biz GSliler için harika.

    Aslında adam elinden geleni yapıyorda doğru hoca bulsa kadro yetersiz, kadro tam olsa hoca yetersiz.Bir türlü tam istediği düzeni kuramadı.

  • eğer karagümrükte de yenilirse bu takımın şampiyon olması hayal her ne kadar gitmesini istesem de karagümrük maçından sonra gönderilsin

  • niye risk olsun ki? erol gittiğinde, ilk 11'i ve yedek kadroyu belirleyecek ve maç taktiği verecek adam fenerbahçe'de çok. illa kadroda teknik adam olması gerekmiyor. fb esas riski almış zaten, bundan daha büyük risk mi var. her şey başarısızlık üstüne kurulmuş sanki ve hiç bir sapma yok bu istikametde. müthiş bir performans sergiliyoruz. bu perofmansı sergileyebilecek takım, yüzyılda gelmesi bile mucize sayılır. şu gfb'liler ne durumda acaba? bir de abdülkerimin yorumlarına bakayım ne diyor bu durum için acaba? gerçi o da derbiden sonra kayıp görünüyor..

  • hocada sorun olsa, emre belözoğlu doksan kere erol'a müdahale eder. bunu geç, hatadan dönülmesi adına öncelikle yardım eder. sahaya çıkan 11 ve yedek kadroda her maça her daim daha iyi adapte olurdu. bazı maçları kaybetmemek adına ne gerekiyorsa yapılması lazım. bakıyoruz bu maçların tamamında sonuç kötü. kim demişti sergen galiba, "ben mi çıkıp gol atayım" bu hesap. evet kaybedilen bir şey yok, lig sona erene kadar mücadeleye devam devam da.. yazık bu taraftara ya hasta ettiler herkesi.  

  • Gelen adam bana 3-4 hafta verin derse sezon bitebilir.Gonderilmesi cok daha buyuk risk...

  • Simdi de erol bulata saldiriliyor. Ulan hep ajanlar kim iyiyse onu en kotu gosterip satilmasini veya atilmasini istiyor. İlk basta altay da dalga gecip satilmasini fb kalecisi olamayacagini soylediler. Sonra vedati geldigi gibi yollatmak istediler. Simdi erol bulutu. Erolun kalmasi veya gitmesi onemli degil. Wrol giderse yeni bi teknik diremtor gelecegi icin bir senemiz daha heba olacak. O td kimbilir hangi futbilculari hozden cikarcak yeni futbolcular isteyecek ... Olme esegim olme . Gelecek sezinun yarisi olacak. Ben yeni geldim hazirlanma surem var benim ve takimin gibi bilindik laflar yapacak. Sonra iple aricaz td yi. Bence nayagi oyun degisikligini iyi yapiyor. Hucum oynatmak istiyor ama forvetler iyi oldugu halde sikinti var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giderse daha riskli olur. Bunu camiadaki herkes bildiği için Erol sezonu tamamlar gibi görünüyor.

  • Mesele Erol falan degil bugun de gorduk.

    TFF,VAR,Bein bu duzen boyle devam ettikce bu is duzelmez.


    Son CL geliri de gitikten sonra bakalım ne olacak?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.