Şimdi Ara

ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
5
Favori
36.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

quote:

@hatunkisii

Kadınlar yerine göre nasıl giyinmesini biliyorlarsa, erkeklerde yerine göre giyinmesini bilmelidir.

Erkek giyimde ne kadar aşırıya kaçabilir ki yerine göre giyim olsun? Burda iş hayatından değil günlük hayattan bahsediliyor, gayette şık duruyor.

Sen kendinizi şartlandırmayın dediğin için o şekilde cevap verdim. Bi türk erkeği, senin şık duruyor dediğin çorapsız, paçaları kıvrık,gereğinden dar ve koyukırmızı-bordo pantolonu Türkiye nin her yerinde giyemez. O paylaştığın fotoğrafı da kadınların büyük bi çoğunluğu hoş bulmaz. Kültür meselesi, şartlandırmayın diye bi şey yok yani.

Ölelim zaten Türkiye de hiç birşey yapılmaz diye Hep elalem ne der derdindeyiz, yaşantımızda olsun, giyimlerimizde olsun. Artık bi yerden başlamak gerek böyle şeylere. Beğenmeyen kadında beğenmesin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: narkoz__70

quote:

Koyu yeşil, koyu sarı, koyu mavi ve koyu kırmızı üstüne gömlek giyince gayette hoş duruyor erkekte. Erkek renkli giymez diye şartlandırmayın
     ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ.

hocam siz tecrübeli bir hocaya benziyorsunuz :) size danışayım beyaz tshirt yeşil pantolon resim aşağıda kemer saat hala ne renk taksam düşünemedim ayakkabımda us polonun yeşil beyazı var

o renk pantolonla nasıl olur bilmiyorum ama genelde erkekler kahverengi kemer takıyorlar renkli pantolonlarla açık kahverengi kemer işinizi görebilir, saat renginin farkedeceğini sanmam.

aa pardon bayanmışsınız hocam siz ya :) siyah rekli ipli kemerim var oda iş görebilir herhalde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Koyu yeşil, koyu sarı, koyu mavi ve koyu kırmızı üstüne gömlek giyince gayette hoş duruyor erkekte. Erkek renkli giymez diye şartlandırmayın

hocam siz tecrübeli bir hocaya benziyorsunuz :) size danışayım beyaz tshirt yeşil pantolon resim aşağıda kemer saat hala ne renk taksam düşünemedim ayakkabımda us polonun yeşil beyazı var

o renk pantolonla nasıl olur bilmiyorum ama genelde erkekler kahverengi kemer takıyorlar renkli pantolonlarla açık kahverengi kemer işinizi görebilir, saat renginin farkedeceğini sanmam.

aa pardon bayanmışsınız hocam siz ya :) siyah rekli ipli kemerim var oda iş görebilir herhalde

:) olabilir, deneyin güzel durmazsa kahverengine yönelirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@hatunkisii

Kadınlar yerine göre nasıl giyinmesini biliyorlarsa, erkeklerde yerine göre giyinmesini bilmelidir.

Erkek giyimde ne kadar aşırıya kaçabilir ki yerine göre giyim olsun? Burda iş hayatından değil günlük hayattan bahsediliyor, gayette şık duruyor.

Sen kendinizi şartlandırmayın dediğin için o şekilde cevap verdim. Bi türk erkeği, senin şık duruyor dediğin çorapsız, paçaları kıvrık,gereğinden dar ve koyukırmızı-bordo pantolonu Türkiye nin her yerinde giyemez. O paylaştığın fotoğrafı da kadınların büyük bi çoğunluğu hoş bulmaz. Kültür meselesi, şartlandırmayın diye bi şey yok yani.

Ölelim zaten Türkiye de hiç birşey yapılmaz diye Hep elalem ne der derdindeyiz, yaşantımızda olsun, giyimlerimizde olsun. Artık bi yerden başlamak gerek böyle şeylere. Beğenmeyen kadında beğenmesin.

Ne yazdığımı tam olarak anladığını sanmıyorum Neyse, Yılmaz Erdoğa nın stand-up ından bi bölüm yazıp çıkıyorum;

Memlekete gittiğimde ağzımdan "gelcem" diye bi laf çıktı, arkdaşlarım bana dönüp " ne biçim konuşuyorsun sen pisküvüt çocuğu" dediler, 2 ay eşcinsel muamelesi gördüm. Ankara ya gittiğimde ise köylü şivemden dolayı daha ağır hakaretlere maruz kalmıştım...
  • ben 1 seneye kadar ağır abi modunda takılıyordum takım elbise filan sonra sıktı içinden ne geçiyorsa giyinmelisiniz arkadaşlar ağır adama ağır giysi rahat adamada böyle renkli giyinmek yakışır
  • açık yeşil pantolonla züpermen tişörtü giyerlerse olacağı budur.
  • cahil kaynıyo forum. he renkli giyen gay beyler he ok.
  • dün öyle "elimizde bu bedende yalnızca bu kaldı" diyip verdiler bi kot pantolon, böyle oturdu üstüme. Nasıl çıkardığımı bilemedim. Arkadaş bi defa içerisi rahat edemiyor ki. Hani bi hava akışı olmalı, ki bu renklilerin alayı dar. Yapmayınız etmeyiniz. Sonra gaylord etkiketi yenilebilir
  • Herkes giyebilir istediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

tip ve sağlam bi vücut varsa + güzel bi gömlekle çok güzel bi kombin oluşturabiliyo
    Asosyaller gene iş başında, cehalet akıyo gene. Tamam sen kırmızı pantolon giyince çilekli maxa benziyor olabilirsin ama yakışana da laf atmıcaksın, komik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Bird

quote:

Orijinalden alıntı: emre4195

ben pembe giyiyorum çok güzel duruyor ayol

ya yıl 2012 oldu hala ayol diyerek eşcinsel ya da kadın taklidi yapan insanlar var..

espiri yapma demiyorum, hobi olarak yine yap ama işte...

Hobi kısmında koptum
  • Madem kızlar hoşlanmıyor bundan niye sürekli o erkeklerle takılıyor bu kızlar ? Özleri sözleri bir değil mi ? Şerefsizlik mi yapıyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gayette güzel oluyor geçen sene DS en çok mor renk pantolon satmış alanlar ılık mı ? Ne alaka ? Pantolon rengiyle erkeklik ölçen bi milletiz diye okumuştum geçenlerde.

• BU konuya yazmıştım galiba yine, kırmızı pantolon aldım 1 hafta önce
    Açıkçası kara kaş kara göz olmayınca çok da sorun olmuyor. Kara kaş kara gözlü insanlarda biraz tuhaf duruyor
  • yazık lan 5 sayfa bu konu konuşulmuş bu kadar mı boşsunuz
  • Kız arkadaş : Aaa pantolonlara bak ne kadar güzel (Yeşil, bordo ve mavi erkek pantolonlarını göstererek)
    Ben : Evet renkleri güzelmiş
    Kız arkadaş : Alalım mı sana?
    Ben: Sadece renkleri güzel dedim hepsi bu..
    Kız arkadaş : Nası yani?
    Ben : O renkte erkek pantolonu mu olur yaa.. Bayan reyonuna koysunlar bunları, ne işi var erkek reyonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 6 Temmuz 2013; 10:57:48 >
  • Bence erkeklerin renkli pantolonlar giymesi şöyle duradursun, daracık pantolonlar giymesi daha bi enteresan durum..

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/70760/2368/1/engin-can-ural-temmuz-2013
  • kardesim kusura bakma ama bende yakistiramiyorum oyle pantolonlari erkek adam adam gibi pantolon giyer o ne oyle

• altın yıldızdan takım elbise pantolonları var. kremit rengi ve yeşil. ikisini de aldım çokta şık duruyor. Artık böyle erkeklik havalarını giyilen eşofmanın altına kundura ayakkabıyla söyleyenlere aldırış etmemek gerek...
  • Kırmızı pantolonum var ama çok koyu kırmızı degil yeterli bi kırmızı. Pantolon rengiyle erkeklik olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.