Şimdi Ara

ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
5
Favori
36.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece kiremit rengi gibi olan var o hoş duruyor. Gerisi
  • ilginç ve marjinal.ama kimisine çok yakıştığını görüyorum.yakışıyorsa giysinler
  • kırmızı ve yeşil giyiyorum ve bir çok kızdanda duydum bu tarz renkli pantolon giyen erkekleri çekici buluyorlar.yani hep sıradan şeyler giymeyin.
  • Daha aşamadık mı bu durumları? Vah vah...
  • Kırmızı pantolon almayı planlıyordum ne tesadüf

Liseliler gitmedi mi hala, milletin giydiğine ne karışıyorsunuz
  • Pastel tonlar olabilir Bej,DH Sarısının az kapalısı
  • Mavi dar bir pantolon aldım bayramda. Yaş 18 boy 180 kilo 60. Aynı renk Hummel dan birde ayakkabı aldım ve üzerinede beyaz bir tshort giyiyorum genelde. Gezinirken gay, ılık vs. gibi şeyler duyduğum oluyor bazen. Takıyormuyum ? Tabii kide hayır, kulaklıklarımı takıp devam ediyorum. Ben kendime yakıştırdığım için giyiyorum. Etrafımmış, kızlarmış hikaye. Ama belirtmek isterim ki yenilikçi ve fiziğini ortaya çıkaran şeyler kızları daima tahrik eder. Bunun örneklerinden 3 taneside evde sonuçlandı zaten. Kabadayı arkadaşlarıma sesleniyorum. Durmak yok sağ el devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tyldrm0 -- 17 Eylül 2012; 2:01:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basligi "EMEKLILERIN RENKLI PANTOLON GIYMESI" diye okudum.
    O degilde isterse palyaco gibi giyinsin insan yada isterse grand takim gezsin. Giyime gore siniflamak yanlistir. "BENCE"

• quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

Bizzat geçen kız iş attı sırf pantolonum yüzünden usta geçen :D Tabi bende kız ama en yakın kız arkadaşım sevmediğini söyledi o yüzden konu açım dedim :D

Devrik cümlenin sınırlarını zorlamışsın kardeşim.''Kız iş attı sırf pantolonum yüzünden usta'' ' dan sonra hiçbirşey anlamadım :)
  • Bir zamanlar pembe giyen erkekler hemen yaftalanırdı. Sonra ne olduysa oldu, bir anda en kabadayı geçinen adam bile pembe giyer oldu.

ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ.

Pantolon konusunda da aynı şey olur mu bilmem ama, ben çoğu kişiye canlı renk pantolonun yakışmadığını düşünüyorum. En azından benim tercihim giymemekten yana.

İşin ilginci, bizim dışımızdaki canlılarda süslü olan ve canlı renklere sahip taraf erkek, daha ağır renklere sahip taraf ise dişi oluyor.

Soldaki erkek çöl çit kuşu, sağdaki dişi çöl çit kuşu.

Soldaki erkek fırkateyn kuşu, sağdaki dişi fırkateyn kuşu.
  • koyu ve soluk olursa yakişiyor ama cirtlak cok dikkat ceken olunca cok kotu duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Bir zamanlar pembe giyen erkekler hemen yaftalanırdı. Sonra ne olduysa oldu, bir anda en kabadayı geçinen adam bile pembe giyer oldu.

Pantolon konusunda da aynı şey olur mu bilmem ama, ben çoğu kişiye canlı renk pantolonun yakışmadığını düşünüyorum. En azından benim tercihim giymemekten yana.

İşin ilginci, bizim dışımızdaki canlılarda süslü olan ve canlı renklere sahip taraf erkek, daha ağır renklere sahip taraf ise dişi oluyor.

Soldaki erkek çöl çit kuşu, sağdaki dişi çöl çit kuşu.

Soldaki erkek fırkateyn kuşu, sağdaki dişi fırkateyn kuşu.

kuş örneği güzel
    vallaha ben pembe,mor giydirmem şahsen yanımdakine.
    nişanlımın mor tişörtünü yırtmıştım
  • Ben yakıştıramıyorum hocam yakıştğinı duşunuyorsan giyebilirsqd.da.d.djmpm.......,

• quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

[simage]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-
    snc6/249595_179862678733744_167616043291741_465999_1441556_n.jpg[/simage]

3 tane renkli (Petrol yeşili,mavi ve bordo) pantolonum var.Ben kendime yakıştırıyorum ve çok hoşuma gidiyor.Ama sorun şu ki etrafımda %40 lık bir kesim diyelim (bayan) erkek adam erkek gibi olcak gözümde adam da değildir öylesi. O adamdan baba olur mu olmaz. Erkek dedigin ağır başlı olacak gibi bir yorumlarda bulundular.Çok değişken yorumlar var birde dh'nin 1.90 boyunda evlatlarının görüşlerini alayım dedim.Saygı çerçevesi içinde yorumlarsak daha seviyeli bir ortam olur.İyi forumlar

koyu renkte pantolon olabilir devam............
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennisx

Şahsen bir erkeğe öyle renkli,dar pantolonu falan yakıştıramam ben,giyenlere de birşey söylemem,söylemeye de hakkım yok zaten.Ama bu dar,renkli pantolon erkekliğe yakışmaz diyenlere yobaz muamelesi yapan bir kısım insan var,sözüm bunlaradır;eskiden küpe takanlara ılık diyorlardı bazıları kızlar beğendi diye takmaya başladı.Ondan sonra emo modası çıktı; Bir takım ergen sürüsü saçlarını düzleştirmeye, gözlerine kalem felan çekmeye başladılar,ondan sonra fularlar felan çıktı,atkıları değişik şekillerde boyununa dolamak,popüler müzikleri dinleyip ,best-seller kitapları okumak moda oldu.Bugünde renkli-dar pantolon giymek moda olmuş,millet bunları giymeye başlamış.Eyvallah,tercihlerinize saygımız var ancak siz yıllardır aynı kalan,ağırbaşlı,efendi,alfa erkeği modelini modaya uymuyor ,kro diye aşağılamaya çalışırsanız; önce dönüp bir kendinize bakmanızı söylerim size.Bakın bakalım bir kişiliğimiz varmı bizim diye.Bakın bakalım,giyim zevkiniz varmı yoksa sadece medyanın bize ''moda'' adı altında dayattığı kıyafetlerimi giyiyoruz diye.Önce bunları düşünün, sonra bu yazdıklarıma cevap verin lütfen.

Bu konu hakkında karşıt görüşlerle seviyeli bir şekilde tartışmak istiyorum.

Sen var ya adamin dibisin. Seni hic tanimiyorum nickini dahi belki ilk defa okuyorum ama su yorumun altina imzami atarim.

• Valla bilmiyorum ama Kargo pantolonlarda çok rahat ediyorum.Varmı benim gibi giyen.Sürekli bunlardan giyiniyorum.Çok rahat hissediyorum kendimi,üstüne bazen gömlek,bazen güzel bi t-shirt ile bana göre 10 numara oluyor.
  • Renkli pantolon giyenleri sevmem komple siyah giyinmek en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

vay anasını

bu fotoğraftaki erkek mi
  • özellikle mavinin tonları erkeğe çok yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

vay anasını

bu fotoğraftaki erkek mi

La bunu tanimadinizmi sütlü huriye

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.