Şimdi Ara

Erkeklerin feminenleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden modern dünyada erkekler artık erkek gibi davranmıyor, erkek gibi konuşmuyor, erkek gibi giyinmiyor. Onun yerine kız gibi konuşuyor, kız gibi giyiniyor biz erkekler artık maalesef.

Örneğin bugün Kadıköy sahildeydim 4 5 saat arkadaşlarla falan. Etrafı gözlemlerken kız gibi sesini incelterek ve ayol tarzı konuşan, feminen tarz giyinen onlarca feminen erkek olduğuna emin olduğum kişiler gördüm işin komik tarafı çoğunun yanında kız vardı. Maskülenliğin öldüğüne bugün inandım ben o derece yani hocalar. Ne olacak bu modern dünyanın erkek cinsiyetini feminen hale getirmesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erkeklerin feminenleşmesi bizden önceki nesilde başlamış olan bir olay. benim babama kadar tüm atalarım kendi erkek çocuklarını 20'lerinin başlarında evlendirmiş. yani masrafı neyse basmış ve erkek çocuğunun evlenmesini sağlamış. çünkü baba olan kişi biliyor ki kendi oğlu esas o yaşlarda karşı cinse ihtiyaç duyar.

oğlunu böyle evlendirmek erkeksi bir eylemdir çünkü erkeksi mantığın zıddı olan kadın mantığına göre 20'lerinin başlarındaki erkekler güçsüzdürler (hem fiziksel hem de varlık açısından) ve işi kızlara bırakacak olsak kızlar 30 üstü erkeklere yöneleceklerdir, bu durumda 20'lerindeki erkekler ot toplayacaktır.

örneğin benim babamın evi yok diye annemi vermemişler ama dedem hemen gidip babama sıfır müstakil ev ve İzmir merkezden arsa hediye etmiş, babamın üzerine geçirmiş yani direk, bunu yapınca annemi vermişler.

babama kadar düzen hep böyle geldi. her aile kendi oğlunu iyi beslendirmeye ve güçlendirmeye, ayrıca erkek çocuğa maddi konuda var gücüyle destek çıkmaya çalışıyordu çünkü kızın evlenebilmesi için maddiyata ihtiyaç duymayacağını biliyolardı.

babamların nesilde bu durum değişti. çünkü ilk defa evin uzun vadeli kararlarını alma konusunda evin kadını da işe girdi.

bizde mesela aileyi annem yönetmeye başladı. sonuçta bana hiçbir destek çıkmadılar. üniversite okurken bile babamdan beş kuruş para alamadım. hayata sıfırdan atıldım, kimsesiz gibi.

kadınsı düzenin etkisi bununla da bitmedi. ben 30 yaşından sonra ev ve araba sahibi olunca bu sefer annemle babam el ele verip beni "evlenmeyi reddetmekle" suçlamaya başladılar. halbuki bu kişiler benim evlenebilmem için bana hiçbir destek sunmadılar ve evlilik konusunu hiçbir zaman açmadılar geçmişte. feminen düzen tam olarak budur. "olana kadar görmezden gel, olunca üzerine çullan"

benim babam, dedem, dedemin babası, hepsi erken yaştayken, meslekleri yokken, paraları yokken evlendirildiler. çünkü onların babası maskülen idi ve onlara var gücüyle destek çıkmıştı. benim babam feminen biri olduğu için benim hayatımı kazanma mücadelemde benim yanımda hiç yer almadı. bana "el" gibi davrandı.

ben bugün evlensem bile babam bana beş kuruş destek çıkmayacak. buna rağmen kendisi benim hakkımda: "bizim oğlan kafayı yedi, batının evlenmeme kültürüne kandı, bu gençler nolacak böyle ya ibbne mi olacaklar" gibi gerçek dışı şeyler söylüyor. babamların jenerasyonda babam gibi feminen düşünceye boyun eğmiş olan birsürü mal var.

annemin babası olan dedem mesela, kendisi evi-işi-mesleği yokken 20 yaşında evlendirilmiş, kimse "sen kimsin de benim kızıma talip oluyon lan velet!" dememiş, çünkü o zamanlar maskülen bir düzen vardı. ama, dedem sonra kendisi kız sahibi olunca kendi kızlarını kimseye vermedi, zengin koca aradı hep, evi olmayan tanışmaya bile gelmesin dedi, ama kendisi evlenirken kendisinin kiralik evi bile yoktu. ve genç erkekleri zaten evliliğe yetersiz gördü doğrudan. hiç demedi "yahu ben bu yaşta evlendirildim". işte feminenleşmek budur. feminenleşmek erkeğin ihtiyacını üçüncü-dördüncü plana itip var gücüyle kızın çıkarına hizmet edecek bir düzeni kurmak için çaba sarfetmektir.

bu dangalaklar kahvede maç izleyip gol diye bağırdıklarında erkek olduklarını sanıyorlar. halbuki hepsi, dünyayı yorumlayamayan, "kızımın geleceğini düşündüm" yalanıyla feminen anlayışa boyun eğmiş, ve günümüzde cinsiyetler arası dinamiklerin kadın lehine doğru ciddi kayma göstermesinde rol sahibi olmuş kişilerdirler.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Feminen Erkekler: Anlamı ve Özellikleri

"Feminen erkekler", kadınlara özgü özellikleri ve davranışları benimseyen erkekleri tanımlayan bir terimdir. Bu özellikler arasında şunlar yer alır:

• Yumuşak ve nazik iletişim: Feminen erkekler genellikle yumuşak ve nazik bir ses tonuyla konuşurlar. Ayrıca duygularını açıkça ifade etmekten çekinmezler.
    • Estetik duyarlılık: Feminen erkekler genellikle moda, tasarım ve sanata karşı bir ilgi duyarlar. Kişisel görünümlerine özen gösterme ve şık giyinme eğiliminde olabilirler.
    • Bakım veren kişilik: Feminen erkekler çoğu zaman başkalarına karşı şefkatli ve bakım veren bir yapıya sahiptirler. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına duyarlıdırlar ve onları desteklemek için ellerinden geleni yaparlar.
    • Empatik olma: Feminen erkekler genellikle yüksek düzeyde empatiye sahiptirler. Başkalarının duygularını anlarlar ve onlarla ilişki kurabilirler.

Feminen erkeklerin neden bu özelliklere sahip oldukları tam olarak bilinmemektedir ancak bu durumun hem genetik hem de çevresel faktörlerin bir kombinasyonundan kaynaklandığı düşünülmektedir.

Feminen erkekler, toplumda farklı düzeylerde kabul görürler. Bazı kültürlerde kadınlara özgü özellikler sergileyen erkekler olumsuz karşılanırken, diğer kültürlerde daha fazla kabul edilirler.

Eğer "feminen erkek" terimiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, güvenilir kaynaklara başvurmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cünkü Kadıköy knk orası gel adanaya bakim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erkekliği kadınlardan aldığı sayıyla ölçmek tam feminen hareket. Kadınlar bununla saygı duyar erkeklere. Bir erkegin değerini yattığı kadın sayısı belirlemez. Bir gay bile maskülen olabilir. kavram karmaşası yaşıyorsunuz

• Çok yazık bir durum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En basitinden feminen kıyafetleri almıyoruz örneğin skinny fit pantolon özellikle normal kesim bi şey bulmak çok zor artık gün geçtikçe erkek kıyafetleri erkeklikten uzaklaşıyor

• erkeklerin feminenleşmesi bizden önceki nesilde başlamış olan bir olay. benim babama kadar tüm atalarım kendi erkek çocuklarını 20'lerinin başlarında evlendirmiş. yani masrafı neyse basmış ve erkek çocuğunun evlenmesini sağlamış. çünkü baba olan kişi biliyor ki kendi oğlu esas o yaşlarda karşı cinse ihtiyaç duyar.

oğlunu böyle evlendirmek erkeksi bir eylemdir çünkü erkeksi mantığın zıddı olan kadın mantığına göre 20'lerinin başlarındaki erkekler güçsüzdürler (hem fiziksel hem de varlık açısından) ve işi kızlara bırakacak olsak kızlar 30 üstü erkeklere yöneleceklerdir, bu durumda 20'lerindeki erkekler ot toplayacaktır.

örneğin benim babamın evi yok diye annemi vermemişler ama dedem hemen gidip babama sıfır müstakil ev ve İzmir merkezden arsa hediye etmiş, babamın üzerine geçirmiş yani direk, bunu yapınca annemi vermişler.

babama kadar düzen hep böyle geldi. her aile kendi oğlunu iyi beslendirmeye ve güçlendirmeye, ayrıca erkek çocuğa maddi konuda var gücüyle destek çıkmaya çalışıyordu çünkü kızın evlenebilmesi için maddiyata ihtiyaç duymayacağını biliyolardı.

babamların nesilde bu durum değişti. çünkü ilk defa evin uzun vadeli kararlarını alma konusunda evin kadını da işe girdi.

bizde mesela aileyi annem yönetmeye başladı. sonuçta bana hiçbir destek çıkmadılar. üniversite okurken bile babamdan beş kuruş para alamadım. hayata sıfırdan atıldım, kimsesiz gibi.

kadınsı düzenin etkisi bununla da bitmedi. ben 30 yaşından sonra ev ve araba sahibi olunca bu sefer annemle babam el ele verip beni "evlenmeyi reddetmekle" suçlamaya başladılar. halbuki bu kişiler benim evlenebilmem için bana hiçbir destek sunmadılar ve evlilik konusunu hiçbir zaman açmadılar geçmişte. feminen düzen tam olarak budur. "olana kadar görmezden gel, olunca üzerine çullan"

benim babam, dedem, dedemin babası, hepsi erken yaştayken, meslekleri yokken, paraları yokken evlendirildiler. çünkü onların babası maskülen idi ve onlara var gücüyle destek çıkmıştı. benim babam feminen biri olduğu için benim hayatımı kazanma mücadelemde benim yanımda hiç yer almadı. bana "el" gibi davrandı.

ben bugün evlensem bile babam bana beş kuruş destek çıkmayacak. buna rağmen kendisi benim hakkımda: "bizim oğlan kafayı yedi, batının evlenmeme kültürüne kandı, bu gençler nolacak böyle ya ibbne mi olacaklar" gibi gerçek dışı şeyler söylüyor. babamların jenerasyonda babam gibi feminen düşünceye boyun eğmiş olan birsürü mal var.

annemin babası olan dedem mesela, kendisi evi-işi-mesleği yokken 20 yaşında evlendirilmiş, kimse "sen kimsin de benim kızıma talip oluyon lan velet!" dememiş, çünkü o zamanlar maskülen bir düzen vardı. ama, dedem sonra kendisi kız sahibi olunca kendi kızlarını kimseye vermedi, zengin koca aradı hep, evi olmayan tanışmaya bile gelmesin dedi, ama kendisi evlenirken kendisinin kiralik evi bile yoktu. ve genç erkekleri zaten evliliğe yetersiz gördü doğrudan. hiç demedi "yahu ben bu yaşta evlendirildim". işte feminenleşmek budur. feminenleşmek erkeğin ihtiyacını üçüncü-dördüncü plana itip var gücüyle kızın çıkarına hizmet edecek bir düzeni kurmak için çaba sarfetmektir.

bu dangalaklar kahvede maç izleyip gol diye bağırdıklarında erkek olduklarını sanıyorlar. halbuki hepsi, dünyayı yorumlayamayan, "kızımın geleceğini düşündüm" yalanıyla feminen anlayışa boyun eğmiş, ve günümüzde cinsiyetler arası dinamiklerin kadın lehine doğru ciddi kayma göstermesinde rol sahibi olmuş kişilerdirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Nisan 2022; 9:18:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızların hoşlanma belirtileri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orucumuzu bozdun falan demezseniz şu saniyeden itibaren(2.14) aleyna'nın odasına attığı elemanın tipine bi bakın.z kuşağı böyle istiyor demek ki yani tutup da erkeklik elden gidiyeah yapmaya gerek yok.bi z kuşağı yok dünyada daha teslim etmedik biz.

https://www.youtube.com/watch?v=AthRlwJcLWk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 16 Nisan 2022; 10:41:27 >
  • Harbi ha son zamanlarda bebe yüzlü makyajlı ağzından ayol çıkan erkekler var ne gariptir bu erkeklerin hepsi gerici solcu ve k popçu hiç sevmem böyle insanları bu arada saç uzatan adama feminen denmez çünkü büyük ihtimal diriliş ertuğrul gibi bir saç deniyordur ben mesela birde kirli sskal bıraktım ssçlarda ensede çünkü daha maskülen

• Kadınların maskülenleşmesi daha büyük problem

George sorosun medyası ve netflix'i çok aktif çalışıyor onları yoketmeden bu etkide yok olmaz Z kuşakla ilgisi yok bu durumun george soros 1930 doğumlu ve tüm zararlı fikirlerini Z kuşağına aşılamış durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Nisan 2022; 13:1:55 >
  • Aleyna Tillki'nin bu kadar güzel İngilizcesi olduğunu bilmiyordum

• Olm kizlar delikanli adam sevmiyorlan

Yillardir polat alemdar gibi deli yurek gibi her yerde delikanlilik ayagina takılıyorum daha 1 tane sevgilim olmadi

Bu kizlar icin napmamiz lazim ben anlamadim ipana gibi mi olalim napalim omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night Star 3443 kullanıcısına yanıt

inglizce herkeste çat pat var bir şarkı için ezberlenebilir ama ben inglizce albümü olduğunu bilmiyordum.bu albümden çıkardığı kaçıncı şarkıymış kimin haberi var kimsenin yok paso yurt dışına çalışıyor.brezilya'da bile görmüş adam yorum yazmış.bizden Michael Jackson çıksa iki sene sonra kaçar.İbo kaçmadı beynine verdiler.kadir kıymet bilmiyoruz vesselam yani şu kıza sahip çıksaydınız zamanında Türkçe söyleseydi?şimdi ecnebice hadi dinliyorsan dinle o saçına kıçına başına takanlar.

• Bu acunun sürpüntüsü ingilizce şarkı söylese ne olur çince söylese nolur?
    Büyütmeyin böyle saçma şeyleri.

• Forum 4chanin Türkçe versiyonu olmaya başladı...

• Eril enerji ve eğlenceli olmalısın. Tek başına eril enerji yetmez. Muhtaç gibi görünmemelisin. Bir de cinsellikten korkmamalısın. sEN BİR KIZA SEVGİLİ OLAMK İÇİN YAKLAŞIYORSAN arkadaşlarınla olan konuşmandan davranışlarından farklı olmalı öyle değil mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.