Şimdi Ara

Erkeklerin abazalık sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 den 70 çoğu insanların bir kız gördüğünden dedektörleri hemen çalıştırması. Uzun zamandır bunu gözlüyorum . Kendi annelerine , kardeşlerine , eşlerine bakılsa kıyamet koparırlar.

Gözlemlerime göre..

Hani beğenmiştir bakarsın dersin. Ama cinsiyetinin kız olması yetiyor. Hepsini de bakıyor.
    Yaz aylarında dedektörler daha çok çalışıyor.
    Kahvedeki insanların hepsinin bir an da kafasının dönmesi

• Tamam herkesi kendinden soyutladın sen hariç herkes öyle.
  • başlığı görünce konuyu ilgi çekmeye çalışan bi kız açtı sanmıştım, konuya geldim daha fecisiyle karşılaştım
    ilgi çekmeye çalışan bir kızdan daha beter bir şey varsa o da marjinal görünmeye çalışan erkektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

başlığı görünce konuyu ilgi çekmeye çalışan bi kız açtı sanmıştım, konuya geldim daha fecisiyle karşılaştım
    ilgi çekmeye çalışan bir kızdan daha beter bir şey varsa o da marjinal görünmeye çalışan erkektir...

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece baktığı sürece sorun yok ayrıca kızlar giyim tarzlarıyla ilgi çeken taraf oluyor genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 18 Haziran 2012; 22:27:24 >
  • konuyu yıkarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

http://inciswf.com/1305364459.swf

•  Erkeklerin abazalık sorunu.

Erkeklerin abazalık sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 18 Haziran 2012; 22:55:20 >
  • quote:

başlığı görünce konuyu ilgi çekmeye çalışan bi kız açtı sanmıştım, konuya geldim daha fecisiyle karşılaştım

marjinal görünmeye çalışan bir erkekten daha beter birşey varsa onu kınayan erkektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

marjinal görünmeye çalışan bir erkekten daha beter birşey varsa onu kınayan erkektir...

çok yaratıcıymışsın kardeş
    konuyu açan arkadaşla biz sizi yalnız bırakıp çıkalım istersen ..? belki iki marjinal baş başa kalmak istersiniz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

çok yaratıcıymışsın kardeş
    konuyu açan arkadaşla biz sizi yalnız bırakıp çıkalım istersen ..? belki iki marjinal baş başa kalmak istersiniz..

Sinirlenme hemen şaka yapıyordum

• öyle ben bakmıyorum istese vermem tarzında şekilci yaklaşımlarda bulunan top gibi konuşan elemanların ilişkiye girmediği kız çeşidi kalmamıştır bizim halk herkese bakıyor ama icraat yok. böyle abaza gibi görünmeyip aile cocugu görünenler var başlığı açan olabilir mesela
  • ****MİSİN BİLADER
  • yani böyle ağzını açarak ağzının suyu akarak bakarsan haklısın
    ama gözüne çarpar güzeldir dersin bişey olmaz normaldir her erkek öyledir zaten.
    Bakmazsan kaynama derecen yüksek diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

****MİSİN BİLADER

Hocam ne alakası var . Benim çevremdeki arkadaşlarım arasındada var dişi herhangi bir " VARLIK " görünce kafa baykuş kafası oluyor . Tamam bak ama kafa 180 derece dönüyor . Sonra yabancı forumlarda " Are Turkish people perverts ? " diye konular açılıyor . ( Tabi bunun handsome , beautiful gibi coverlarıda var ama çok yok )

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080802123039AAmVRrW

• quote:

İnanan erkeklere söyle: Bakışlarını kontrol altına alsınlar, ırz ve namuslarını korusunlar… (Nur 24/30-31)
  • uzun zamandir ilk defa bukadar cok guldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz kizlari duşunduğumuzden bakiyoruz,,, bunlar ilgi çekmek için herşeyi yapar, mazallah bakmamaya başlarsak bomba bile patlatabilirler meydan ortasinda sırf ilgi cekeyim diye,,,
    çildirirlar akil sağliğini yitirirler... tuuu tu duşman başina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.