Şimdi Ara

Erkekler hangi şampuanı kullanıyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeytinyağlı sabun kullanıyorum çok iyi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: america12

Clear on numara beş yıldız, çünkü reklamında ronaldo oynuyor, ronaldo bunların oyuncusuysa özelliklerine bakmaya gerek bile yok o şampuan kalitenin bir numarasıdır

Aynı şey Türk Telekom için geçerli değildir demi

• bu şampuan fazla kimyasal değilmi yani dökülme yapıyomu ?
  • Elidor,n11 den yillik stok yaptim tanesi 1 liraya 1 yil yetecek sampuan aldim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toni&Guy kuru saçlar için şampuan + saç kremini kullanıyorum. Ama bayanlar için olanı, yumuşacık yapıyor.

• Yıllarca Clear kullandıktan sonra son aldığım şampuan H&S Badem özlü falan yazıyor nemlendiricili şampuan. Şartlarım dalgalı ve sert. Yumuşasın diye bundan aldım.
  • head & shoulders mentol ferahlığı

kış aylarında biraz üşütüyor ama 1 hatalık kullanımda kepek sorunuma çözüm olmuştu.

hiç değiştirmedim tavsiye ederim.
  • Kerastase kullanıyorum 90 TL (yersen )

haldır şuldur
  • Saçım uzun oldğu için yapıyor

• Redist

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDOkei

head & shoulders mentol ferahlığı

kış aylarında biraz üşütüyor ama 1 hatalık kullanımda kepek sorunuma çözüm olmuştu.

hiç değiştirmedim tavsiye ederim.

head & shoulders mentol ferahlığı daha önce kullandım. Egzama var yüzümde ve başımda zaman zaman tahrişler oluyor maalesef herhalde ondan anlamadığım bir şekilde başımda ve gözlerimde hafif yanma oldu.

Bitkisel şampuan aldım şu yeşil renkli içinde argan yağları falan filan yazanlardan fena değildi bitti.
    Geçenlerde migroslarda indirime düşmüştü uzun zamandan beri Clear almıyordum bir alayım dedim yeşil olanlardan değil beyaz turuncu renkte olanlarından, kepek v.b ciltte tahriş sorunları olanlara tavsiye ederim. Diğer normal şampuanlardan çok daha iyi geldi kremsi bir de yapısı var şampuanın hoşuma gitti.

• sebamed kepek
  • Clear Men mentollu kullaniyordum sonradan fark ettim ki saclarim cansizlasti ve zayifladi, bunun sonucunda da saclarim dokuluyordu, ardindan arastirdim falan "loreal elseve komple onarıcı 5"i onerdiklerini gordum, tatildeyken markette gorunce hemen aldim ve kullandim, banyodan ciktim, kuruladim bi baktimki saclarim daha canli ve yumusak gun icinde saclarimda dokulmuyor ben memnunum bu sampuandan haldir saldir mis Clear'mis bes para etmez onlar diyim size.

• eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    kanka şimdi dediğin şampuana bi baktım ama hepsiburada dan resmen 3 liraya satılıyo markettede 6 7 lira gibi bişey şimdi bu kadar ucuz olması çok kalitesiz . çok kimyasal vardır saçını döker havası veriyor bana sen nezamandan beridir kullanıyon ?
  • oda arkadaşımınkini
  • Down Under Natural's.
  • saçınız kepekleniyorsa çözümü Clear for Men
    saçınız dökülüyorsa çözümü Lacinia Şampuan
    Saçınız gayet normalse Elidor kullanın gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 26 Kasım 2016; 15:22:45 >
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    kanka gliss ve loreal elseve hakkında yorum yaparmısın benim saçlarım yani bilmiyom ama sağlıklı dökülme oluyo yani günde dökülen saçımın 20 yi geçtigini sanmıyom sence bunlar saça iyi gelirmi
  • Restorex

• Bioxcin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.