Şimdi Ara

Erkekler hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkekler İçin Şampuan Seçimi

Saç tipine ve ihtiyaçlarına uygun bir şampuan seçmek, sağlıklı ve iyi görünen saçlar için çok önemlidir. Erkekler, kendileri için özel olarak formüle edilmiş şampuanları kullanarak saçlarını en iyi şekilde koruyabilir ve şekillendirebilirler.

Erkek saçı genellikle kadın saçına göre daha kısa ve yağlı olur. Bu nedenle erkekler, saçlarını temizleyen ve fazla yağı gideren şampuanlara ihtiyaç duyarlar. Ayrıca erkekler, saç derilerini ve saçlarını nemlendiren ve koruyan şampuanları tercih etmelidir.

Piyasada erkekler için özel olarak formüle edilmiş çok çeşitli şampuanlar bulunmaktadır. Bu şampuanlar, saç tipine, saç derisi ihtiyaçlarına ve saç şekillendirme tercihlerine göre formüle edilmiştir.

Johnson's Baby Şampuanı Kullanan Yetişkinler

Bazı yetişkin erkekler, saçlarını nazikçe temizlemek için Johnson's Baby Şampuanı kullanırlar. Bu şampuan, hassas bebek cildi için formüle edilmiştir ve genellikle cildi tahriş etmeyecek kadar naziktir. Ancak Johnson's Baby Şampuanı, saçları derinlemesine temizleyecek kadar güçlü olmayabilir. Bu nedenle, yağlı veya kepekli saçlarınız varsa, daha güçlü bir şampuan kullanmanız gerekebilir.

Önemli Hususlar

Saç tipine ve ihtiyaçlarına uygun bir şampuan seçerken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Saçın yağlı, normal veya kuru olması
    • Saç derisinin kepekli veya hassas olması
    • Saçların şekillendirilme sıklığı
    • Kişisel tercihler

Erkekler, kendilerine uygun şampuanı bulmak için farklı şampuanları denemek zorunda kalabilirler. Sabırlı olman ve saçlarına en uygun şampuanı bulmak için zaman ayırman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • banyoda elime geçen herhangi bir şampuanı kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hed en şaldır şuldur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clear Man.

Tavsiye ederim kepek mepek kalmıyor.
  • Clear on numara beş yıldız, çünkü reklamında ronaldo oynuyor, ronaldo bunların oyuncusuysa özelliklerine bakmaya gerek bile yok o şampuan kalitenin bir numarasıdır

• Erkekler diye başlaman saçma olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: america12

Clear on numara beş yıldız, çünkü reklamında ronaldo oynuyor, ronaldo bunların oyuncusuysa özelliklerine bakmaya gerek bile yok o şampuan kalitenin bir numarasıdır

soruya gelirsek ben yeşil bıttım sabunu kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değişiyor. bir ara clear'dı sonra head&shoulders'a geçtim şimdi kullandığım bilindik bir şey ama unuttum adını, bir şey serumlu falan yazıyordu üzerinde
  •  Erkekler hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
  • H&S Erkeklere Özel olanı kullanıyorum memnunum

• america12 A kullanıcısına yanıt
    saç dökülmesi felan yapıyomu clear bide hangi markasını kullanyon ?
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    saç dökülmesi yapıyomu bi resmini atarmısın şampuanın ?
  • zigavus sarmısaklı.
  • Clear men kullanıyorum mentollü, öneririm

• YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    neden onu kullanıyon ki şampuan dururken ne özelliği var ?
  • furkankara97 kullanıcısına yanıt
    dökülme yada saçları inceltme gibi sorunlar yapıyomu ?
  • şampuanlar kimyasal bunu kullandığımdan beri dökülmem azaldı bide saçım çok yumuşak sabun biraz sertleştiriyo istediğim kıvama getiriyo
  • DeamoNZ nickli arkadaşin attigi resimde sağdakini kullaniyorum. Evet dökülüyor 10 aydir kestirmedim. Saçım kısayken dökülme yoktu ama. Aslinda sampuani değiştirmeyi düşünüyorum. Saçım biraz kuru (aileden geliyor).Sebamed varmiş yumuşak yapiyormus doğru mu bilmiyorum ama onu deneyecegim.

• Hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana ne dökülüyor ne kepekleniyor

• John Frieda kullanıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.