Şimdi Ara

Erkekler hangi şampuanı kullanıyorsunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clear Men Hızlı Stil ve Mentollü kullanıyorum da duştan sonra yüzümde beyazlıklar oluyor bunun sebebi ne olabilir
  • H&S mentol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    nasıl hazırlıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

kanka gliss ve loreal elseve hakkında yorum yaparmısın benim saçlarım yani bilmiyom ama sağlıklı dökülme oluyo yani günde dökülen saçımın 20 yi geçtigini sanmıyom sence bunlar saça iyi gelirmi

onları kullanmadım bilgim yok
  • Davines Love
  • Head & shoulders, kepeğe cidden etkili.

• johnson's baby kullanıyorum, bulamazsam bebek kıyafetleri satan yerlerden bebek şampuanı yada dalin kullanıyorum, şöyle birşey var, özellikle yabancı markaların çocuklara yönelik ürünleri avrupada acayip sıkı denetimden geçiyor onun için içinde sadece güvenilir kimyasallar kullanıyorlar, aksi halde türkiye gibi muz cumhuriyeti olmadıkları için alacakları cezalar kol gibi, yaklaşık 1 yıldır bebek şampuanı kullanıyorum hiç kepek sorunu yaşamadım, yetişkinler için olan şampuanlarda dönemselde olsa saç dökülmesi yada kepek olurdu
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    kanka afedersin ama clear saçı resmen çorak toprağa çeviriyo be saçı kupkuru yapıyo bence yıkarken köpük suratına geliyo ve suratını kurutuyuo beyazlık pullanma karısımı bişi oluyodur ondan dolayı ben clear dan korkuyom
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    reis bende çok arastırdım bebe şampuanlarını felan nasıl olur saça filan işte ama bir yerde gördüm bebe şampuanları yetişkinlerin ihtiyaclarını karşılayamaz felan bide bebelerin galiba ciltlerinin ph ı yetişkinlerin ph ıyla aynı deilmiş ondan dolayı kaşıntı felan yapaarmıs bi yerde gördüm ondan sonra kullanmadım sen ne zamandan beri bebe şampuanı kullanıyorsun?kulllanmadan önce sacında normal dökülme varmıydı ?kullandıktan sonra dökülme ne ölçüde değişti?saçlarında kuruluk yada ne biliyim saçı cansızlaştırma sönükleştirme vb olumsuz yanları oldumu saçında ? SON OLARAK JOHNSON BEBE ŞAMPUANI NERELERDE BULABİLİRİM ?
  • Sebamed Anti-hair saç dökülmesine ve kepege kesin çözüm :)

• Bioblas Men çıkmadan önce de beyaz olanını kullanıyordum yani yaklaşık 1.5 yıl oluyor. Zaten bu şampuan bioxcin ile aynı laboratuvarda üretiliyor. Eskiden havluya 8-10 tel gelirdi şimdi ise en fazla 1-2 tel bazen hiç gelmiyor. Ayrıca yıkadıktan sonra saçlar gür görünüyor yumuşak ve kolay şekil alabiliyor.

Buna ek olarak jöle kullanımın varsa bioblas men jölede üretti jöle hiç kullanmadım ama 3 çeşidi var ıslak , kuru veya doğal görünüm

• Ne öneriyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    işte bende bunun tavsiyesini arıyorum kafamda şunlar var bioblas man , bebe şampuanı , loreal elseve , gliss,syoss bunlar şuanlık kafamdakiler bakalım yorumları bekliyom
  •  Erkekler hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    kanka şimdi benim saç halıya felan dökülmüyor ama bak şöyle diyim mesela gece saçımı yıkadım sonraki gün akşamleyin elimi saçıma attıgımda belki 1 yada 2 tel geliyo ama bi 2 3 gün sonra mesela seçlerımı tabletin üzerinden böyle karıstırıyorum ordan 10 u geçmeyecek şekilde tel dökülüyor zannımca bu normal bir şey ama bilmiyom işte bide saçlarımı şampuanladıktan sonra ellerime bakıyom bi 10 15 tel geliyor sence ne yapıyım ?
  • hedenşaldır
  • 1 sene falan oldu kardeş , gayet memnunum, ihtiyacını karşılamaz diyen gitsin kumda oynasın, ayrıca kozmetik sektörü ne hilelerle dönüyor, önce sana şampuanı kristiyanolu reklamla satarlar sonra içindeki kimyasallar (Sodium Lauret Sulfate, Sodium Lauryl Ether Sulfate,Ammonium Laureth Sulfate, paraben, Magnesium Laureth Sulfate vs) yavaş yavaş kafa deri altında birikir , önceleri gerçekten saçların iyi görünür ama bu sahte bir iyiliktir , kimyasallar belirli bir seviye sonrasında muhtemelen bir kaç ay sonra saçın dökülmeye kepeklenmeye başlar, sonra kormetikçi babalar onun için ayrı şampuan çıkartır, bu şampuan saçı kurutur, o zaman ne alacağız "saç kremi", yeter mi hayır, kremler ciltte tahrişe ve kuruluğa neden olacak ki yine aynı şirketin başka bir markalı cilt kremini kullanabilesin vs vs

bunları bebek şampuanında yapamazlar, çünkü çok katı kurallarla denetlenir

• Yani ben genel olarak memnunum öyle dökülme sorunu yok sadece banyo sonrası yıkandığı için en fazla 1-2 tel havluya gelirse geliyor bunun dışında dökülme olmuyor. Yalnız etkisini kullandıktan 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın.

• Bugüne kadar her markayı kullandım. En memnun kaldığım clear mentollü. Diğer bütün şampuanlar aşırı kepek yapıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

nasıl hazırlıyosunuz

Diş macununu şöyle hazırladım.
    Malzemeler bunlar. Ayrıca hindistan cevizi yağını şampuan için de kullanıyorum.
    http://www.devazen.biz/2014/10/ev-yapm-dis-macunu-tarifi.html

Almanızı önerdiğim hindistan cevizi yağı. Hem diş macununda hem de şampuanda kullanıyorum.
    https://lesrina.com.tr/urun/hindistan-cevizi-yagi/

Şampuan yapımı
    1-Hindistan cevizi yağı
    2-Doğal sabun. Zeytinyağı sabunu olabilir, başka sabunlarda olabilir. Birkaç çeşit sabun alıp, hepsinden az miktar şampuan hazırlayarak denemenizi öneririm. Hangisinin etkisini beğendiyseniz o sabunu kullanırsınız.
    3-Badem veya zeytinyağı (saçınız yağlıysa miktarı azaltabilirsiniz).

1 çay bardağı rendelenmiş sabuna 1 çay bardağı kaynamış içme suyu. 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı. Ve badem veya zeytinyağı. Hepsini karıştırıp serin bir yerde donmasını bekleyin. Çok katı olursa biraz daha sıcak su eklersiniz.

Erkekler hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

Saçım yağlı. 26 yaşıma kadar Clear, Dove vb. birçok şampuan denedim ama hepsi saç derisini kurutuyordu. Ve kaşıntı yapıyordu. Kaşıyınca da kepek gibi saç derisi dökülüyordu.
    Artık saç derisinin kuruması, kaşıntı gibi sorunlar kalmadı.
    Hazırladığım şampuanla yüzümü de yıkıyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.