Şimdi Ara

Erkekler hangi şampuanı kullanıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Master Mirror

daha çok kepek yapıyor o pantene en iyisi yağlı saç için

Kullanmasak inanacaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Erkekler diye başlaman saçma olmuş

Ben de kız mı soruyor diye düşündüm
  • pantene genelde kadınlar için şampuan çıkarıyo güzelmi şampuanı
  • full kepek vardı buna geçince bayağı azaldı saç yağlı
  • schwarzkopf ultimate repair
  • Clear man

• kanka bende bunu almayı çok düşündüm ama fiyata baktım 8 lira gibi bişey bide heden şoldırs clear a baktım 12 10 felan kafam karıstı şimdi bu şampuan saçı dökmesin yada ne biliyim saçı yıpratma felan aşırı kimyasal içermiyormu SEN NE KADAR SÜREDİR KULLANIYON VE ŞUAN OLUMSUZ ETKİLERİ OLDUMU BİDE FAYDALARINI GÖRDÜNMÜ KAÇ GÜNDE BİR SAÇINI ŞAMPUANLIYON ?
  • selamun aleyküm yoksa merhaba mı demeliyim ehe :D
  • Sampuan kullanmıyorum hacı şakir kalıp sabun kullanıyorum mutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PsiphonQpyhonTR P kullanıcısına yanıt
    SAÇINI ÇOK KURUTMUYOMU CLEAR DÖKÜLME YAPIYOR DİYENLER VARDI SEN NEZAMANDANDIR KULLANIYON ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

SAÇINI ÇOK KURUTMUYOMU CLEAR DÖKÜLME YAPIYOR DİYENLER VARDI SEN NEZAMANDANDIR KULLANIYON ?

Ara vermistim yeni basladim kepek oldugu icin sacim dokuluyor zaten yikaninca kurutuyor derken

• Bir gun zeytinyagli zabunla,diger gun gliss .Farkli kullaninca ilk baslarda kepek oluyor ama belli bir sure sonra kepek kesiliyor sac daha dolgun ve parlak oluyor

• Zeytinyağlı sabun kullanıyorum şampuan saç derimi kabartıyor

• quote:

kanka bende bunu almayı çok düşündüm ama fiyata baktım 8 lira gibi bişey bide heden şoldırs clear a baktım 12 10 felan kafam karıstı şimdi bu şampuan saçı dökmesin yada ne biliyim saçı yıpratma felan aşırı kimyasal içermiyormu SEN NE KADAR SÜREDİR KULLANIYON VE ŞUAN OLUMSUZ ETKİLERİ OLDUMU BİDE FAYDALARINI GÖRDÜNMÜ KAÇ GÜNDE BİR SAÇINI ŞAMPUANLIYON ?

bir çok marka kullandım. İçlerinden en güzeli buydu. Elidor, pantene, loreal, schwarzkopf pişman etmez. bir keresinde badem yağlı head and shoulders almıştım o kadar kötüydü ki sanki şampuanın içine jöle doldurmuşlar gibi kupkuru yaptı. Ayrıca bu ürün sıvı keratin içeriyor ve hafif çikolotamsı kokuyor. Bayağı hoşuma gitti. Bunu kullanmazsam Loreal kullanırım. Arı sütü özlü mükemmel kokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 25 Kasım 2016; 19:58:5 >

• peki dökülme felan böyle sorunlar yarattımı hiç saçında ? BİRDE LOREAL Mİ ÖNERİRSİN YOKSA SCHWARZKOPF MI ÖNERİRSİN HANGİSİNİ ALIYIM?
  • 3d sion

• hagi10best kullanıcısına yanıt
    BUNUN FİYATI NEDİR NERELERDE SATILIR ?
  • Ben Hacı Şakir kullanıyorum. Diğer büyük marka şampuanlarla arasında bir fark yok. Fiyatı çok uygundur.

• Syoss
  • quote:

peki dökülme felan böyle sorunlar yarattımı hiç saçında ? BİRDE LOREAL Mİ ÖNERİRSİN YOKSA SCHWARZKOPF MI ÖNERİRSİN HANGİSİNİ ALIYIM?

İkisi de memnun eder. Ben Loreal den sıkıldığım için Schwarzkopf kullanıyorum. Saçlarım uzun olduğundan koparak dökülme oluyor ama o da normal zaten. Şampuanla alakası yok. f/p olarak schwarzkopf daha iyi gibi kipada 6 lira
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.