< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Listerine işe yarıyor mu ( ağız bakım suyu) hangisini önerirsiniz

-
-
Mor listerine öneririm, mavi olan da iyi ama biraz ağız yakıyor
Bu arada kuru karanfil önerebilirim ağız kokusu varsa, 2 - 3 adet kuru karanfili 1 - 2 dakika falan çiğnedikten sonra listerine etkisi yapıyor bildiğin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 25 Şubat 2022; 15:58:7 > -
Cool Mint modeli çok iyi...
-
Mor listerine nasıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En iyisi koyu zümrüt yeşili, üstünde burst tarzı bişey yazıyor. Ama çok güçlü adamı komaya sokar agzında bakteri ve koku kalmaz diş fırcalamana gerek bile yok o derece
ondan sonra daha hafifi var mavi renk cool mint yazan geliyor.
-
Ben tavsiye ediyorum çünkü yediğimiz ekmekte bile katkı maddesi var. Başka şeylerde tonla kimyasal var. Kimyasalı ise Listerine gibi bir kimyasal söküyor ancak.
-
Misvak kullan gerisi gereksiz, macunmuş listerinmiş zibilyon tane katkı maddesi var ağzını yakıyorlar dudağını yakıyorlar.
-
ferahlık açısından işe yarıyor ama olmazsa olmaz bir şey değil bence.
her gün kullanınca diş etlerim şişmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mor nasıl hocam
Bırak bu sağlıklı yaşam ayaklarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denemedim ama üstünde tam bakım yazıyor. ben daha çok agzımı ne kadar çok yakarsa o kadar iyi mantıgındayım. bazıları şekerli su gibi oluyor çünkü. sen cool mint mavi ile başla. çok faydalı bişey mesela senelerdir agız yarası çıkmıyor bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 25 Şubat 2022; 21:38:1 > -
benim de ağzımda bazı zamanlar sürekli aft çıkıyor hocam ise yarar mı acaba
listerine çok yakıyo ya ağzım eriyo gibi sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
-
Geçen ŞOK'ta Colgate ağız bakım suyunda indirim vardı. Almaz olaydım. Hoşaf gibi. Hiçbir işe yaramıyor. Colgate kesinlikle almayın. Listerine dili yakıyor ama temizlediğini hissediyorsun.
-
Listerine haricinde çoğu marka alkolsüz üretiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X