Şimdi Ara

Erkek için tüy dökücü kullanılmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım göbeğimde sırtında kollarında çok fazla tüy çıkmaya başladı ve gur baya, tüy dökücü falan almak istiyorum da sizce faydasi olur mu? Çok terleyen biriyim ben buna bağlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence makineyle kısalt. tüy dökücüler jilet etkisi yaratıyor, daha gür ve kalın çıkacak. ama baya pratik sprey olanları var sıkıp 10 dakika bekliyorsun dökülüyor. karar sizin.
  • ağda dışında makine,jilet,tüy dökücü hepsinde alıcağın sonuç aynı tekrar başlar kısa sürede
  • Makine kardeşim korkma 100 liraya var teknosada bodygromuydu neydi onu işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

ağda dışında makine,jilet,tüy dökücü hepsinde alıcağın sonuç aynı tekrar başlar kısa sürede

Agdayi tüm vücuda uygulamak can yakmaz mi? Kızarık lik falan

• Kıl dönmesi ameliyatı olacagım için döt ve makat kıllarını komple tüy dökücü ile aldım, burada daha gür çıkar dediklerine bakma. Hiç farkı yok eskisi gibi.
    Kol kıllarını alma ama, gögsünü makine alabilirsin fakat kollarını almakla öyle bir hata yapma.Git epilasyona kol için
  • Kol ve ayak kılları ni makineleri alayim duy dokucuylemi? Neden almayayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

quote:

ağda dışında makine,jilet,tüy dökücü hepsinde alıcağın sonuç aynı tekrar başlar kısa sürede

yumuşak bölgelerde acımıyo dersem yalan olur,yapan berber falan bulursan oraya yaptır,bacaklara yaptırma çok iyi bi vücudun yoksa gereksiz,muhtemelen bi süre sonra ağdayıda bırakırsın 1-2 ayda bi uğraşmak zor geliyo bi yerden sonra

kalıcı istiyosan epilasyon tek çare sanırım,hamam otu diye bi dalga var bide sanırsam,pek bilgim yok konuyu bi incele istersen:
    https://forum.donanimhaber.com/m_101979399/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

yumuşak bölgelerde acımıyo dersem yalan olur,yapan berber falan bulursan oraya yaptır,bacaklara yaptırma çok iyi bi vücudun yoksa gereksiz,muhtemelen bi süre sonra ağdayıda bırakırsın 1-2 ayda bi uğraşmak zor geliyo bi yerden sonra

kalıcı istiyosan epilasyon tek çare sanırım,hamam otu diye bi dalga var bide sanırsam,pek bilgim yok konuyu bi incele istersen:

Ya gövdeyi gogusu falan alsam yeter çok terliyorum kolları falan çok uzarsa makineyle alırım, tüy dökücü jilet etkisi yapıyormuş sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

Makine kardeşim korkma 100 liraya var teknosada bodygromuydu neydi onu işini görür

tavsiye eder misiniz onu almak istiyorum bende
  • kıllarını yaktır. ciddiyim epilasyon gibi hemde masrafsız.
  • Tavsiye ediyorum ben kullanıyorum. Fakat yüz için kullanılmıyor diğer bütün yerleri alırsın. Gayette güzel 3 ayda bir temizlemen yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

Makine kardeşim korkma 100 liraya var teknosada bodygromuydu neydi onu işini görür

tavsiye eder misiniz onu almak istiyorum bende

ediyoya işte
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya gövdeyi gogusu falan alsam yeter çok terliyorum kolları falan çok uzarsa makineyle alırım, tüy dökücü jilet etkisi yapıyormuş sanirim

hocam valla acı konusunu ben pek iplemiyorum acı konusunda sıkıntı olucaksa bulaşma,tere pek etkisi olucağınıda sanmıyorum aslında ama gür herhalde,tüy dökücü denemiştim,jilette olduğu gibi kılı kökünden değil ucundan aldığı için uzadığında ucu düz değil sivri oluyo,daha gür daha kara gözüküyo yoksa daha çok çıkardığı yok ikisininde

• quote:

Kol ve ayak kılları ni makineleri alayim duy dokucuylemi? Neden almayayim

Kolunu tüy dökücü ile alırsan veya makine ile çok kötü durur.
    Ayak da aynı şekilde.kökünden aldıgı için kapri giymeye utanırsın valla
    bal dök yala oluyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

bal dök yala oluyor yani

Kullanmadığım bir tras makinesi var onunla alırım o kadar iyi kestiği söylenemez kökünden kesmiyor en azindan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

bal dök yala oluyor yani

Kullanmadığım bir tras makinesi var onunla alırım o kadar iyi kestiği söylenemez kökünden kesmiyor en azindan

Hocam bence de coookkk fazla yoksa alma.Hatta hic alma cunku kusura bakma ama topiklere benzersiniz

• Aslında evet bi gogusu falan alsam yeter en azından öyle terlemek ve denize falan gittiğimde çirkin durmaz şekilsiz çıkmış zaten

• Bugün makine ile aldım.Biraz acı dışında bir sorunu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.