Şimdi Ara

ERKEKLER AŞIK OLDUKLARINDA NELER HİSSEDERLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
14.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman merak etmişimdir acaba erkeklerde aşık olduğu zaman bizim gibi oluyorlarmı?ve birçok yerde bunu sormuşumdur.Bakalım bu forumdaki erkekler bu konuda neler söylüycekler aşık olduklarında nasıl hisler yaşıyorlar ve neler düşünüyorlar ve hareketlerinde değişiklikler yaşanıyor mu ve bunu karşılarına hissettiriyorlarmı yoksa içlerinde yaşadıklarının ancak %1ini mi hissediyoruz..........vs?
    Tabii cvp vermek isterlerse.....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkekler Aşık Olduklarında Ne Hissederler?

Erkekler de kadınlar gibi aşık olduklarında belirli duygular ve düşüncelere sahip olurlar. İşte aşık olan bir erkeğin hissedebilecekleri bazı şeyler:

• Yoğun çekim: Aşık olan erkekler, partnerlerine karşı güçlü bir fiziksel ve duygusal çekim hissederler. Sürekli onların yanında olmak ve onlara dokunmak isterler.

• Koruma arzusu: Erkekler aşık olduklarında, partnerlerini korumak ve onlara zarar gelmemesini sağlamak için güçlü bir arzu duyarlar.

• Bağlılık: Aşık olan erkekler, partnerlerine karşı bağlılık hissederler. Onlar için her şeyi yapmaya ve her daim yanlarında olmaya hazırdırlar.

• Şefkat: Aşık olan erkekler, partnerlerine karşı şefkat ve anlayış hissederler. Onların duygularını anlamak ve onları desteklemek isterler.

• Hayal kurma: Aşık olan erkekler genellikle gelecekleriyle ilgili hayaller kurarlar. Partnerleriyle birlikte bir hayat hayal ederler ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çalışırlar.

• Güven: Aşık olan erkekler, partnerlerine güvenirler. Onlara sırlarını paylaşabilir ve onlarla her şeyi konuşabilirler.

• Kıskançlık: Aşık olan erkekler, partnerlerinin başkalarıyla zaman geçirmesine veya onlara ilgi göstermesine kıskanabilirler. Bu, sahip oldukları güçlü duyguların bir göstergesidir.

Bunlar, aşık olan erkeklerin hissedebilecekleri yaygın duygulardan sadece birkaçıdır. Her erkeğin aşkı farklı şekilde yaşayabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rekor geliyooorrr..... anladınız siz anladnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 10 Temmuz 2005, 21:07:22 >
  • bu günü yazın bir kenera!!
  • rekora katkı benden

Istersen benım actıgım topıclere bı goz gezdır.yazdıgım yazılar ve sıırlerden baslayabılırsın
  • neden?
    quote:

Orjinalden alıntı: efulim

bu günü yazın bir kenera!!
  • sen ne hissediyorsan onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: intangiblegirl

neden?
    quote:

Sen forumda kaç tane abazan var biliyormusun?(genelleme degil)Bir kız topic açmasın hele...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burada bunların hepsini ve kendini özetleyici bişeyler yazsan olmuyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

rekora katkı benden

Istersen benım actıgım topıclere bı goz gezdır.yazdıgım yazılar ve sıırlerden baslayabılırsın
  • yapma ya olsun abazalarda neler hisseder onlarıda öğreniriz:)sözüm meclisten dışarı tabi olmayanlarda alınmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

quote:

neden?
    quote:

Sen forumda kaç tane abazan var biliyormusun?(genelleme degil)Bir kız topic açmasın hele...
  • quote:

neden?
    quote:

hep nedenini bildiğin sorular mı sorarsın sen?

dışarda görsen yüzüne bile bakılmayacak birçok kız!! forumda sayıları az diye el üstünde tutuluyor!!

dolayısıyla hepsi olmasa bile !! birkaçının kıçı yerden yaklaşık 1 metre bazı tahminlere göre yarım metre havada forumda gezip hava atıyor!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfulim -- 10 Temmuz 2005, 23:44:17 >
  • aşık olmak kolaydır amma mecnun olmak başkadır başka

ben nedense hep mecnun oldum gızlar leyla olmadı benim suçum ne gardaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 10 Temmuz 2005, 21:20:23 >
  • quote:

Rekor geliyooorrr..... anladınız siz anladnız

abi çok hızlısın yaa,ne zaman ben yazcak olsam senin çoktaaaan yazdığını görüyom
  • bu arada profilindeki resim tamamen bana ait.rica etsem değiştirebilirmisin resimini.erkekler herzaman daha fazla severler.ve içlerindekini tutamazlar.ama kadın kendini hep saklama ınancındadır.erkek sabredemez ama kadın sabretmeyı ıyı bılır.vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Rekor geliyooorrr..... anladınız siz anladnız

abi çok hızlısın yaa,ne zaman ben yazcak olsam senin çoktaaaan yazdığını görüyom

Sadece topigi açanın adına bakmak yetiyor bu arada topigi biz coşturduk ya.

• ask yoktur ki
  • Ya ben ne diyeyim, hayatımda 2 sefer aşık oldum, bir tanesi 5 sene felan önce idi.
    Çok zor günler geçirmiştim.

Şu an yine aşık olduğum biri var. Yani 2. aşkım. Geceleri uyuyamıyorum, yemekte içmekte zorlanıyorum, bilgisayarın başına kapandım, olmucak asci karakterlerle .nfo dosyaları yapıyorum.

Kısaca eşekten düşmüş gibi bi halim var hemde çok beterim. neyse...

Bu topic 200 ün üzerinde post alır sölemedi demeyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Ya ben ne diyeyim, hayatımda 2 sefer aşık oldum, bir tanesi 5 sene felan önce idi.
    Çok zor günler geçirmiştim.

Şu an yine aşık olduğum biri var. Yani 2. aşkım. Geceleri uyuyamıyorum, yemekte içmekte zorlanıyorum, bilgisayarın başına kapandım, olmucak asci karakterlerle .nfo dosyaları yapıyorum.

Kısaca eşekten düşmüş gibi bi halim var hemde çok beterim. neyse...

Bu topic 200 ün üzerinde post alır sölemedi demeyin...

geçer.. varmısın iddaya

• not aldım arkadaşlar
  • geçen bi kıza aşık oldum hayatım mahvoldu diyebilirim yaa hiç sorma her gece rüyalarıma giriyodu. bu yüzden her sabah banyo yapmak zorunda kalıyodum. tabi her sabah banyo her sabah banyo gına gelmişti artık. neyse şimdilik atlattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madanci -- 10 Temmuz 2005, 21:36:28 >
  • Abazalık sululuk falan bir yana bırakalım ;

Aşık olunca dışarıya hissettirmese de her zaman en güzel hayalleri ve en iyi ütopik hayalleriyle aşık olduğu kişiyi bağaştırır, onu başına tâc eder, hatta yeri gelir onu düşünemez olur.

Kimi zaman reddedilme korkusuyla hiçbirşey diyemezler.

Bu korku yüzünden kimi zamanlar ne yapacaklarını şaşırır hatta herhangi bir pot kırma ihtimaline karşı bir süre ilgisiz gibi görünmeyi tercih edebilirler.

Ama içeride muhakkak bişeyler kopuyor, birşeyler dönüyordur. Bişeyler hissediliyorsa bence ilk adım geldikten sonra tepkisiz bırakmak bu kısır döngüyü uzatır sadece..

Ama yeri gelir dayanamazlar artık naza niyaza, damdan düşer gibi pat diye söyleyiverirler. Tabi aynı şekilde kimisinin korktukları da başlarına geliverir..

Yani biraz da bu zaafiyetten bu olay..

Zira bizim kadınlar gibi sığınabileceğimiz sigortalarımız yok..

Özellikle bizim toplumumuzda Erkeklere yüklenen payeler gereği ;

Unutmak KAYIP

Kaçmak AYIP

Ağlamak ise ZAYIFLIKtır....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.