Şimdi Ara

ERKEKLER AŞIK OLDUKLARINDA NELER HİSSEDERLER? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
15.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: powerstorm

Burcu_82 yani madanci arkadasım fake nick kullanmaktan dolayı 1 hafta ceza aldınız

hayda baba şaka yaptık sakin ol :) niye kızdın bu kadar. keşke deşifre etmeseydin de 1 ay verseydin valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burcu_82 -- 10 Temmuz 2005, 22:02:57 >

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

quote:

Orjinalden alıntı: n@vi

quote:

Orjinalden alıntı: Burcu_82

Bu arada, ateşimi söndürecek güçlü kasları olan bir erkekle birlikte olmak istiyorum. Ayoool yok mu beni södürecek yanıyorum aayyy!

Hemcimsim olarak ,bir bayan olarak foruma yazdığın bu sözlerden dolayı seni kınıyorum Burcu. Bir çok site var vu sözleri yazabileceğin ve aradığın gibi arkadaşlar bulabileceğin,doğru mekanda değilsin...Ayrıca olaya cinsellik açısından bakarak genelleme yapmanda çok yanlış bir tutum.

Arkadaşlar haddime düşmüyor belki yeni bir üye olarak bu sözleri kullanmak fakat yazmak istedim çünkü sinirlendim

Zaten fake olduğu belli idi gerekli cezayı aldı.

quote:

Arkadaşlar haddime düşmüyor belki yeni bir üye olarak

Bunu sanırım daha önceleride yazmıştınız. Burada üyenin görüşlerini bildirmesi için tabi etik kuralları aşmamak kaydı ile yeni yada eski olmasına gerek yok. Böyle bir endişeniz olmasın...

Ok anlaşılmıştır tarafımca.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n@vi -- 10 Temmuz 2005, 22:02:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Burcu_82 yani madanci arkadasım fake nick kullanmaktan dolayı 1 hafta ceza aldınız

Vay madanci vay. Bilmiyordum dostum senin böyle olduğunu. Üzüldüm yaf. Hayat işte ekmek parası.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Vay madanci vay. Bilmiyordum dostum senin böyle olduğunu. Üzüldüm yaf. Hayat işte ekmek parası.

işte buna gülünür...

• quote:

Orjinalden alıntı: Burcu_82

quote:

hayda baba şaka yaptık sakin ol :) niye kızdın bu kadar. keşke deşifre etmeseydin de 1 ay verseydin valla

maalesef ben şaka yapmıyorum. başka bir nickle foruma devam ederseniz cezanız uzayacaktır haberiniz olsun.
  • Tansiyonum düşer,iştahım kapanır,aylak aylak dolanırıım,bakkala veya markete gidince ne alacağımı unuturum,dizlerim her daim titreşim modundadır,kalbim bir başka atar,hiç uykum gelmez.Ama git gide aşka inancım azalıyor,zaten araştırmaya göre çikolata da beyinde aşk etkisi yapıyor,aşık olduğunda salgılanan hormonlar çikolata yerkende faaliyete geçiyor,bu yüzdendir ki aşk benim gözümde bir bitter çikolata parçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 10 Temmuz 2005, 22:05:10 >
  • @intaniblegirl

Bence ikili ilişkilerdeki özellikle bizdeki çarpıklıktan kaynaklanıyor bu.

Bir yandan geleneksel baskı, bir yandan da yeni yeni açılan özgür kız modeli..

Bu çatışmadan ötürü ikili ilişkiler burada çok dengesiz ilerliyor..

Orjinalden alıntı: Adoniss

Tansiyonum düşer,iştahım kapanır,aylak aylak dolanırıım,bakkala veya markete gidince ne alacağımı unuturum,dizlerim her daim titreşim modundadır,kalbim bir başka atar,hiç uykum gelmez.Ama git gide aşka inancım azalıyor,zaten araştırmaya göre çikolata da beyinde aşk etkisi yapıyor,aşık olduğunda salgılanan hormonlar çikolata yerkende faaliyete geçiyor,bu yüzdendir ki aşk benim gözümde bir bitter çikolata parçası.
    (TT)
    http://remtrkey.blogspot.com/
  • şu an ne hissettiğimi tarif edemeyecek kadar duygu doluyum

Orjinalden alıntı: wk

+1
    güzel ifade etmişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Tansiyonum düşer,iştahım kapanır,aylak aylak dolanırıım,bakkala veya markete gidince ne alacağımı unuturum,dizlerim her daim titreşim modundadır,kalbim bir başka atar,hiç uykum gelmez.Ama git gide aşka inancım azalıyor,zaten araştırmaya göre çikolata da beyinde aşk etkisi yapıyor,aşık olduğunda salgılanan hormonlar çikolata yerkende faaliyete geçiyor,bu yüzdendir ki aşk benim gözümde bir bitter çikolata parçası.

Eyvallah kardeşim,aklımız paralel

• quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

@intaniblegirl

Bence ikili ilişkilerdeki özellikle bizdeki çarpıklıktan kaynaklanıyor bu.

Bir yandan geleneksel baskı, bir yandan da yeni yeni açılan özgür kız modeli..

Bu çatışmadan ötürü ikili ilişkiler burada çok dengesiz ilerliyor..

Acharad show var sahada
  • +1
    sen de güzel ifade etmişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ángel

şu an ne hissettiğimi tarif edemeyecek kadar duygu doluyum

Orjinalden alıntı: madanci

geçen bi kıza aşık oldum hayatım mahvoldu diyebilirim yaa hiç sorma her gece rüyalarıma giriyodu. bu yüzden her sabah banyo yapmak zorunda kalıyodum. tabi her sabah banyo her sabah banyo gına gelmişti artık. neyse şimdilik atlattık

çok güzel ifade etmişsin tebrik ederim

oooooof of

Devlet-i çerh-i deni verdi kâmu müptezele
    Şimdi ebvab-ı saadetle gezen hep hezele
    İşimiz kaldı heman merhamet-i Lem Yezele
  • bende aşık olduğumu zannettim bir kaç kere.
    Yiğitsen Uslandır Beni

· Intel® Pentium® M İşlemci 760 2.00 GHz 2MB L2 cache,533 MHz FSB · Intel® 915 PM Chipset · Intel® PRO Wireless 2200 · Sonoma Teknolojisi · 512 MB DDR2 SO-DIMM · 128MB NVIDIA Geforce GO 6600 PCI Express · DVD+-RW DUAL · 15.4" Wide WXGA (1280x800) · 60 GB
  • ne hissedecek, butun erkekler aynidir diye bosuna atasozu cikarilmamis kim cikardi ise

yanindan gecen sutun gibi bir cift bacak gorse, erkek dedigin ayni erkektir. off demessee o erkek degildir..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.