< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 30 Ocak 2021; 1:3:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Erkan Baş: “İşte selefi örgütlenmeler, işte IŞİD’ler, El Kaideler buralardan türüyor

-
-
Bunlarda geleceğin PKK sı. Göreceksiniz. Başımıza daha ne çoraplar örülecek.
Uyumaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş siz Müslümanlardan ne istiyorsunuz hayırdır!
Şimdi ağzımı açtıracaksınız benim. Müslümanlara saldır Müslümanlar sussun. Müslümanları hakir gör onlar sussun. Ha bire konu aç onlar sussun. Yeter be yeter. Bir daha Müslümanların inançlarına, giyinişlerine, davranışlarına karışmayın!
-
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
Uyumaya devam.Yanlış.
Bir kısmı TSK ile birlikte her gün tank patlatıyor helikopter vuruyor, böyle uyuma varsa 150 bin SMO nun düşmanlarımızı yok ettiği derin bir uyku isterim.
-
Müslüman müslümanı öldürürse dinden çıkar. Oradakiler müslüman görünümlü terörist beyin yıkanmış. Hz. Muhammed böyle mi yaptı zamanında!!! Sen nasıl müslümansın! Sanamı kaldı Müslümanlık terörist sevici. Senin gibiler yüzünden millet ateist oluyor. Allah'ı ve Müslümanlığı kirleten zihniyet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 31 Ocak 2021; 18:10:12 >
Bir hadis-i şerif:(Rabbimden, ümmetimin umumi bir kıtlıkla ve suda boğularak helâk olmamasını diledim, kabul etti. Ümmetimin birbirleriyle savaşmamalarını da talep ettim, ama bunu kabul etmedi.) [Müslim]
(Bize silah çeken bizden değildir) demek, (Müslümana Müslüman olduğu için silah çekip, onu öldürmek küfür olur. Fakat başka bir sebeple Müslümanla dövüşmek, savaşmak küfür değildir. Eshab-ı kiram arasında savaşlar ve Timur Han’ın, kendisi gibi Müslüman sultanlarla savaşması böyledir. İki tarafa da kâfir denmez. Çünkü Hucurat sûresinin, (Müminlerden iki fırka birbiriyle savaşırsa, aralarını bulun) mealindeki 9. âyet-i kerimede, savaşan iki tarafa da mümin denmekte ve devamındaki, (Müminler, elbette kardeştir. Kardeşlerinizin arasını bulun!) mealindeki onuncu âyeti, her iki tarafın mümin olduklarını açıkça bildirmektedir.
https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=14352
-
İşinize gelince işinize gelen hadisleri kabul etmek. Ne güzel din bu İslam öyle değil mi?
Burası forum herkes bildiğini yazıyor bende senin yazdığına karşı işin uzmanlarınca açıklanan durumu yazdım
naaabaydım dini senin heva ve isteklerine mi uydursaydım destek mi çıksaydım yanlış yaptığını düşündüğüm açıklamana?
işin uzmanları açıklamış durumu kendi anladığını yarım yamalak bilginle ordan burdan topladığın eksik ya da yanlış bilgiyi gelip burada 3-5 kişi aynı konuda fikir birliği yapıp yazın destekleyin
İslam dinine yamayın bulayın ondan sonra OOOOOvvvvv İslam bak bütün bu olayların kaynağı İslam deyip milletin inancına saldırın
herkes sizin yalan yanlış temeli olmayan fikrinizi desteklemek zorunda mı ?
siz İslam dinine ve onun kanunlarına uymak istemiyorsunuz İslamın kanunlarının sizin keyfinize ve isteklerinize uymasını bekliyorsunuz
devam edin devam etmek istiyorsanız
yakanıza yapışıp engelleyen yok sahibi kimse insanoğlunun hesabını ona verecek herkes
-
Bütün yazdığın cevapta sadece son iki satıra katılıyorum. ;)
Münafık maskesi takmış müslümanlar mi ? O zaman IŞİD' ve fetullah gulende müslüman sana göre , herkes maskesini takmış geziyor ,sizde önünuze gelen sakallayi hoca zannedip alkış tütün ,bağnaz herifler .
Senin psikolojik destek alman lazım sanırım. Bunlar daha çocuk veya genç ve çok şükür ki dinlerine uyan şeyi yapıyorlar. Sen nasıl hemen onları terörist ilan ediyorsun.
Nickimi ohosmanlioh yapsam olurmu acaba ?
Sana telif falan verecekmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: sissilNickimi ohosmanlioh yapsam olurmu acaba ?
Sana telif falan verecekmiyiz?
yapabilirsin sorun değil. başka şeyler de yapabilirsin de neyse söylemiyiceğim terbiyemi bozmayayım.
quote:
Orijinalden alıntı: ahosmanliahKardeş siz Müslümanlardan ne istiyorsunuz hayırdır!
Şimdi ağzımı açtıracaksınız benim. Müslümanlara saldır Müslümanlar sussun. Müslümanları hakir gör onlar sussun. Ha bire konu aç onlar sussun. Yeter be yeter. Bir daha Müslümanların inançlarına, giyinişlerine, davranışlarına karışmayın!
Allah-u Akbar
-
quote:
Orijinalden alıntı: sissilMüslüman müslümanı öldürürse dinden çıkar. Oradakiler müslüman görünümlü terörist beyin yıkanmış. Hz. Muhammed böyle mi yaptı zamanında!!! Sen nasıl müslümansın! Sanamı kaldı Müslümanlık terörist sevici. Senin gibiler yüzünden millet ateist oluyor. Allah'ı ve Müslümanlığı kirleten zihniyet
müslümanlığın ne olduğunu inşaALLAH sizden öğrenecek değilim. İsraile göre filistindekiler, çine göre türkmenler, ve başkalarına göre myanmarlalılar, Rusya'ya göre Çeçenler vs de terörist ona bakarsan. Kimin terörist olup olmadığını da sizden öğrenecek değilim inşaALLAH.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Uyumaya devam. |
Münafık maskesi takmış müslümanlar mi ? O zaman IŞİD' ve fetullah gulende müslüman sana göre , herkes maskesini takmış geziyor ,sizde önünuze gelen sakallayi hoca zannedip alkış tütün ,bağnaz herifler . |
Benzer içerikler
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- dream games maaş
- nur tuğba aktay boşandı
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- mobil veri açılmıyor
- stanley geri çağırma
- dab radyo nedir
- geforce now fiyat
- realme c75 yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X