Şimdi Ara

Erdoğancılar gelsin, tek bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçim sonuçları malum %52 ile Sayın Erdoğan kazandı (http://secim.ntv.com.tr),
    ve yıllardır istediği tüm yetkilerde Sayın Erdoğana verildi, istediğini yapabilecek as dese asılacak kes dese kesilecek yetkileri var.

Peki kardeşlerim,
    ülkeye daha fazla demokrasi,
    daha fazla özgürlük,
    doların düşmesi,
    ekonomide çığır açmamız,
    yerli otomobil,
    yerli uçak

vaad edilmişti, bakalım bu süper yetkilerle bu vaadler karşılanabilecek mi, karşılanırsa ben Erdoğancı olacağıma söz veriyorum, sizde karşılanmazsa bırakacağınıza söz veriyor musunuz?

İmza yok parmak bassam?
  • 16 senedir yapmayan bundan sonra hiç yapmaz. Özellikle ekonomi konusunda ithalat çok fazla arttı ihracat olarak çok düşük seviyede kaldık. Hadi teklonojiyi anlarım ama tarım ve hayvancılık konusunda ülkesini dışa bağlayan kişi nasıl oluyorda dirilip şahlanmaktan bahsediyor? Suriyeden patates alıcaz şaka gibi.

Bunca yıldır betona değilde fabrikalara, üretime dönük yatırım yapması gereken adam Atatürk zamanında kurulmaya başlanan şeker fabrikalarını ve daha birçok devletin mallarını özelleştirip satıyorsa ve bunları 16 senelik yönetim tecrübesine rağmen yapıyorsa söylenecek pek birşey kalmamıştır. İnsanların iktidardaki bir kişiye tekrardan oy verirken o kişinin 16 senede devlete olan yararları ve zararlarını değerlendirmeleri lazım. Bunların 1 doğrusu varsa 100 yanlışı var. Ama görüyorum ki insanlar bunların bilincinde değil malesef.

yanlız yerli otodur uçaktır helikopterdir felen bunları unut bunların parçaları yurtdışından gelip ülkede birleştiriliyor adıda %100 yerli ve milli koyuluyor. dış mihraklar izin vermez zaten üretime.

Orijinalden alıntı: Anlamı Var Elbet

Çelişki?,,,, Mesajında hem as dese asılcak kes dese kesilcek diyorsun hemde daha fazla özgürlük istiyorsun,, Bu sağlam bir drama,,
    Okuduğunu adam akıllı anlayamıyorsun sanırım?

Şuanki elde ettiği yetkilerle assa asacak kesse kesecek yetkilere sahip.
    AKP'nin seçim manifestosunda bizzat sayın cumhurbaşkanımızın vaad ettiği "daha fazla özgürlük" ü hatırlatıyorum, aç bak.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Bu zamana kadar hangi vaadini tutmadı? Reisin sözü sözdür aksini düşünenin vatan haini olmasından korkulur.
    Ben bu zamana kadarkileri bilmem, bu zamandan sonrasını bilirim. Bu saydıkları, benimde bazılarını yukarıda yazdığım vaadleri yapmazsa bırakıcak mısın akp yi erdoğanı? Yaparsa benden tam destek kendilerine.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.