Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: backend

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

bu dedikleriniz bir gün (kıyamet günü) size sorulacak ,bilmiyorsanız uyarayım dedim :)
    üstelik bir Müslümanın bunları demesi ne acı

• tek dil demedim ,tek din dedim
    yoksa tersi miydi ???

niye şaşıyorsunuz bundan önceki rekor yanılmıyorsam yarım gündü :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 30 Haziran 2016; 2:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

OO simdi de yarin gidip Rus ucagini vuran pilotlar icin de " Vurarken bize mi sordunuz?" derse sasirmayiz o zaman.

Uçağı vuran pilot paralelci ilan edilebilir.
    Veya pilotun yaptığı anonsun aslında hiç yapılmadığı, paralel örgütün pilotu savunmak için montaj yaptığı iddia edilebilir.
    Bunlar Türkiye'de olur ve birileri tarafından normal bile karşılanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabah Yıldızı

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

quote:

hastamısınız bilader ne dönekliği

bu açıklamada döneklik nerede..

filistine yardım yapılıyormu

evet

yapılacak mı

evet

mavi marmara giderken başbakandan izin mi aldı

hayır

nasıl biz eziklik psikolojisidir ki bu bu konuşmadan bile zafer kazanmış komutan misali şişiniyor laf sokmaya çalışıyorsunuz

hakkaten haa nasıl bir eziklik bu nasıl bir çıldırmışlık ki son derece makul ve mantıklı bir konuşmayı bile döneklikmiş gibi millete lanse ediyorsunuz

görende sanır ki filistine yardımlar kesildi

destek bitti

filistin defteri kapandı

acınacak haldesiniz yemin ediyorum

fetö ile reizi kıyaslayanlar olmuş

fetö otorite derken israili kastetmişti

reiz ise kendisini kastediyor..

aradaki farkı anlamıyacak kadar körelmiş kin ve nefret dolu yüreklerinize yine su serpilmedi haberiniz olsun

ama siz yinede kendi kendinize forum ve tivit çapında eğlenmeye devam edin gaz çıkarın

gaz çıkarmak iyidir...şişkinliği önler

https://twitter.com/ByDemkar/status/748246043846934529

Bak reisin ne diyor.

Ara sıra ağzını dinendir. Yalamaktan yorulmuşsundur.

yardım kararı ve yardım için tertiplenen çalışmalar başbakana danışılarak yapılmadı..iran kontrölünde olan bir yapıdan bahsediyoruz !!

komor bandralı bir gemi resmi izin olmadan nasıl limanımızdan hareket etsin

elbbete resmi olarak çıkışı ülke sağladı

ama eleştiriye tabi tuttuğunuz ve döneklikle itham ettiğiniz konuşmada " bana mı sordunuz " diyor

azıcık zeka kırıntısı arıyorum ama ..nafile galiba

Buna ne kulp bulacaksın?
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/193900/basbakanin-mavi-marmara-sehidi-ruhuna-kuran-okumasi

ölenin ardında kuran okunmasında ne sakınca var sonuçta zülmen katledilmiş insanlar var

haa keşke haber olmasaydı bu iş

kuranı okurdu kimseyede bildirmezdi..bu eleştirilebilir..ama onun dışında

bu günki konuşmasında döneklik söz konusu değil

forum ve ülke genelinde ortaya çıkan tepkiye gelince

kin ve nefretten çıldırmış muhalefetin bi nebze rahatlaması gazını boşaltması..bütün olay bu

eh buda alışık olduğğumuz bi durum

Pes

yahu ne pesi..

ihh yardım çalışmasına katılıp öldürülen insanların ardından kuran okumanın nesi yanlış

yanlış olan afişe etmek ..

bunuda zaten belirttim

eh..dini siyasete alet etmeyen kim var bu ülkede son 90 yılda

istisnasız her cepheden örnek sunarım kurucu rejime kadar

Sen onaylamadığın bir olay sonucunda ölen birinin evine gidip kuran okur musun?

Seçimden sonra kaç şehit verdik kimin evine gidip kuran okumuş?

Anlıyorum sizinki de ekmek parası ama bazı şeyleri savunacağız derken komik duruma düşüyorsunuz.

onaylamamak başka bir şey zülm sonucu katledilen insanların ardından kuran okumak başka ..sonuçta katledilen kendi vatandaşı..iran çok sinsi ve alçaktır güttüğü hesaplar uğruna insanları kutsalı veya mağdur ve mazlumları kullanmaktan çekinmez..iran istedi bir yardım yapıldı ve ölenler oldu ..erdoğan izin vermeseydi..bu seferde farklı yönde siyasi malzeme için kullanılacaktı

tayyip filistini satttı

tayyip ablukada ölmekte olanlara yardım gitmesine mani oldu

israil istedi tayyip mavi marmara gemisini engelledi vbb

http://www.ensonhaber.com/erdogan-sehit-savcinin-evinde-kuran-i-kerim-okudu-2015-04-01.html

şehid edilen savcının evinde de okudu..

keşke tüm şehidlere aynısı yapılsa ama sanırım mümkün değil

sonuç olarak yapılan bu işi yani okunan kuranı medyaya malzeme yapmaması gerekirdi..

Yani diyorsun ki hem izin vermedi hem de bunun üzerine izin vermediği, onaylamadığı bir hareketi yapan bir insan ölünce evine gidip kuran okudu bizzat.

Biz de bunu yedik. Oradan çok mu salak gözüküyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mavi Marmara dan iyi nemalandı zamanında şimdi popüler değil, o yüzden fırlatıp attı kenara daha bundan oy çıkmaz diye.
    Şuan terör den gidiyor aynı doğrultuda zamanı gelince bana mı sordunuz 3 milyon Suriyeli alırken derse şaşırmam.
    Kendinizi kurtarın gençler öğrenin yabancı dil basın gidin, bu ülkeden hiçbirşey olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet

yapılacak mı

evet

hayır

nasıl biz eziklik psikolojisidir ki bu bu konuşmadan bile zafer kazanmış komutan misali şişiniyor laf sokmaya çalışıyorsunuz

hakkaten haa nasıl bir eziklik bu nasıl bir çıldırmışlık ki son derece makul ve mantıklı bir konuşmayı bile döneklikmiş gibi millete lanse ediyorsunuz

destek bitti

filistin defteri kapandı

aradaki farkı anlamıyacak kadar körelmiş kin ve nefret dolu yüreklerinize yine su serpilmedi haberiniz olsun

ama siz yinede kendi kendinize forum ve tivit çapında eğlenmeye devam edin gaz çıkarın

Bak reisin ne diyor.

yardım kararı ve yardım için tertiplenen çalışmalar başbakana danışılarak yapılmadı..iran kontrölünde olan bir yapıdan bahsediyoruz !!

ama eleştiriye tabi tuttuğunuz ve döneklikle itham ettiğiniz konuşmada " bana mı sordunuz " diyor

Buna ne kulp bulacaksın?
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/193900/basbakanin-mavi-marmara-sehidi-ruhuna-kuran-okumasi

ölenin ardında kuran okunmasında ne sakınca var sonuçta zülmen katledilmiş insanlar var

kin ve nefretten çıldırmış muhalefetin bi nebze rahatlaması gazını boşaltması..bütün olay bu

Pes

yahu ne pesi..

ihh yardım çalışmasına katılıp öldürülen insanların ardından kuran okumanın nesi yanlış

bunuda zaten belirttim

Anlıyorum sizinki de ekmek parası ama bazı şeyleri savunacağız derken komik duruma düşüyorsunuz.

onaylamamak başka bir şey zülm sonucu katledilen insanların ardından kuran okumak başka ..sonuçta katledilen kendi vatandaşı..iran çok sinsi ve alçaktır güttüğü hesaplar uğruna insanları kutsalı veya mağdur ve mazlumları kullanmaktan çekinmez..iran istedi bir yardım yapıldı ve ölenler oldu ..erdoğan izin vermeseydi..bu seferde farklı yönde siyasi malzeme için kullanılacaktı

tayyip filistini satttı

http://www.ensonhaber.com/erdogan-sehit-savcinin-evinde-kuran-i-kerim-okudu-2015-04-01.html

sonuç olarak yapılan bu işi yani okunan kuranı medyaya malzeme yapmaması gerekirdi..

Yani diyorsun ki hem izin vermedi hem de bunun üzerine izin vermediği, onaylamadığı bir hareketi yapan bir insan ölünce evine gidip kuran okudu bizzat.

izin vermedi demedim

yardım planlaması yapılırken iran aktif rol oynadı zaten ihh iran menşeiili bir yapı onların kontrolünde

planladılar gemiyi satın aldılar ve oldu bittiye getirilerek ülkeden çıkışı sağlandı

dikkat edin mavi marmara türk bandralı değildir...komor bandralıdır..ülkeden çıkışı ise resmi iizin ile oldu..aksi söz konusu olamaz zaten nasıl olurda bir gemi devlet mekanizmasından habersiz çıkış yapabilir

yani reiz bana mı sordunuz derken bize bana danışarakmı bu işe başladınız ve geliştirip önümüze getirdiniz dedi..

yardım yapılmasına karşı değil ki halen yardım gitmekte filistine..elbette yardım götüren kimseler arasında öldürlenlerin yakınlarını ziyaret edecek sonuçta kendi vatandaşı..ayrıca olayın taraf olma boyutuda var baştan beri savunulan filistin davasından ötürü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabah Yıldızı -- 30 Haziran 2016; 2:35:37 >

• Sabah Yıldızı kullanıcısına yanıt
    yav he yav he he
  • https://twitter.com/fahriercan/status/748230330088361984

Arkadaşlar, bugün boğaz köprüsünden geçtim, her akşam olduğu gibi tam bir keşmekeş, sıra adına hiçbir ahlaki ve yasal bir sürüş düzeninden bahsedemeyiz..

Belli bir süredir zincirlikuyu'da beşiktaş ve boğaziçi köprüsü sapağında POLİS YOK!!

EVET POLİS YOK, HEPSİ İFTARA GİTMİŞ, ÜLKEYİ KAPATMIŞ GİTMİŞLER!!!

Sürekli bir keşmekeş yaşıyoruz, polis de muhafazakar dolu, memleket bitmiş oğlum bitmiş... İftarınızı açın da, bırakıp gitmek nedir lan? Başka polis mi yok???

Kodaman geçerken her 30 metrede bir ikişer üçer silahlı polis oluyor, köprülerde vs polis oluyor bu nedemek biri açıklasın arkadaş...

Sabah ardı ardına gizli polis araçları geçti o köprüden, ben kaç tane saydığımı bilirim, iftar vakti peki pilot da uçağı otomatiğe alsın iftara geçsin, doktor ameliyatı ertelesin

bu ne iş lan nasıl bir ülke olduk??

Daha dün havaalanını uçurdular, şüpheli bir ticari geçse kim çevirecek oğlum bu araçları?? adam doldursa patlayıcıyı dobloya, kim çelecek yolunu??

Köprüye girmeden refüjün orda devriye vardı onlar bile yok siz hesap edin, polis yok lan daha dün 40 kişi öldü 250 kişi yaralandı ne olur düşünün....

Köprüyü biri uçursa biz ne yapacağız? Her gün kaç kişi geçiyor, bir düşünün Askeri, Savcısı, Pilotu, Doktoru, Mühendisi, Kodamanı, Futbolcusu Metrobusü

herkes kullanmak zorunda o köprüyü!!

Şimdi video ne alaka diyeceksiniz ismi lazım değil adamın biri diyor ki ölenler giderken kime sordular bana mı sordular???

Biz yardımlarımızı gövde gösterisi olsun diye değil uluslararası diplomasi kuralları içinde yaptık ve yapacağız diyor....

E biz bilmiyor muyuz daha adamlar izin vermedi okey çıkmadı bunlar çoktan baskına gider gibi adamların karasuyu sınırına dayanmıştı bile...

Gövde gösterisi yaparken kurşunlanıp geldiler, neredeydi bu siyasal bürokrasi?? legal adımlar böyle mi oluyordu??

Son zamanlarda İsrail ve Rusya ama özellikle Rusya politikası ülkeyi batırmaya doğru sağlam bir adım olduğu için tükürdüklerini yaladılar, ben böyle şey görmedim..

Turizm patlamanın eşiğinde zaten.

Bu adam tamam şarlatan da oy atanlar neyin kafasını yaşıyor??? Nasıl savunuyorsunuz bıktım sizin gibi insanlarla yaşamaktan, hiç değilse evet lan bu ne biçim 180 deyin

ne biçim 720 diyin spin atmak derler buna... Hani düne kadar bu insanlar şehitti?

Düşünün medya günlerce yazdı çizdi hazırlıklar yapıldı, kamuoyu yoklandı, sonra gittiler sopalarla taşlarla toplanıp adamlara göz dağı vermeye çalıştılar.

Olaylar çığırından çıkıp skandal olunca yıllarca orada yaşanan ölümleri sürekli öne sürdüler.. Ölenler ne oldu şimdi?? O'na mı sordular ölürken?

Şimdi şunu da çok iyi anlayın, davul zurna ile gösteriş ile iş yapmıyoruz diyor, bu zamanda daha ramazan davulu bile oruç tutmayan insanlara karşı yapılan

bir gövde gösterisidir, dindarlar tarafından her ramazanda alenen insanlara ayar ve gözdağı verme mekanizmasıdır...

:::Bilmeyenler varsa ekliyim trt bandrol parası çıktı başımıza, yüzde sekiz diyorlar, lan gel de çıldırma oğlum, memleket zaten tımarhane gibi, gidecek başka yerimiz yok anasını satayım...

Telefon bilgisayar bilmem ne teknoloji ürünleri zamlanacak şimdi..

Savunun lan savunun böyle insanları, devlet halk için vardı, mecliste 550 tane yamyam, emekli olanlar, hem çalışan hem emekli olanlar, akrabaları vs vs vs vs bitmişiz bitmiş!!

BİTTİK BİZ BİTTİK ANLIYOR MUSUNUZ?? 4-5 k maaş alsam da yetmiyor artık alım gücü düştü, ana baba ocağında atıp tutmakla olmuyor, bir düşünün ne olur artık bi sorgulayın

koyun gelip koyun gitmeyin..

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/311027/bir-erdogan-belgeseli

alın izleyin!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Haziran 2016; 2:48:01 >

birader adam izin verdim diyor 2014 te şimdi bana mı sordunuz diyor neyi savunuyorsun hala açık açık söylemiş?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet

yapılacak mı

evet

hayır

destek bitti

filistin defteri kapandı

Bak reisin ne diyor.

Buna ne kulp bulacaksın?

Pes

yahu ne pesi..

bunuda zaten belirttim

tayyip filistini satttı

izin vermedi demedim

yardım planlaması yapılırken iran aktif rol oynadı zaten ihh iran menşeiili bir yapı onların kontrolünde

planladılar gemiyi satın aldılar ve oldu bittiye getirilerek ülkeden çıkışı sağlandı

dikkat edin mavi marmara türk bandralı değildir...komor bandralıdır..ülkeden çıkışı ise resmi iizin ile oldu..aksi söz konusu olamaz zaten nasıl olurda bir gemi devlet mekanizmasından habersiz çıkış yapabilir

yani reiz bana mı sordunuz derken bize bana danışarakmı bu işe başladınız ve geliştirip önümüze getirdiniz dedi..

yardım yapılmasına karşı değil ki halen yardım gitmekte filistine..elbette yardım götüren kimseler arasında öldürlenlerin yakınlarını ziyaret edecek sonuçta kendi vatandaşı..ayrıca olayın taraf olma boyutuda var baştan beri savunulan filistin davasından ötürü..

yav bir saattir kivranip duruyorsun nirak iste olmuyor artik.

turk karasularina giren askeri olmayan gemiler turkiye kanunlarinca yonetilir. bu gemi askeri gemi miydi hayir. ee o zaman bu gemi buradan isreile cikmadan once turk kanunlarina gore mi yonetilecekti evet. simdi gelelim ikinci konuya. devletin anayasal hak olan seyehat etme hakkini kisitlamasi icin hamhi sartlar gerekli: genel ahlak, genel saglik, genel duzen. yani o gemi buradan cikmadan once israil o gemi gelirse vururuz dedi mi dedi. bu durumda genel duzen bozulacak mi bozulacak. gemi turk karasularinda oldugu icin turk kanunlarina uyacak mi uyacak.

simdi cevap ver bakalim bir yine anayasal hak olan toplanma ve gosteri yapma hakkini(lgbt yuruyusu) genel duzen maddesi geregince kisitlayan ulken neden israilin acikca vuracagini soyledigi geminin oraya gitmesini engllemedi. bak sikca rastlariz degil mi hdp li vekillerin bir yere giderken o bolgeye alinmamasi gibi olaylara. iste senin devletin nasil vekili bile seyehat etme hakkindan ali koyuyorsa o gemiyi de cikarmamasi lazimdi.

hem heegun cikip gemi gidesiye kadar boy boy konusan tayuipi herkes bilirken nasil oluyirda bu duzeysiz tartismalari devam ettiriyorsun. bu kadar mi alcaldiniz yav.. utanmasan o gemidekileri hain ilan edeceksin.

• Ben utandım adam hala dönüyor. Gerçekten aklını mı kaybetti diye düşünüyorum bazen. Aklı selim insan yapmaz bu kadar midesizlik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamadaki fırıldaklık başkasında yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

Ben utandım adam hala dönüyor. Gerçekten aklını mı kaybetti diye düşünüyorum bazen. Aklı selim insan yapmaz bu kadar midesizlik.

Adam ''Allah yok din yalan'' dese kemik %30 oyu var.Bunun verdiği güvenle aklına ne eserse söylüyor.
    Bak güzel kardeşim tane tane anlatayım.

1- Mavi Marmara'nın oraya gideceğinden RTE'nin haberi vardı
    2- Hatta AKP'li vekil(ler) o gemiye bineceklerdi son anda gelen talimatla binmekten vaz geçtiler. Senin aklın eriyor mu AKP de bir vekil RTE den habersiz nefes alsın?
    3- RTE o geminin oraya gitmesine destek verdi. Hatta bu desteği ölen kişinin cenazesinde kuran okuyarak gösterdi.
    4- Bizler burada adamların topraklarına adamlardan izinsiz neden gemi yolluyorsunuz dediğimizde siz ve sizin tayfanız kıyameti koparttı. Şimdi RTE diyince bir anda döndünüz.

VEEE FİNAL İsrail ile yapılan anlaşmada ölenler için tazminat gündeme geldi. İsrail tazminatı reddedince RTE de biz zaten gitmesini istememiştik lafını söylemek zorunda kaldı. İsrail ölenler için tazminat falan vermeyecek. Buna zemin hazırlanıyor.

Lütfen artık bana alıntı yapıp da saçmalama. Dediğim gibi sandığın kadar salak değilim. Olan biteni görecek zekaya sahibim. Bu boş lafları kalan %50 ye anlat. Ne de olsa her yaptığını onaylayacak bir kitle onlar.

• Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    soru: yardımı kim tertipledi

cevap:ihh

soru:ihh kimin kontrolünde bu yardımı tertipledi

cevap :iran

soru:bu yardım gemisi ve içeriği hazırlnırken reize bilgi verildi mi

cevap:hayır

soru: konumuz ne ?

cevap: tayyip döneklik etti sattı

soru: olayın başlangıç gelişim sürecine zerre dahli olmayan tayyip " bana mı sordunuz " derken haklımıydı

cevap: evet

soru: döneklik edip satmadığını fark edince beni kıvranmakla itham eden siz neden ülkeden çıkışına izin verildi ..diyorsunuz

cevap: ?

konumuz döneklik etti sattı martavalı üzerine dolayısı ile bu konuyu halledince diğer karın ağrılarınıza geliriz..

• R4bia işareti yapanlar ne olacak peki sayın cumbaşkanımız?
  • bakın beyler bıktım son derece basit bir meseleyi defalarca izah etmekten

eğer durum şöyle olsa idi

yardım org hamisi tertip edicisi personel ve yardım tedariki tayyip aga olsa onun tarafında düzenlense idi..sonra kalkıp bana mı sordunuz dese idi

hepinize eyv çekerdim

ama böyle bir durum yok

ne geminin alınması ne yardım org..ne gemi personeli..vb hiç bir konuda tayyibin katkısı yok hatta katılmak isteyen milletvekillerini çekende büyük ihtimal o

hal böyle iken nasıl sattı dersiniz yahu döneklik nerede bu konuda

tamam anladık sıkı muhalifsiniz felanda azıcık sakısıyı çalıştırın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.