Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında adam zaa sizi kandırdım ben ziyonistim derse hiç şaşırmayın
  • Bakın sayın AKp liler!

Cumhuru reyisinizin bu son söylediği,adamın ya deli olması lazım yada büyük şantaj yapılarak söylenmiş olması lazım.1. şık olmadığına göre 2. şık uyggun görünüyor..

Nedir bu peki?Reza sarraf olayı tabi,Bu adam sayesinde önce işid ile yakınlaşmayı desteğinizi çekin dediler çektiler,sonra israil ile barış arkasından rusya üzerinden asad ile barış daha sonra mısır ile anlaşma hepsi bu hafta oldu arka arkaya ve bugün bu açıklama oldu.

Cumhurbaşkanınız koltuk sevdasına sırf bunlara boyun eğiyor resmen.. bunu biz değil sizin dur demeniz lazım.İleride dönüşü olmayan çok büyük sürce girecez vatan hepimizin vatanı ona göre açın şu gözlerinizi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabah Yıldızı

cevabı verdim zaten

yazışmalarımızı oku

alıntı yaptığın hani..

okurken beyninide kullanmayı unutma

ulen bu bölüm bana ağır geliyor bu kadar tuhaflığı bünyem kaldırmıyor

ben kb gidiyom

Ben beynimi kullanıyorum onda sıkıntı yok. Sen de belli ki ağzını ve dilini ustalıkla kullanıyorsun ki bu rezaleti bile savunabiliyorsun. Sus ve yalamaya devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Bakın sayın AKp liler!

Cumhuru reyisinizin bu son söylediği,adamın ya deli olması lazım yada büyük şantaj yapılarak söylenmiş olması lazım.1. şık olmadığına göre 2. şık uyggun görünüyor..

Nedir bu peki?Reza sarraf olayı tabi,Bu adam sayesinde önce işid ile yakınlaşmayı desteğinizi çekin dediler çektiler,sonra israil ile barış arkasından rusya üzerinden asad ile barış daha sonra mısır ile anlaşma hepsi bu hafta oldu arka arkaya ve bugün bu açıklama oldu.

Cumhurbaşkanınız koltuk sevdasına sırf bunlara boyun eğiyor resmen.. bunu biz değil sizin dur demeniz lazım.İleride dönüşü olmayan çok büyük sürce girecez vatan hepimizin vatanı ona göre açın şu gözlerinizi artık

Boşver şu troller için kendini yorduğuna değmez.

Bunlar üstüne masa örtüsünü alıp "kefenimizle ğeldik ustaaağğğğ" diyen ama bir iç savaşta yan yan kaçacak türler.
    1.şık olarak ya bunları Yiyip, içip, öpeceksin
    2.şık Hiç kafaya takmayıp, muhatap almayacaksın. Ne halleri varsa görsünler.
    2.şık uygun görünüyor.

• Mavi marmaracilar bosuna oldu. Aileleriyle iyi dalga gecti reyis

20 milyona konar bu adam

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Mavi marmaracilar bosuna oldu. Aileleriyle iyi dalga gecti reyis

20 milyona konar bu adam

Rusya'ya ilișkiler neden düzeldi sanıyorsun? İsrail'den aldığı parayı Rusya'ya verecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

quote:

hastamısınız bilader ne dönekliği

bu açıklamada döneklik nerede..

filistine yardım yapılıyormu

evet

yapılacak mı

evet

mavi marmara giderken başbakandan izin mi aldı

hayır

nasıl biz eziklik psikolojisidir ki bu bu konuşmadan bile zafer kazanmış komutan misali şişiniyor laf sokmaya çalışıyorsunuz

hakkaten haa nasıl bir eziklik bu nasıl bir çıldırmışlık ki son derece makul ve mantıklı bir konuşmayı bile döneklikmiş gibi millete lanse ediyorsunuz

görende sanır ki filistine yardımlar kesildi

destek bitti

filistin defteri kapandı

acınacak haldesiniz yemin ediyorum

fetö ile reizi kıyaslayanlar olmuş

fetö otorite derken israili kastetmişti

reiz ise kendisini kastediyor..

aradaki farkı anlamıyacak kadar körelmiş kin ve nefret dolu yüreklerinize yine su serpilmedi haberiniz olsun

ama siz yinede kendi kendinize forum ve tivit çapında eğlenmeye devam edin gaz çıkarın

gaz çıkarmak iyidir...şişkinliği önler

https://twitter.com/ByDemkar/status/748246043846934529

Bak reisin ne diyor.

Ara sıra ağzını dinendir. Yalamaktan yorulmuşsundur.

yardım kararı ve yardım için tertiplenen çalışmalar başbakana danışılarak yapılmadı..iran kontrölünde olan bir yapıdan bahsediyoruz !!

komor bandralı bir gemi resmi izin olmadan nasıl limanımızdan hareket etsin

elbbete resmi olarak çıkışı ülke sağladı

ama eleştiriye tabi tuttuğunuz ve döneklikle itham ettiğiniz konuşmada " bana mı sordunuz " diyor

azıcık zeka kırıntısı arıyorum ama ..nafile galiba

Buna ne kulp bulacaksın?
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/193900/basbakanin-mavi-marmara-sehidi-ruhuna-kuran-okumasi

ölenin ardında kuran okunmasında ne sakınca var sonuçta zülmen katledilmiş insanlar var

haa keşke haber olmasaydı bu iş

kuranı okurdu kimseyede bildirmezdi..bu eleştirilebilir..ama onun dışında

bu günki konuşmasında döneklik söz konusu değil

forum ve ülke genelinde ortaya çıkan tepkiye gelince

kin ve nefretten çıldırmış muhalefetin bi nebze rahatlaması gazını boşaltması..bütün olay bu

eh buda alışık olduğğumuz bi durum

Pes

yahu ne pesi..

ihh yardım çalışmasına katılıp öldürülen insanların ardından kuran okumanın nesi yanlış

yanlış olan afişe etmek ..

bunuda zaten belirttim

eh..dini siyasete alet etmeyen kim var bu ülkede son 90 yılda

istisnasız her cepheden örnek sunarım kurucu rejime kadar

Sen onaylamadığın bir olay sonucunda ölen birinin evine gidip kuran okur musun?

Seçimden sonra kaç şehit verdik kimin evine gidip kuran okumuş?

Anlıyorum sizinki de ekmek parası ama bazı şeyleri savunacağız derken komik duruma düşüyorsunuz.

• Adam israilden gelecek tazminatı sıcak para kokusunu aldı ölenleri hain ilan etti paraya konacaklar bence

• Ulan koca konuda bi tane akpli var o da kaale alınabilecek bir insan değil olsa ne güzel eğlenirdik. Arkadaşın kullandığı tek noktalama işareti Türkçe'de olmayan iki nokta yan yana işareti ve her cümlesinin arasına bi satır boşluk koyarak etkili yazdığını düşünüyor herhalde. Genç ve heyecanlı bir çocuk heralde cevap vermemenizi öneririm zira ağır saçmalamakta. Konuya gelecek olursak pek şaşırtıcı değil lakin gerçekten gülünç. Bu zor günlerde böyle komik açıklamalar lazım tabi ülkemize.

• Hadi bakalım gelinde savunun reisinizi bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

quote:

hastamısınız bilader ne dönekliği

bu açıklamada döneklik nerede..

filistine yardım yapılıyormu

evet

yapılacak mı

evet

mavi marmara giderken başbakandan izin mi aldı

hayır

nasıl biz eziklik psikolojisidir ki bu bu konuşmadan bile zafer kazanmış komutan misali şişiniyor laf sokmaya çalışıyorsunuz

hakkaten haa nasıl bir eziklik bu nasıl bir çıldırmışlık ki son derece makul ve mantıklı bir konuşmayı bile döneklikmiş gibi millete lanse ediyorsunuz

görende sanır ki filistine yardımlar kesildi

destek bitti

filistin defteri kapandı

acınacak haldesiniz yemin ediyorum

fetö ile reizi kıyaslayanlar olmuş

fetö otorite derken israili kastetmişti

reiz ise kendisini kastediyor..

aradaki farkı anlamıyacak kadar körelmiş kin ve nefret dolu yüreklerinize yine su serpilmedi haberiniz olsun

ama siz yinede kendi kendinize forum ve tivit çapında eğlenmeye devam edin gaz çıkarın

gaz çıkarmak iyidir...şişkinliği önler

https://twitter.com/ByDemkar/status/748246043846934529

Bak reisin ne diyor.

Ara sıra ağzını dinendir. Yalamaktan yorulmuşsundur.

yardım kararı ve yardım için tertiplenen çalışmalar başbakana danışılarak yapılmadı..iran kontrölünde olan bir yapıdan bahsediyoruz !!

komor bandralı bir gemi resmi izin olmadan nasıl limanımızdan hareket etsin

elbbete resmi olarak çıkışı ülke sağladı

ama eleştiriye tabi tuttuğunuz ve döneklikle itham ettiğiniz konuşmada " bana mı sordunuz " diyor

azıcık zeka kırıntısı arıyorum ama ..nafile galiba

Buna ne kulp bulacaksın?
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/193900/basbakanin-mavi-marmara-sehidi-ruhuna-kuran-okumasi

ölenin ardında kuran okunmasında ne sakınca var sonuçta zülmen katledilmiş insanlar var

haa keşke haber olmasaydı bu iş

kuranı okurdu kimseyede bildirmezdi..bu eleştirilebilir..ama onun dışında

bu günki konuşmasında döneklik söz konusu değil

forum ve ülke genelinde ortaya çıkan tepkiye gelince

kin ve nefretten çıldırmış muhalefetin bi nebze rahatlaması gazını boşaltması..bütün olay bu

eh buda alışık olduğğumuz bi durum

Pes

yahu ne pesi..

ihh yardım çalışmasına katılıp öldürülen insanların ardından kuran okumanın nesi yanlış

yanlış olan afişe etmek ..

bunuda zaten belirttim

eh..dini siyasete alet etmeyen kim var bu ülkede son 90 yılda

istisnasız her cepheden örnek sunarım kurucu rejime kadar

Sen onaylamadığın bir olay sonucunda ölen birinin evine gidip kuran okur musun?

Seçimden sonra kaç şehit verdik kimin evine gidip kuran okumuş?

Anlıyorum sizinki de ekmek parası ama bazı şeyleri savunacağız derken komik duruma düşüyorsunuz.

onaylamamak başka bir şey zülm sonucu katledilen insanların ardından kuran okumak başka ..sonuçta katledilen kendi vatandaşı..iran çok sinsi ve alçaktır güttüğü hesaplar uğruna insanları kutsalı veya mağdur ve mazlumları kullanmaktan çekinmez..iran istedi bir yardım yapıldı ve ölenler oldu ..erdoğan izin vermeseydi..bu seferde farklı yönde siyasi malzeme için kullanılacaktı

tayyip filistini satttı

tayyip ablukada ölmekte olanlara yardım gitmesine mani oldu

israil istedi tayyip mavi marmara gemisini engelledi vbb

http://www.ensonhaber.com/erdogan-sehit-savcinin-evinde-kuran-i-kerim-okudu-2015-04-01.html

şehid edilen savcının evinde de okudu..

keşke tüm şehidlere aynısı yapılsa ama sanırım mümkün değil

sonuç olarak yapılan bu işi yani okunan kuranı medyaya malzeme yapmaması gerekirdi..

• OO simdi de yarin gidip Rus ucagini vuran pilotlar icin de " Vurarken bize mi sordunuz?" derse sasirmayiz o zaman.
  • Reisteki ticari zekaya hayranım! Hani diploması yok ama satış konusunda profösör mübarek :-)
  • Tüm bunlar bizim için mâlum da; AKP'lilerin de görmeye başlaması lazım yalnız.

Adama demezler mi şimdi, “Mâdem bu konudaki fikrin buydu. Neden bunu daha önceden, hele de seçimden önce söylemedin?” O zaman oy lazımdı tabi.

Bu ne ki? Mavi Marmara'ya binen kişilerden biriyle röportaj yapılmış. Bak ne demiş!

RÖPORTAJDAN ALINTI:
    AKP seçmeninin büyük bir kısmının güce taptığını savunan yazar şu yanıtı verdi:“Bugün İsrail, Gazze’ye yeni bir saldırı başlatsa… Erdoğan da İsrail savaş uçağına binip, Filistin halkının üzerine bombalar yağdırsa… Bunu bile savunacak cahil bir kitle var Erdoğan’ın arkasında. Bu yüzden de oy falan kaybetmez. Eğer bu kitlenin birazcık onuru, şerefi, vicdanı olsaydı; Kürt çocukları Cizre’de yakılırken, Taybet Ana’nın cenazesi sokak ortasında bekletilirken, gazeteci ve akademisyenler tutuklanırken, hırsızlık, yolsuzluklar yapılırken zaten sesini çıkarırdı.”

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=118128616&fromzero=yes

Şimdi iyi oldu böyle. Maskesini çıkardı artık. Dereyi geçtiğini düşündüğü için ihtiyacı kalmadığını düşünüyor. Hele de aslı olan İsrail'in kanatları altına girdi ya; kendini garantiye görüyor şimdi. Kimseye eyvallahı kalmadı işte.

Doğuyu Suriye'ye çevirerek, oranın halkının TC'den temelli kopmasını sağlayarak, Türkiye'nin ekonomisini batırarak, halkı ahlâkî erozyona uğratarak, ülkenin geleceğini karartmak için eğitim sistemini felç ederek, başta emniyet olmak üzere tüm devlet kurumlarının içini boşaltarak, hazineyi yağmalayarak, ülkeyi faşizm bataklığına düşürerek, ülkeyi, başta IŞİD olmak üzere teröristlerin kendi özgürlük sahâsına çevirerek, adâlet sistemini bile zîr-ü ezber ederek, ülke halkını, kardeşi kardeşe, babayı evlâda düşman edecek kadar fikren bölerek vs vs... Kısaca, bir ülkeyi maddeten ve mânen batırmak için gereken ne varsa yaptı. Ve sonuç: (Masonik sistemin dünyayı yönetmek için kullandığı en büyük kozu olan) KAOS. Önceden de çok farklı değildi ama, amaç ülkeye bu hâliyle 2023'ü gördürmemek olunca, daha fazla beklemek istemediler işte. Velhâsıl, BOP eşbaşkanlığı görevini bîhakkın îfâ ederek, İsrail’e kendini ispat etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Haziran 2016; 3:48:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ihh'da paralele baglancak matmazel

• Olm koşun la sabah yıldızı ve asabi adamı yalnız bıraktınız adamlar harap oldu bu rezilliği tek başlarına savunurken sizin yüzünüzden fazla mesai yapıyorlar.REİS acımadan akplileri şok ediyordu, yapma diyordu akpliler bu kadar olmaz, dinlemiyordu reis, durm uyordu REİS ASHAHAHAHHA

Yalnız helal olsun reise be bugünlerde akplileri .... ediyor benim gözüme girmeye başladı valla akpye vericem galiba bidaki seçimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 30 Haziran 2016; 2:06:02 >
  • Asena halt etmiş bunun yanında. Anlamazlar ama zannetmiyorum yani bunları destekleyenler bir kılıf bulup , taparlar yine bu adama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail, Amerika ve Yahudi Lobisi ile iyice aynı doğrultuda gitmeye başladık... Kök Tengri sonumuzu iyi etsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.