Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: backend

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

Arşivlemek lazım bunları yemin ediyorum ibretlik!

• quote:

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

Erdoğan ölenlerin evinde bizzat kendisi kuran okumuştu. Buna ne diyeceksin?
    O aslında Erdoğan değildi mi?
    Ne içiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah Yıldızı kullanıcısına yanıt
    desene buyuk oyunu yine goremedik.

bize nasip olmayacak heralde gormek

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Erdoğan ölenlerin evinde bizzat kendisi kuran okumuştu. Buna ne diyeceksin?
    O aslında Erdoğan değildi mi?
    Ne içiyorsunuz?

Esad ile tatil yaptı
    Gülen Hocasıydı

Ama hepsi Erdoğanı çekemedi sırtından bıçakladı
    Paralelci olduklarını bilseydi okur muydu sanıyorsunuz nereden bilsin Erdoğan onların içini

https://twitter.com/MuhyettinAvci/status/748256113343275009

lütfen konuşmaya devam et
  • tamam beyler sıkıntı yok siz devam edin rahatlayın biraz daha

ihh iran bağlantılı olduğu yıllardır bilinen ve reizinde dile getirdiği bi gerçek

israil anlaşmasını bahane ederek reizi eleştirdiler cevaplarınıda aldılar

filistine yardım devam ediyor edecek

ama döneklik var he yaa

nasıl rahat ediyorsanız öyle düşünün forum ve tivit çapında nasılsa sandığa yansımıyor

atın slogan edin hakaret rahatlayın sıkıntı yok devamm

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabah Yıldızı

hastamısınız bilader ne dönekliği

bu açıklamada döneklik nerede..

filistine yardım yapılıyormu

evet

yapılacak mı

evet

mavi marmara giderken başbakandan izin mi aldı

hayır

nasıl biz eziklik psikolojisidir ki bu bu konuşmadan bile zafer kazanmış komutan misali şişiniyor laf sokmaya çalışıyorsunuz

hakkaten haa nasıl bir eziklik bu nasıl bir çıldırmışlık ki son derece makul ve mantıklı bir konuşmayı bile döneklikmiş gibi millete lanse ediyorsunuz

görende sanır ki filistine yardımlar kesildi

destek bitti

filistin defteri kapandı

acınacak haldesiniz yemin ediyorum

fetö ile reizi kıyaslayanlar olmuş

fetö otorite derken israili kastetmişti

reiz ise kendisini kastediyor..

aradaki farkı anlamıyacak kadar körelmiş kin ve nefret dolu yüreklerinize yine su serpilmedi haberiniz olsun

ama siz yinede kendi kendinize forum ve tivit çapında eğlenmeye devam edin gaz çıkarın

gaz çıkarmak iyidir...şişkinliği önler

https://twitter.com/ByDemkar/status/748246043846934529

Bak reisin ne diyor.

Ara sıra ağzını dinendir. Yalamaktan yorulmuşsundur.

iyi de olay yaşandığında gayet de savunmuştu erdoğan, şimdi böyle konuşması ettiği sözleri yutması anlamına gelir.
  • quote:

hastamısınız bilader ne dönekliği

bu açıklamada döneklik nerede..

filistine yardım yapılıyormu

evet

yapılacak mı

evet

mavi marmara giderken başbakandan izin mi aldı

hayır

nasıl biz eziklik psikolojisidir ki bu bu konuşmadan bile zafer kazanmış komutan misali şişiniyor laf sokmaya çalışıyorsunuz

hakkaten haa nasıl bir eziklik bu nasıl bir çıldırmışlık ki son derece makul ve mantıklı bir konuşmayı bile döneklikmiş gibi millete lanse ediyorsunuz

görende sanır ki filistine yardımlar kesildi

destek bitti

filistin defteri kapandı

acınacak haldesiniz yemin ediyorum

fetö ile reizi kıyaslayanlar olmuş

fetö otorite derken israili kastetmişti

aradaki farkı anlamıyacak kadar körelmiş kin ve nefret dolu yüreklerinize yine su serpilmedi haberiniz olsun

ama siz yinede kendi kendinize forum ve tivit çapında eğlenmeye devam edin gaz çıkarın

gaz çıkarmak iyidir...şişkinliği önler

1 cümlelik yazını 200 satıra sığdırmışsın sanki şiir yazıyorsun önce bir imla, Türkçe öğren sonra savunmanı yap Adamı peygamber ilan etmişsiniz ne yapsa destekliyorsunuz gerçekten size acıyorum bu patlamada ölenlerin hepsinden sorumlusunuz, hepsinden.

• birsey yazmayacagim diyorum ama gulme tutuyor.

bundan sonra te'yi atsin sadece R olarak ortalikta dolassin
  • AKP'lilerden çok iyi romancı olur, 2 dakikada her șeyi kurguluyorlar, allayıp pullayıp önüne koyuyorlar. Dostoyevski sizi görse șapka çıkartır, elinizi öper.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    https://mobile.twitter.com/yagizefe/status/748252649460477952

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayyy Arkadaş Ne Reza Sarraf mış be!Adam sayesinde Erdoğanı parmaklarında oynatıyorlar resmen!
  • Konu içerisinde biri var. Alıntı yapmıyorum kendisini. Birçok trolle şahit oldum filan güldüm geçtim.

Ama şunu itiraf edeyim ben bu çarkıfelekliği bile böyle savunup yalayanı ilk kez görüyorum. Böyle bir mide herkese nasip olmaz takdir ettim.
  • Yeminle ekşi sözlükte bu başlığı görünce trol başlık falandır diye düşündüm ama gerçekmiş

• Kolayı yere döken vatan hainleri ortaya çıksın çabbbuuuk.
  • quote:

Allah sizi özene bezenemi yarattı.Siz hangi ırktansınız?İnsan olmadığınızı düşünüyorum artık.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alynty: Sabah Yyldyzy

hastamysynyz bilader ne dönekli?i

bu açyklamada döneklik nerede..

filistine yardym yapylyyormu

evet

yapylacak my

evet

mavi marmara giderken ba?bakandan izin mi aldy

hayyr

nasyl biz eziklik psikolojisidir ki bu bu konu?madan bile zafer kazanmy? komutan misali ?i?iniyor laf sokmaya çaly?yyorsunuz

hakkaten haa nasyl bir eziklik bu nasyl bir çyldyrmy?lyk ki son derece makul ve mantykly bir konu?mayy bile döneklikmi? gibi millete lanse ediyorsunuz

görende sanyr ki filistine yardymlar kesildi

destek bitti

filistin defteri kapandy

acynacak haldesiniz yemin ediyorum

fetö ile reizi kyyaslayanlar olmu?

fetö otorite derken israili kastetmi?ti

aradaki farky anlamyyacak kadar körelmi? kin ve nefret dolu yüreklerinize yine su serpilmedi haberiniz olsun

ama siz yinede kendi kendinize forum ve tivit çapynda e?lenmeye devam edin gaz çykaryn

gaz çykarmak iyidir...?i?kinli?i önler

Bo? konu?ma la dönek.

• E höh be.Bu da söylenmez yahu.Yani şu anda hissettiğim tam olarak şu;
  • abooov suçlu bildiğin mavi marmara olmuş

koyduğum gülücükler erdoğan için değil. akp seçmeni için.

rezilsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.