< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 11 Mart 2020; 22:23:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Erdoğan bugün erken seçim sinyali verdi. sizce Millet ittifakı'nın adayı kim olmalı? (anket)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 11 Mart 2020; 22:23:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK MİLLETİ Yavaş'ı istiyor, Türk toprakları Yavaş'ı istiyor.
Alım gücüm artsın diyenler Yavaş diyor, özgürleşelim diyenler Yavaş diyor, "Ne Mutlu Türküm diyene" diyenler Yavaş diyor. Bugünün konjonktürüne göre; muhaliflerin tamamına yakınından oy alabilecek, MHP seçmeninin büyük kısmından da oy alabilecek ve AKP tabanı tarafından da kabul görecek tek isim Mansur Yavaş. |
seçim olsa ne yazar 2023 e kadar dursun. Ben seçim falan istemiyorum.
Devletin kasada kuruş para kalmamış. Öyle kaçmak yok. |
E ebavamqko demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
2-3 Cihangir solcusunun ve sevgi pıtırcığının oyu için %10'luk İYİ ve %10'luk MHP'nin de oyundan olalım değil mi?? Ayrıca gerçekten de Yavaş aday olacak ; İYİ Parti de Yavaş'ı destekliyor, CHP Yerelleri de (İnce'nin ekibi). Siyasi konjonktürü okumayı bile bilmiyorsunuz, dünyada ve bizde yükselen dalga Milliyetçilik. Düzenleme: Başbakanlık koltuğu İnce'nin ayrıca. C.başkanı --> Yavaş Başbakan ve CHP Genel başkanı --> İnce İçişleri bakanı --> Yavuz Ağıralioğlu Rez alıp 2 sene sonra kontrol edebilirsin. |
Ben burda bir erken seçim sinyali görmüyorum. Kilicdaroğlu adaylığını koyarsa seve seve erken seçim yapar ama şuan böyle bir ihtimal yok denebilir.
|
Heeeee yeaaaaghhhhh
Deprem bolgesinde tatile giden Imamoglu'yla cok oy alirsiniz, yuzde 80 falan alasjladskjadskasdas Ya Mansur Yavas, ya gerisi yalan. Imamoglu mimamoglu deyip milletle dalga gecmeyin. Imamoglu bitirdi kredisini coktan, istanbul'da mucize yaratana kadar da oy cikmaz. Mansur Yavas gerek adamligiyla, gerek yaptiklariyla en iyi adaydir. Yavas'i cikarmayip, Imamoglu Gul falan diyecekseniz, cok ugrasmayin, gider oyumu RTE'ye atarim, bir 5 sene daha eglence cikar. Nasilsa yurtdisindayim bana girdisi ciktisi yok |
|
İlker başbuğ olsa ve kazansa...
Ne efsane olurdu. Hayal bile edemiyorum. |
RevengeRain demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
mansur`a akpye oy atan oy vermeyecek! hayat dunyasinda yasamayi kes! kirsalda olan cahillerine laf anlatamazsin. o yuzden imamoglu en dogru aday olacaktir. simdiden algilar baslamis. akpnin oyunu tutmus gorunuyor ... IMAMOGLU en guclu aday dir... Zaten secim sonrasi IMAMOGLU cumhur, Mansur Yavas basbakanligi soz edilir ... akp algisina gelmeyin ... |
ben Ak Parti'ye yakın bir insanım. Son iki seçimde sandiga gitmedim. Mansur Yavaş harici hiç bir adama oy vermem. Meral fetöcülerle dansa devam etsin, imamoğluda kanas canan ve terörist sılhonun eşiyle tatile gidebilir.
Gidipte önümüze terör destekcileri ve fetöcüleri ittifak adayı diye koymayın. Bir kuruş oy çekemezsiniz. Sonrada zırlar durursunuz %50 cahil bilmem ne diye. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 11 Mart 2020; 22:29:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 11 Mart 2020; 22:50:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mart 2020; 22:36:11 > |
|
|
|