Şimdi Ara

Erdoğan: 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdoğan: 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti'de yaşanan istifalara ilişkin, "İYİ Parti'den ayrılan başka partiye gitmez, geldiği yere gider. 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz" değerlendirmesinde bulundu.

İYİ Parti'de yaşanan istifaları da değerlendiren Erdoğan, "2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz" dedi.

"2023'E KADAR İYİ PARTİ DİYE BİR ŞEY KALMAZ"

İYİ Parti'den bir haftada yaşanan iki istifa AK Parti MYK toplantısında masaya yatırıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz işimize bakalım ama eğer bu hareketlilik yarın bize doğru istikametini çevirirse o zaman gereğini yaparız. Daha çok vekil düzeyinde değil ama eninde sonunda taban bize kayacaktır. İYİ Parti'den ayrılan başka partiye gitmez, geldiği yere gider. 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz" değerlendirmesinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti'de Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'dan sonra Balıkesir Milletvekili İsmail Ok da, yaptığı yazılı açıklamada partisindeki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurmuştu. Ok'un istifa kararını duyurduğu açıklamalarında, İYİ Parti yönetimini, CHP'yi ve Ekrem İmamoğlu'nu hedef alması dikkat çekmişti.

AKŞENER İSTİFALARI DEĞERLENDİRDİ

Genel Başkan Meral Akşener İYİ Parti'den 5 ismin daha istifa edeceği iddialarına ilişkin, "Benim böyle bir bilgim yok. O, bilgiyi veren gazete, o bilgiyi veren televizyon kanalları bazı şeyleri biliyorlar demek ki. Bize de söylerlerse, biz de biliriz. Bizde prensip olarak, ister milletvekili olsun, ister sade bir üyemiz olsun, istifa canımı yakar, çok üzülürüm. Ancak bugüne kadar, istifa etmiş hiçbir arkadaşımızın aleyhinde tek bir cümlem, tek bir kelimem olmadı.

Çünkü istifa, tek taraflı bir irade beyanıdır. Üzüntüm şudur, insanlar bir siyasi organizasyonun içinde yer almaktan vazgeçebilirler, bunu saygı ile karşılarım. Ben hep öyle karşıladım. Ama açıklamalarında ve beyanlarında koskocaman bir camiayı, yöneticileri, seçmeni, teşkilatları töhmet altında bırakacak ve gerçekten haksız, temelsiz ve insafsız gerekçeler ortaya atarlarsa, bu insanların canını yakar. İftira kötü bir şeydir" ifadelerini kullanmıştı.

kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demek ki 2023 de iyi parti nin iktidar olmasa bile chpden fazla oyu olacak
  • 2023'e kadar bütün partileri kapatmayı düşünüyorlar heralde.
  • Ne dese tersi çıktığı için sorun yok.

• Erdoğanın dediği ne doğru çıkmadı ki (!) , ben inandım biat ettim o ne derse doğrudur
  • Akp nin düştüğü duruma bak. Dünya liderimiz 2 günlük partinin peşine düşmüş durumu ile ilgileniyor. Yahu ahmet gider veli geli gelir. Çokmu önemli. Kişilerin önemi yok zihniyetin önemi çok. Vekil olanlardan partiyi ve türkiyeyi kimse kurtarma görevi beklemiyor. Varsa daha iyi bir düşünce gitsin siyasi parti kursunlar

• 2-3 kendini bilmez istifa etti diye, koca parti mi kapanacak?

Ak Parti'den de bir sürü istifa eden var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 19 Şubat 2020; 19:39:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence iyi partide akp ye katılacık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben anlamadim ki mhpden ayrilanlar kurmadi mi bu partiyi? Eee mhp de yuzde onu gecti. Ne oldu yani bir anda ulkede milliyetcilerin orani 2 katina mi cikti?
  • Milliyetçilerin oyu aslında daha fazla. Ancak hiçbir partide sağlam bir irade olmadığı için oylar dağılıyor.
  • Ülkede muhalefet denen birşey yok.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    iyi partiye oylar çoğunlukla mhpden transfer oldu. az miktar akp ve chpden de oldu.
    mhpnin oyları ise ittifak içerisinde oldukları akpden geldi.

• ben ıyı partıye verdım kk yüzünden.adam tam koltuk sevdası kaç yıldır.

ince eleştirdi hemen indirmeye çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 19 Şubat 2020; 19:15:10 >
  • Ben de 2023'te AKP'nin olacağını düşünmüyorum.

• Istifa edenler oldukca hakli.
  • Sona geldi reis. Bunun farkında artık. Son çırpınışlar.

Bari reis, zeytin dalı uzat biraz insanlara. Gerçekten belli yaştan sonra çok zor olur bazı şeyler. Çok yanlış yaptın 20 senede. Bunları nasıl kaldıracaksın bu yaştan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Ben anlamadim ki mhpden ayrilanlar kurmadi mi bu partiyi? Eee mhp de yuzde onu gecti. Ne oldu yani bir anda ulkede milliyetcilerin orani 2 katina mi cikti?
    Milliyetçilerin oranı yarıya düştü. Diğer yarısı ümmetçi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuDev

Milliyetçilerin oranı yarıya düştü. Diğer yarısı ümmetçi oldu.

Alıntıları Göster
    Ummetci diye bir sey yok bence hocam. Islam birligini destekliyorum tabi ama o kavrami yanlis anliyorlar.
  • Ben üzülüyorum ya. Ak Parti nereden nereye geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.