Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Türkiye olarak bu dönemde insanımızın sağlığı için gereken tüm tedbirleri alırken, ekonomik faaliyetlerimizi aksatmamak için çaba harcadık. Şimdiye kadar 156 ülke ve 9 uluslararası kuruluşa yardım sağladık” dedi. https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/erdogan-156-ulkeye-yardim-sagladik-6167136/ |
Erdoğan: 156 ülkeye yardım sağladık

-
-
-
herkese yardım var vatandaşa acı reçete zamlar vergiler.
evin ihtiyacını camiye vermek gibi bir şey bu sanırsam dinen de uygun değil.
-
bu sosyalizm, halk vergi vermese devam edebilir mi merak ediyorum? -
Afferin. Kendi vatandaşınada hava gazı. -
Trde fatura odemedigi icin intihar edenler var, cocuklarinin eline sac kurutma makinesi verip diger odada kendini asan anneler var, eline is as yazip kendini asanlar var...
Bilmiyorum yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz samimiyet görmeniz açısından ekliyorum.
-
156 ülkenin içinde Türkiye var mı?
-
Biz üvey evladız -
Bir şey diyeceğim de yarın hapise girmek istemiyorum.
-
156 ülkeye yardım etmişiz ama eline iş aş yazıp intihar eden yanı başımızdaki vatandaşımıza yardım edememişiz yazık
-
halkından acımadan ötv isteyen fâkir ülkeden, her ay vatandaşına işsizik maaşı veren zengin ülkeleye yardım...
ilahi adalet ne zaman tecelli edecek? sömürge ve ucuz işçi halk olmaktan ne zaman kurtulacağız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 15 Aralık 2020; 0:31:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
Trde fatura odemedigi icin intihar edenler var, cocuklarinin eline sac kurutma makinesi verip diger odada kendini asan anneler var, eline is as yazip kendini asanlar var...
Bilmiyorum yani.bu yazdıgını anlayamayacak düzeyde insanlarda oy kullanıyor
-
Holivud yıldızlarına bile maske gönderdik.
darth vader hariç
156 ülkenin bundan haberi var mı?
-
Bilal dünya basınında popüler olmasaydı haa tamamdı da, şimdi onun yanına her giden bu popülizmden kaymak almak adına gider dostum.
saf olmayalım lütfen.
-
bunu yazmak için gelmiştim.
-
eeeee bu galaksinin lideri biziz kardeşim.
Nerde bir gariban varsa biz yardım edecez tabi..... yardım çağrısı neptün gezegeninden de gelse siryus yıldızı'ndan da gelse farketmez hallederiz sıkıntı yok
Millet evine doğru dürüst et süt alamıyor fakirlikten kırılıyor, bunlar ona buna yardım ettik yardımınız batsın artık ne diyeyim !
Bilmiyorum yani. |
herkese yardım var vatandaşa acı reçete zamlar vergiler. evin ihtiyacını camiye vermek gibi bir şey bu sanırsam dinen de uygun değil. |
156 ülkenin içinde Türkiye var mı? |
Biz üvey evladız
|
156 ülkeye yardım etmişiz ama eline iş aş yazıp intihar eden yanı başımızdaki vatandaşımıza yardım edememişiz yazık |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X