Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

ERCİYES TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erciyes tıp hakkında bilgisi olan var mı? benim ilk tercihim orası ve sıram 5900. sınavları sistemi nasıl acaba?
    ve sizce erciyes tıptan sonra nereleri yazmalı?

• ben de eriyes yazıyorum dostum gel tanışalım nerelisin?
    komite sistemi var geçme notu 60 kısaca eğitimi iyi...
    erciyesten sonra formalite icabı ama evine yakın şehirleri salla gitsin ben mersin falan yazıyorum mesela...

Orijinalden alıntı: m.erc

benn kayseriliyim zaten ama buranın yeni sistemi hakkında bilgi edinemedim pek. 7kurumdan geçiliyomuş artık. ben burayı istiyorum inşallah gelirr. sen nerelisin

inş büyük aksilik olmazsa gelir ben de 6400deyim, adanalıyım, madem kayserilisin nasıl kayseri 6 yıl dayanılabilecek bir şehir mi sen anlat

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

benn kayseriliyim zaten ama buranın yeni sistemi hakkında bilgi edinemedim pek. 7kurumdan geçiliyomuş artık. ben burayı istiyorum inşallah gelirr. sen nerelisin

inş büyük aksilik olmazsa gelir ben de 6400deyim, adanalıyım, madem kayserilisin nasıl kayseri 6 yıl dayanılabilecek bir şehir mi sen anlat

Alıntıları Göster
    ya bence fazla abartıyo millet. kayseri iyidir. tamam pek de içaçıcı değil ama ben severim. kışı çok soğuktur.. manzara diye talası överler bence övülecek bi tarafı yok ama hiç yoktan iyidir ulaşım kolaydır ama alışveriş merkezi ve kafelerden ibaret. zaten pek vaktimiz olmayacaktır

• quote:

ya bence fazla abartıyo millet. kayseri iyidir. tamam pek de içaçıcı değil ama ben severim. kışı çok soğuktur.. manzara diye talası överler bence övülecek bi tarafı yok ama hiç yoktan iyidir ulaşım kolaydır ama alışveriş merkezi ve kafelerden ibaret. zaten pek vaktimiz olmayacaktır

ben de aynı kanaatteyim zaten çok vakit olmayacağı için bunlar yeter de artar yani iyi şimdiden bi erciyesli buldum okul açılana kadar yarısını tanırım bu gidişle isim neydi bu arada abi?

• quote:

Alıntıları Göster
    adım merve. erciyesten birilerini bulurum umuduyla girdim ve forumdan bişey anlamadım ama senden büyük olabilirim ikinci girişim benim senin adın ne?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA TIP
    14 yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adım merve. erciyesten birilerini bulurum umuduyla girdim ve forumdan bişey anlamadım ama senden büyük olabilirim ikinci girişim benim senin adın ne?

abi lafını geri alıyorum burası %99 erkek olduğu için %1 ihtimali hiçe saymıştım
    bu arada benim de ikinci girişim tam tersi ben büyüğümdür bence, merve abla dememi bekleme yani

• quote:

quote:

abi lafını geri alıyorum burası %99 erkek olduğu için %1 ihtimali hiçe saymıştım
    bu arada benim de ikinci girişim tam tersi ben büyüğümdür bence, merve abla dememi bekleme yani

Alıntıları Göster
    katılıyorum %99 erkek sen de haklısın . iyi yaa bu gidişle sınıfı tanırız biz okul açılmadan , yoksa ezik kalırız çünkü her sene herkes tanışmış olur

• quote:

katılıyorum %99 erkek sen de haklısın . iyi yaa bu gidişle sınıfı tanırız biz okul açılmadan , yoksa ezik kalırız çünkü her sene herkes tanışmış olur

adımı söylemeyi unutmuşum kubilay ben de, tanıştığıma memnun oldum yeni erciyesliler bulursan bana da haber ver
    zaten facede tercih sonuçlarından sonra grup açarlar orda çoğuyla tanışılabiliyor

• quote:

quote:

adımı söylemeyi unutmuşum kubilay ben de, tanıştığıma memnun oldum yeni erciyesliler bulursan bana da haber ver
    zaten facede tercih sonuçlarından sonra grup açarlar orda çoğuyla tanışılabiliyor

Alıntıları Göster
    ben de tanıştığıma memnun oldum. ben face sevmiyorum ya arkadaşlarla buluruz . senin öyle bi şansın olmadğı için bence de faceden bul

• quote:

ben de tanıştığıma memnun oldum. ben face sevmiyorum ya arkadaşlarla buluruz . senin öyle bi şansın olmadğı için bence de faceden bul

ok ilk erciyesli arkadaşım şimdiden hayırlı olsun görüşmek üzere

quote:

ok ilk erciyesli arkadaşım şimdiden hayırlı olsun görüşmek üzere

Alıntıları Göster
    sağoll senin de hayırlı olsun :) görüşmek üzere

• quote:

sağoll senin de hayırlı olsun :) görüşmek üzere

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Ben de çok büyük ihtimalle Erciyes'teyim bu sene. 2. üniversitem olacak, ilkini bitirmedim malesef. Sınava da 3 . girişim art arda. Doğma büyüme Kayserili'yim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 30 Temmuz 2012; 3:52:52 >

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Merhaba arkadaşlar. Ben de çok büyük ihtimalle Erciyes'teyim bu sene. 2. üniversitem olacak, ilkini bitirmedim malesef. Sınava da 3 . girişim art arda. Doğma büyüme Kayserili'yim.

Alıntıları Göster
    kayserıde okumuyorum (esk tıp)ama orasının egıtımının kalıtelı oldugu hakkında duyumlara gore ızlenımlerım var kadvra felan bol.(kadavranın olup olmaması cok aşırı bişey farketmıor ama bende girerken cok cok onemlı sanıodum :D).baya zor kalan yuzdesıde yuksek.ama kayserı sehrıne soven cok var bunuda belırteyım gezip tozma acısından yani :D

• quote:

Orijinalden alıntı: apwbdumblodore

kayserıde okumuyorum (esk tıp)ama orasının egıtımının kalıtelı oldugu hakkında duyumlara gore ızlenımlerım var kadvra felan bol.(kadavranın olup olmaması cok aşırı bişey farketmıor ama bende girerken cok cok onemlı sanıodum :D).baya zor kalan yuzdesıde yuksek.ama kayserı sehrıne soven cok var bunuda belırteyım gezip tozma acısından yani :D

Alıntıları Göster
    ogzgunner23, hayırlı olsunn

apwbdumblodore, günü birlik çalışırsan kolay diyorlar ya kalanın çok olduğunu bilmiyordum. ben de çoğu derste kadavra olacak sanıyodum kadavrası çok diyip duruyo millet. sen nası çalışmamızı önerirsin ?
    bide şu 7kurumdan geçme ne oluyo

• quote:

ogzgunner23, hayırlı olsunn

apwbdumblodore, günü birlik çalışırsan kolay diyorlar ya kalanın çok olduğunu bilmiyordum. ben de çoğu derste kadavra olacak sanıyodum kadavrası çok diyip duruyo millet. sen nası çalışmamızı önerirsin ?
    bide şu 7kurumdan geçme ne oluyo

Alıntıları Göster
    illaki çalısırsınız bi şekilde dersi.zaten tıp fakultesınde calısan alır illakı karsılıgını.ben size daha önemli bi tuyo vereyım.sakın gezmeye tozmayı arkadaşlarla takılmayı aksatmayın.bu bence daha onemlı.cunku kendıne zaman ayırmayınca derslerede konsantre olamıosun.hem bunlar bırbırını tamamlayan seyler zaten gezme ve ders calısma tıp fakultesınde.bizde inek değiliz yani kafa dağitmaya illakı ihtiyacımız var.kimi zaman cok kimi zaman az

• quote:

Orijinalden alıntı: apwbdumblodore

illaki çalısırsınız bi şekilde dersi.zaten tıp fakultesınde calısan alır illakı karsılıgını.ben size daha önemli bi tuyo vereyım.sakın gezmeye tozmayı arkadaşlarla takılmayı aksatmayın.bu bence daha onemlı.cunku kendıne zaman ayırmayınca derslerede konsantre olamıosun.hem bunlar bırbırını tamamlayan seyler zaten gezme ve ders calısma tıp fakultesınde.bizde inek değiliz yani kafa dağitmaya illakı ihtiyacımız var.kimi zaman cok kimi zaman az

Alıntıları Göster
    Kayseriyi gezip tozma açısından öven mi var ?
    Kayseriyi Kayserili dışında öven yoktur diye bir söz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hantala

kimse övmüyor olm bak git
    artık yarı kayserili sayılırım sözlerine dikkat et bak şurda min. 6 yılımız geçecek Allah izin verirse...

quote:

Orijinalden alıntı: hantala

kimse övmüyor olm bak git
    artık yarı kayserili sayılırım sözlerine dikkat et bak şurda min. 6 yılımız geçecek Allah izin verirse...

Ulan kuıbilay ne bukalemun adamsın

Sınavdan önce imzan bile Gazi tıptı lan
    Tamam başarılar,bol mutluluklar 2 sene sonra editle buraları.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.