Şimdi Ara

Marmara Tıp-Kocaeli Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İki üniversite arasinda secim yapmanız gerekirse hangisini secerdiniz?
    Ayrica bu fakultelerde okuyan varsa onların fakulteleri hakkinda yorumlarını bekliyorum.
    Simdiden teşekkürler cevaplarıniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kocaeli tıp'ta okuyorum. çok çok yakın bi arkadaşım marmara tıp'ta okuyor. marmara tıpta sınıfta kalma oranı biraz yüksek, dersler %100 ingilizce olduğu için biraz zorluyorlar. geçme notu 45 olmasına rağmen insanlar sınıfta kalıyor. kocaeli tıp'ın hocaları olsun, eğitimi olsun, pratik imkanı, laboratuvar şartları ne bileyim kadavra vs. imkanı çok çok iyi. kocaeli üniversitesi'nin tek bir eksiği var. o da kocaeli'de olması bence. onu da istanbul'a 45 dakika oluşu bir nebze telafi ediyor. ben şu tabloda %100 ingilizce tıpı kesinlikle tercih etmem. tıp eğitimi anadilde en sağlıklı olur. bunu ben değil bir çok öğretim görevlisi söylüyor. hatta ingilizce tıptaki hocalar söylüyor. illa istanbul olsun dersen cerrahpaşa türkçe düşün puanın yetiyorsa veya medeniyet tıp'ı araştır. gelişmekte olan bi üniversite. benim görüşlerim bu şekilde.

• Hocam tus ta ingilizce lazim. Ingilizce bilmen lazim. Ingilizce okumak gayet avantajdir. Yurtdisi rahatlikla yaparsin. Ayrica kocaeli tip gayet zor. Marmara tip imkanlari olsun yeri olsun istanbul olsun herseyi mukemmel. Tus basarisida yuksektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: atlibela34

Hocam tus ta ingilizce lazim. Ingilizce bilmen lazim. Ingilizce okumak gayet avantajdir. Yurtdisi rahatlikla yaparsin. Ayrica kocaeli tip gayet zor. Marmara tip imkanlari olsun yeri olsun istanbul olsun herseyi mukemmel. Tus basarisida yuksektir.

Tustaki ingilizce için ingilizce tıp okumak lazım değil dostum. Ayrıca burda yurtdışı vs. diyoruz ama biraz realist olmakta fayda var. 100 tıp fakültesi mezunundan belki bir kaç tanesi gidiyordur yurtdışına. Tıp fakültesi zaten zor bi süreç, ingilizce okuyup iyice zorlaştırmanın pek bi mantığı olduğunu düşünmüyorum.

Kocaeli tıbbı tavsiye ederim.Marmara tıp eski kampüsünde olsa sadece o kampüsün hatrına bile gidilebilirdi ama Maltepe de Başıbüyük de ne diye o eziyeti çekesin ailenin yanında oku Kocaeli güzeldir

***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Düzce tıp? Ktü tıp?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marmara tıp kesinlikle.yeri çok aşırı ters onun dışında eğitim olarak kocaelinden çok çok önde bence. gerçi kocaelininde yeri ters diye biliyorum ikiside dağın başında. :D

hadı kocarli dışından gelse bi nebze sen sıkılmadınmı 18yıldır kocaeliden :D

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.