Şimdi Ara

Erasmus'ta aynı fakültede olacağım kız beni engelledi yorumlarınıza ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki güz dönemi erasmus öğrencisi olacağım. Haziran ayında erasmusla alakalı bir forumda aynı üniversitede ve aynı fakültede olacağımı öğrendiğim bir kızla forumdan irtibata geçtik, sonra facebook'tan arkadaş olduk. Daha sonra facebook'tan konuşmaya başladık işte genel şeylerden üniversite vs. erasmusla iglili falan konuşuyorduk, derken muhabbetimiz ilerledi daha sık mesajlaşmaya başladık, kız çok cana yakın davranıyordu. bölümlerimiz aynı değil fakat 3 dersimiz ortak ve orada aynı yurtta kalacaktık. Kız hatta ordaki gezi programını bana bırak, beraber çok eğlenceli vakit geçireceğiz emin ol tarzında konuşuyordu bana. Büyükelçiliğe gidicektim vize almaya ve büyükelçilik onun oturduğu şehirde bulunuyordu, kız bana vizen çıktıktan sonra pasaportunu alır postalarım senin, tekrar gel git yapmana gerek yok demişti yani o derece sıcak davranıyordu bana. ve bir keresinde bana sevgilisinin olmadığını ima etmişti.

Neyse beni karşıladı beraber vize için başvuruya gittik, yine gayet sıcak davrandı. ben ona zahmet olmasın diye o şehirdeki akrabama aldırdım pasaportumu ve o postaladı falan. neyse zaman böyle geçti. bayramda bayramımı mübarekledi vs. ben bu kızdan artık ciddi derecede hoşlanmaya başlamıştım ama erken davranıp açılarak kızı ürtükmek istemiyordum. bayramdan sonra bilerek daha az yazmaya başladım ve gayet formal dilde erasmus'la ilgili sorular soruyordum falan her şey normaldi yine. o eylül başında bense eylül sonunda orada olacaktım.

Derken o erasmus yapacağımız ülkeye vardı, o gece online gördüm facebook'ta sordum naptın nasıl gidiyo gibisinden nezaketen sorular sordum yine aynı şekilde cevaplar verdi herhangi bir soğukluk sezmedim cümlelerinde. Yalnız inşallah bana da o yurt çıkar dediğim(onun yerleştiği yurt fakülteye çok yakın muhtemelen bana da o yurt çıkıcak) de "hayırlısı artık." cevabını verdi ve sabah baktığımda beni facebook'tan engellediğini farkettim, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü adeta onu görünce, başkalarının hesabından baktım hesabını dondurmamış beni engellemişti.

Sizce neden böyle bi şey yapar? Hani sevgili bulmuştur, sevgilisine şifresini vermiştir sevigilisi beni engellemiştir diyeceğim ama öyle bir kız da değil, mutlaka bana söylerdi bu tarz bir durum olsa, hakaret etmedim, ona sevdiğimi belli etmedim benden hoşlanmıyordu da engelledi desem o da saçma. Daha gitmeme 15 gün var bu sorularla kafayı yemek üzereyim, sürekli aklımda o kız var. Erasmus yapmayı çok istiyorum ancak aklıma onun yaptığı hareket gelince kalbim gerçekten cız ediyor. Sizce tutumum nasıl olmalı? Oraya vardığımda ona karşı nasıl davranmalıyım?

Ciddi yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var.

• soğuk davranmıyacaktın

hele bir git, barışırsınız, hoşlanmış senden belli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: napolyon94

soğuk davranmıyacaktın

Soguk davranmadim, sık yazıp bunaltmaktan, ürkütmekten korkuyordum. Zaten son zamanlarda hep ilk ben yaziyodum, yani o gün facebook ta muhabbeti ben başlatiyordum, bu da sevgili yaptığı yönündeki şüphelerimi güçlendiriyor. o ise normal eskiden olduğu gibi cevaplar yazıyordu. Neden lap diye engelledi hala akıl sır erdiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LeBron James10

quote:

soğuk davranmıyacaktın

Soguk davranmadim, sık yazıp bunaltmaktan, ürkütmekten korkuyordum. Zaten son zamanlarda hep ilk ben yaziyodum, yani o gün facebook ta muhabbeti ben başlatiyordum, bu da sevgili yaptığı yönündeki şüphelerimi güçlendiriyor. o ise normal eskiden olduğu gibi cevaplar yazıyordu. Neden lap diye engelledi hala akıl sır erdiremiyorum.

ne sevgili yapacak ilk günlerden

engellemesi msj vermek amacında olmuş, eğer ona ulaşabileceğin bir kanal varsa gitmeden 1 gün önce yarın yanındayım yaz, başka bir açıklama yazma, ve gittiğin zamanda hislerini dök ortaya.

üzme kendini kırılmış belliki biraz

• Türkiye'deyken sicak davranip, erasmus baslayinca kendini birsey zannedip boyle tavir takinanlar olavibiliyor, ki ben de boyle biriyle karsilasmistim.
    Sana tavsiyem, hic aldirip canini sikma. Bosver. Senin onunde harika bir erasmus donemi olacak, ve belkide hayatta unutamayacagin guzel anilarin olacak.
    O ise, goreceksin tekrar bir sekilde seninle konusmaya calisacaktir. O zaman da ne yapacagina o zaman karar verirsin ;)

Bu arada, hangi sehir? :)

quote:

Orijinalden alıntı: LeBron James10

quote:

soğuk davranmıyacaktın

ne sevgili yapacak ilk günlerden

engellemesi msj vermek amacında olmuş, eğer ona ulaşabileceğin bir kanal varsa gitmeden 1 gün önce yarın yanındayım yaz, başka bir açıklama yazma, ve gittiğin zamanda hislerini dök ortaya.

üzme kendini kırılmış belliki biraz

Hocam ben kırıldığını düşünmüyorum, sonuçta onu kracak en ufak yanlis bir davranışta bulunmadım. Ya umrunda degilsem yani kiz beni gidene kadar fikir alis verisinde bulunurum tarzinda kenarda bulunsun amaciyla gormusse? Oraya gidince de sallamam bunu naparsa yapsin diye dusunuyorsa? Bu tarz bi sey yaparsam kendi kendimi rezil etmis olmaktan korkuyorum. Ama hala o kizdan ciddi derecede hoslaniyorum, malesef bir turlu aklimdan cikaramiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: adacali

Türkiye'deyken sicak davranip, erasmus baslayinca kendini birsey zannedip boyle tavir takinanlar olavibiliyor, ki ben de boyle biriyle karsilasmistim.
    Sana tavsiyem, hic aldirip canini sikma. Bosver. Senin onunde harika bir erasmus donemi olacak, ve belkide hayatta unutamayacagin guzel anilarin olacak.
    O ise, goreceksin tekrar bir sekilde seninle konusmaya calisacaktir. O zaman da ne yapacagina o zaman karar verirsin ;)

Bu arada, hangi sehir? :)

Ljubljana-Slovenya hocam. Sizce orada nasil bir tavir takinmaliyim, tanimiyormus gibi mi davranmaliyim o yanasip muhabbete girene kadar? Gerci muhabbete girip girmeyecegi de mechul :)

• Kızları %100 anlamak imkansızdır. Muhakkak ona göre bir kabahatın vardır. Kızdan ciddi anlamda hoşlanıyorsan oraya vardıgında zaten muhakkak görüşürsünüz bir şekilde. Konuşup halledersiniz bence sıkıntı olmaz
  • engellemiş ve o iş bitmiş sen onurlu bir davranisla onu muhatap almayacaksin . slovenya da ne kizlar vardir eglencene bak o karaktersizi dusunme sen adamsin delikanlisin o ise saygisiz. Karsilasirsan sakin muhatap alma kendini bir sey sanar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alondate

Kızları %100 anlamak imkansızdır. Muhakkak ona göre bir kabahatın vardır. Kızdan ciddi anlamda hoşlanıyorsan oraya vardıgında zaten muhakkak görüşürsünüz bir şekilde. Konuşup halledersiniz bence sıkıntı olmaz

Dediginiz dogru olabilir belki kabahatim olabilir ama ben bundan ziyade acaba agustos ayinda turkiye de yeni sevgili mi yapti veya eski sevgilisiyle mi baristi da sevgilisi benimle gorusmemi istemeyip beni engellettirdi seklinde dusunuyorum sizce de bu sekilde olabilir mi? Ayrica forumda kimi arkadaslar gidince barisirsiniz kimisi de oraya gidince onun yuzune bile bakma karaktersizlik yapmis sana karsi demis ikilemde kaldim acikcasi :( ama degismeyen tek sey bu kizdan epey hoslandigim gercegi.

Orijinalden alıntı: go_can

engellemiş ve o iş bitmiş sen onurlu bir davranisla onu muhatap almayacaksin . slovenya da ne kizlar vardir eglencene bak o karaktersizi dusunme sen adamsin delikanlisin o ise saygisiz. Karsilasirsan sakin muhatap alma kendini bir sey sanar

Erasmus a genel olarak bakisimiz bu sekilde, o periyotta hayatini yasa, istemedigin kadar guzel hatun olacak istediginle takilirsin gibisinden dogru mu evet ancak aklim bi yandan hep bu kizda kalicak, daha once yazistiklarimizda film kulturumuz, kitap, muzik kulturumuzun ve kafa yapimizin cok yakin oldugunu farketmistim. Yani ben bu kizdan ciddi derecede hoslaniyorum ve istedigim kadar yabanci kizla muhabbetim olsun aklimin kenarinda hep o olacak. Hakli olan benim kendimi agirdan satarsam onu muhattap almazsam bu sefer bu kizla isi tamamen bitirmis olacagim bunun olmasini da istemiyorum :(

• LeBron James10 kullanıcısına yanıt
    Bu hareketi yapan kizdan sana hayir gelmez bunu kabul et. Sen tavrini ortaya sert koymazsan kizi etkileyemezsin . Bu engelleme olayina rağmen kizla muhabbete devam edersen avuçta olduğun anlasilacak. Kiza lafi saglam yerlestirmezsen dusuncelerin sende kalir . Mantikli hamleler yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 7 Eylül 2014; 1:40:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Bu hareketi yapan kizdan sana hayir gelmez bunu kabul et. Sen tavrini ortaya sert koymazsan kizi etkileyemezsin . Bu engelleme olayina rağmen kizla muhabbete devam edersen avuçta olduğun anlasilacak. Kiza lafi saglam yerlestirmezsen dusuncelerin sende kalir . Mantikli hamleler yap

Galiba haklisiniz hocam, en mantiklisi bu sekilde davranmak ama ben daha gece konusup sabahina beni engellemesine bir türlü anlam veremiyorum, sevgili durumu mu yoksa oradaki insanlari, ortami vs görüp benim icin "off senle mi muhattap olucam bir de, senle mi ugrasicam ben" seklinde düsünüp de mi engelledi? Size hangisi daha mantikli geliyor?

hayirlisi artik sozunden anlamaliydin terslik oldugunu . sevgili durumundan degildir bence. Slovenya da ortami bulmuş olabilir .Gidince anlarsin ortami bulup bulmadigini . Muhtemelen oralarda kafasima gore takilacak . Kizin sana anlattiklarindan ya da muzik ,film,dizi ,kitap zevklerinden bahseder misin cunku sana anlattigi bazi seyler kizin kisiligi hakkinda ipucu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 7 Eylül 2014; 2:41:39 >

hayirlisi artik sozunden anlamaliydin terslik oldugunu . sevgilisi durumumdan degildir bence. Slovenya da ortami bulmuş olabilir .Gidince anlarsin ortami bulup bulmadigini . Muhtemelen oralarda kafasima gore takilacak . Kizin sana anlattiklarindan ya da muzik ,film,dizi ,kitap zevklerinden bahseder misin cunku sana anlattigi bazi seyler kizin kisiligi hakkinda ipucu olabilir

Fight Club'i defalarca izledigini, (benim de cok sevdigim film) david fincher filmlerine ilgisinin oldugunu, ben de tarantino filmlerini cok severim misal reservoir dogs, kill bill vol1 falan cok sevdigimi soyledim o da bu filmleri izlemis, film veritabani genis bir kiz tam benim istedigim gibi. Bunun disinda benim izlemek istedigim filmler falan vardi hard diskte ben de merak ettim ben de izliyim falan diyordu bana o filmlerin ismini soyleyince.

Bunun disinda ikinci ihtimal bana da daha mantikli geliyor. Kendisi buyuk bir sehrin kotu sayilabilecek bir ilcesinde yasiyor, universitesi baska ilde. Surekli oturdugu ilcedeyi kotuluyor surekli ordan kacip kurtulmak istediginu soyluyordu tutucu bir ilce oldugundan. Sanirim erasmus u bir nevi kurtulus yolu olarak goruyordu. erasmus ta hayatini yasamak varken neden turkiye den bi tane erkekle takilip zaman kaybi yasayayim kafasinda sanirim bu kiz :(

• kızlar böyledir, bilemezsin. belki yakınlaşmanı istiyodu, olmayınca sinirlenip sildi. ama yakınlaşmış olsaydın da normal diyalog istediğini düşünüp yine engelleyebilirdi :D şans işi biraz.

fight club biterken son sahnede adam malafati var kiz defalarca bilincaltina almis kizin bilincalti bitik kucuk bir yerden cikan kiz bomba gibidir ortama cabuk kapilir . Turkiye den kimseyi iplemeyip gununi gun edecek ve donunce temiz bir sayfa acip hayatina devam edicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

fight club biterken son sahnede adam malafati var kiz defalarca bilincaltina almis kizin bilincalti bitik kucuk bir yerden cikan kiz bomba gibidir ortama cabuk kapilir . Turkiye den kimseyi iplemeyip gununi gun edecek ve donunce temiz bir sayfa acip hayatina devam edicek

Aynen 25. kare muhabbeti :) Bana da oyle geliyor. Orda günümu gun ederim donunce hicbir sey olmamis gibi devam ederim kafasinda bana kalirsa. Keske oyle bi kiz olmasa da kendisine orda acilabilsem ama o sekilde tahmin ediyorum ben de :(

canini sıkma böyle durumlarda kazandigin tecrübeler ileride insanlar hakkinda daha mantıklı kararlar almanı sağlayacak . Kurduğu cümlelerden izlediği filmlerden , en onemlisi arkadas ortamindan bu da yoksa yalnizligin getirdigi baskidan nasil bir insan olabilecegini anlamaya calisacaksin. Sadece kizlar icin degil her insan icin gecerli yasayarak ogreneceksin ben boyle ogrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 7 Eylül 2014; 2:49:36 >
    Dostum muhtemelen Slovenya'ya gidip erkekleri görünce muhtemelen sen ona açılma falan diye seni engellemiştir gayet açık ve net seni istememesinin tek nedeni hayatında sanırım ilk defa yabancı erkek görmüş olması muhtemelen onlarla birlikte olmak isteyecek gayet doğal, sen de pek aldırma madem ay sonunda gidiyorsun, sen de öyle yap Slav kızlarla takıl hatta onun önünden geç tepki vermiyosa aynen devam tepki verirse ve sen de gerçekten seviyorsan ( daha doğrusu gerçekte kız seni seviyorsa ) zaten sana bi şekilde döner telefondan veya Facebook'tan . Erasmus'a giden öğrenci tribidir bu genel olarak daha ben de üni.ye yeni başlıyorum ama ben de gitmeyi düşünüyorum bakalım olursa , çok araştırdım çok hikaye okudum gitmiş kadar olmasak ta bi fikrimiz var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.