Şimdi Ara

Ciddi İlişki Üzerine Numara Değiştirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, nasılsınız, umarım iyisinizdir.

Şimdi ciddi bir ilişki içerisindeyim.
    Karşılıklı ailelerin bildiği bir durum var, yaşlarımızda küçük değil, yani bu konu bir ergenlik dönemi kurgusu, sanrısı değil baştan belirtmemde fayda var. Trollük yapacak arkadaşlar olabilir keza.

Yani bahar-yaz civarında bir aksilik olmazsa isteme/nişan gibi durumlar olma ihtimali var Allah'ın izni ile.

Şimdi bende böyle bir durum içerisinde kendi adıma yapmam gereken birşeyler olduğunu düşündüm.

*Evvela işe numaramı değiştirmekle başlayıp, daha önce konuştuğum, ettiğim insanların beni rahatsız etmesini, huzursuz etmesini engellemek istiyorum. Belki ufak bir durum gibi durabilir ama ciddi bir ilişki içerisindeyken ne diye daha önce konuştuğum kız neden mesaj atsın veya neden o mesaja hayatımdaki olan insan tanık olsun ki? Bu hoş bir durum değil diye düşünüyorum. Yani bir pürüze mahal vermemek lazım.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ciddi İlişkilerde Numara Değiştirmek

Ayrıldıktan sonra numara değiştirmek yaygın bir uygulamadır. Özellikle kadınlar, ciddi ilişkiler sona erdikten sonra bu yönteme başvurabilirler.

Bir Kadın Neden Telefon Numarasını Değiştirir?

Bir kadının numara değiştirmesinin birçok nedeni olabilir. Bunlardan bazıları şunlardır:

• Eski partnerinden gelebilecek rahatsız edici aramaları ve mesajları engellemek
    • İlişkiyi tamamen geride bırakmak ve yeni bir başlangıç yapmak
    • Kendi güvenliklerini ve mahremiyetlerini korumak
    • Eski partnerlerinin hayatlarına müdahale etmesini önlemek

Ayrıldıktan Sonra Numara Değiştirme

Ayrıldıktan sonra numara değiştirme kararı, ilişkilerin ciddiyetine ve ayrılma koşullarına göre değişebilir. Bazı kişiler, kısa süreli veya ciddi olmayan ilişkilerden sonra bile numaralarını değiştirebilirler. Ancak, uzun süreli ve duygusal olarak yoğun ilişkilerde, numara değiştirmek daha olasıdır.

Erkek Arkadaşınızın Numarasını Değiştirmesi Ne Anlama Gelir?

Erkek arkadaşının numarasını değiştirmesi, çeşitli anlamlara gelebilir:

• İlişkiyi tamamen bitirmek istediğini gösteriyor olabilir.
    • Seni rahatsız edici aramalardan ve mesajlardan korumaya çalışıyor olabilir.
    • Kendi güvenliğini ve mahremiyetini korumak istiyor olabilir.
    • Hayatına devam etmek ve senden uzaklaşmak istiyor olabilir.

Ayrıldıktan Sonra Numara Değiştiren Erkek

Ayrıldıktan sonra numara değiştiren erkekler, genellikle aşağıdaki nedenlerden birinden dolayı bunu yaparlar:

• Eski partnerlerinden gelebilecek rahatsız edici aramaları ve mesajları engellemek
    • İlişkiyi tamamen geride bırakmak ve yeni bir başlangıç yapmak
    • Kendi güvenliklerini ve mahremiyetlerini korumak
    • Eski partnerlerinin hayatlarına müdahale etmesini önlemek

Numarasını Değiştiren Eski Sevgili

Numarasını değiştiren eski sevgililer, genellikle senden uzaklaşmak ve hayatlarına devam etmek istiyorlardır. Bu, özellikle ayrılıkların dostane olmadığı durumlarda geçerlidir.

Numara Değiştirme Nedenleri

Numara değiştirmenin birçok nedeni olabilir. Ancak, en yaygın nedenler şunlardır:

• Rahatsız edici aramaları ve mesajları engellemek
    • İlişkileri tamamen geride bırakmak
    • Güvenliği ve mahremiyeti korumak
    • Hayata devam etmek ve eski partnerlerden uzaklaşmak

Numara değiştirmek, ciddi ilişkilerde ayrılık sonrası bir başa çıkma mekanizması olabilir. Ancak, herkes için uygun bir seçenek olmayabilir. Bu kararı vermeden önce, artılarını ve eksilerini dikkatlice tartmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şahsen ben de böyle ciddi bi işin içine girmiş olsam tertemiz bi sayfa açıp yeni numara alırdım bence doğru olan bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

Şahsen ben de böyle ciddi bi işin içine girmiş olsam tertemiz bi sayfa açıp yeni numara alırdım bence doğru olan bu

Bende öyle düşündüm hocam.
  • Gerçekten çekindiğin bir durum var mı hocam ? Aksi halde eski eskidir, zaten kimsenin arayıp soracağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Gerçekten çekindiğin bir durum var mı hocam ? Aksi halde eski eskidir, zaten kimsenin arayıp soracağını düşünmüyorum.

hocam çekinmekten ziyade karşı cinsten konuştuğum, yakınen birşeyler yaşadığım insanlar oldu. İçinde beni sevende var ciddi anlamda.. Artık gerçekten evlenebileceğim biri hayatımda olduğu için ne diye geçmişteki pürüzlerin ihtimalini yaşayayım ki? Yani tutup birisi sırf hazmedemeyip saçma sapan mesajlar yazıp ne diye huzurumu bozsun ki? Haksız mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Gerçekten çekindiğin bir durum var mı hocam ? Aksi halde eski eskidir, zaten kimsenin arayıp soracağını düşünmüyorum.

hocam çekinmekten ziyade karşı cinsten konuştuğum, yakınen birşeyler yaşadığım insanlar oldu. İçinde beni sevende var ciddi anlamda.. Artık gerçekten evlenebileceğim biri hayatımda olduğu için ne diye geçmişteki pürüzlerin ihtimalini yaşayayım ki? Yani tutup birisi sırf hazmedemeyip saçma sapan mesajlar yazıp ne diye huzurumu bozsun ki? Haksız mıyım?

Yok, haklısın. Ben çekindiğin bir şey olduğunu tahmin etmiştim. Benzer durum başıma geldi. Numara değiştirmedim ama sosyal medya hesapları belli bir seviyeye geldi, inan hiçbir kızın Instagram sayfasına bile girip bakmışlığım olmadı. Ha bu tür şeyler fedakarlık bile sayılmaz. Olması gereken şeylerdir. Her şeyi olması gerektiği gibi yaptığımı düşünüyorum ama değmedi, umarım senin değer. Kendinden ödün vermen gerekecektir mutlaka ama ölçüsünü iyi ayarlaman yararına olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Yok, haklısın. Ben çekindiğin bir şey olduğunu tahmin etmiştim. Benzer durum başıma geldi. Numara değiştirmedim ama sosyal medya hesapları belli bir seviyeye geldi, inan hiçbir kızın Instagram sayfasına bile girip bakmışlığım olmadı. Ha bu tür şeyler fedakarlık bile sayılmaz. Olması gereken şeylerdir. Her şeyi olması gerektiği gibi yaptığımı düşünüyorum ama değmedi, umarım senin değer. Kendinden ödün vermen gerekecektir mutlaka ama ölçüsünü iyi ayarlaman yararına olur.

Yok hocam ben olaya kendimden ödün vermek olarak bakmıyorum. Yapılması gereken bir eylem olduğunu düşünerek yapıyorum. Madem ciddi bir durum içindeyiz, herşey ciddi olsun. Eskiye dair birşeyler, kalıntılar kalmamalı. Çok büyük bir karar değil zaten no değiştirmek, bana göre basit bir olay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmişin kirli mi ki yeni bir sayfa açıyorsun? Önce kendimizi sorgulamamız lazım, geçmişte yaşadıklarımız ne kadar doğru, kabul edilebilir diye. Eğer hala geçmişteki sevgililerinle görüşüyorsan, yanlışı en başta burada yapıyorsun zaten. Mazide olup bittiyse, artık bizi tedirgin etmemeli. Ciddi düşünüp ilerleyip herhangi bir sebepten bitse veya bazılarımızın yaptığı gibi "yazlık/kışlık" ilişkilerimiz olsa dahi, bunlar eskide kalmalı, irtibat kesilmelidir. Hala görüşmeye devam ediyorsak da sonuçlarına katlanmak zorunda kalırız; ummadık bir anda telefona mesaj gelmesi veya dışarıda bir yerde karşılaşma halinde ne yaparız, bir düşünmek lazım. Yaklaşık 11 yıldır aynı numarayı kullanıyorum, değiştirmeyi düşünmüyorum. Adımlarımızı sadece bugünü yaşamak için değil, geleceği düşünerek de atmalıyız... Karar senin, ister değiştir, ister bırak kalsın. Ama her şeyden önce senin o eskileri kafandan silmen lazım.

• Kendine güvenemiyorsan numaranı değiştirmen doğru olur.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Kendine güvenemiyorsunluk bir durum değil bence hocam. Oldu da evlendi.1 ay sonra atıyorum üç yıl onceki sevgilisinden mesaj gelse " seninle yaptıklarımızı unutamıyorum" diye. Eşi görse. Ortada hiç bir sebep yokken dert olur. İnan bir ömür eşinin kafasını kurcalar durur acaba ne yaşadılar diye.

Sonuc olarak numaranı değiştirmen en mantıklısı kardeşim. Tecrübe konuşuyor ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz...
  • Adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarayı değiştirmek yerine o kişileri engelle. Olmaz mı?Ne gerek var numara değiştirip masraf yapmaya?

• Kadin milleti bu. Sen fedakarlik dersin numara degistirirsin. O ise ''benden ne sakliyorsun neden degistirdin'' diye haftalarca trip atar.

Bizim gibi dusunmuyor onlar.

İnan numarani degistirmesen ve eski sevgilin sana mesaj atsa daha cok hosuna gider kizin. Cunku her kadin sevdigi erkegin paylasilamamasini ister. Hepsi biraz kiskanc ve egoludur. Hepsi de yanindaki erkegi, evde kalmis sap arkadaslarina gostere gostere gezmek ister.

İsin ozu numara falan degistirme. Asrin hatasi olur. Ne gecmisinden utan ne kendinden taviz ver. Onemli olan o degil, sensin. Unutma.

• değiştirdim bile gençler. bir iki üst mesajda arkadaşımızında belirttiği gibi değişen sadece rakamlar, benim ulaşmasını istediğim kişilere yine bu yeni numaram, güncelleyin diye mesaj attım. Şuan sorun yok Allah'a şükür. Numara değiştirmeyi abartan arkadaşlar olmuş, bu kadar abartmayın. Kendimden veya geçmişimden taviz verdiğim yok, aksine bağlar daha sıkı, güven duygusu veriyorsun ortaya. Hayatında pürüz istemediğini ifade etmiş, ortaya koymuş oluyorsun. Ki bu karşı taraftan ziyade benim kendi kişisel kararım.
  • senden bana tavsiye telefon numarası degistirmek çözüm degil eski sevgilerin karsina tekrar çıkabilir kiz arkadasinla da bulusabilirler o yuzden ciddi bir yolda ilerliyorsun ileride esin olabulecek kisiden bunlari saklama karsina al konus sonra kendisi öğrenirse daha kötü olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

senden bana tavsiye telefon numarası degistirmek çözüm degil eski sevgilerin karsina tekrar çıkabilir kiz arkadasinla da bulusabilirler o yuzden ciddi bir yolda ilerliyorsun ileride esin olabulecek kisiden bunlari saklama karsina al konus sonra kendisi öğrenirse daha kötü olmasin

kardeşim ortaya çıkabileceği bir durum yok. herşeyi anlattım ben biliyor zaten.
  • +1

aynen hocam diğer türlüsü hepsi kafa gürültüsü, iyi yapmışşsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.