Şimdi Ara

Enpara Tema Vakfı aracılığıya adınıza Fidan (ÜCRETSİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
4.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuruluşumuzun 2. yılını TEMA Vakfı aracılığıyla sizler adına diktiğimiz fidanlarla kutluyoruz. Bu vesileyle de Enpara.com Hatıra Ormanı'nın tohumlarını atmış olmanın sevincini yaşıyoruz.

Kuruluşumuzdan bugüne, tavsiyeleri ile Enpara.com'un büyümesine destek olan mutlu müşterilerimizin sayesinde hızla büyüdük ve büyümeye devam ediyoruz. ! Siz müşterilerimize teşekkür etmek amacıyla İzmir Kadıovacık Köyü'nde yer alan Enpara.com Hatıra Ormanı'na TEMA Vakfı aracılığıyla toplam 33.000 adet fidan dikimi gerçekleştirdik.

Bundan sonra da, sizlerin tavsiyesiyle aramıza katılan her yeni müşteri için adınıza yeni bir fidan dikeceğiz. Mutlu müşterilerimizin desteğiyle ormanımızı büyüteceğiz.

1 Ekim 2014'ten itibaren sizin tavsiyeniz üzerine Enpara.com'lu olduğunu sistemsel olarak takip edebildiğimiz her yeni müşterimiz için Enpara.com Hatıra Ormanı'na sizin adınıza yeni bir fidan dikeceğiz.

Aşağıdaki adımlardan biri ile, tanıdıklarınıza Enpara.com’u tavsiye edebilir ve bunu bizim sistemsel olarak takip etmemizi sağlayabilirsiniz:

Mutlu müşterilerimiz sayfasındaki "Bizi tavsiye edin" adımı
    İnternet veya cep şubemizden güvenli çıkış yaptığınızda karşınıza çıkan "Bizi tavsiye edin" adımı
    Enpara.com başvuru formundaki "Bizi tavsiye etmek ister misiniz?" adımı
    Tavsiyelerinizin bu adımlardan bize ulaşmasının ardından, bizi tavsiye ettiğiniz kişileri arayarak kendilerine Enpara.com'u tanıtacağız. Bu tanıtım sonrasında Enpara.com'u kendilerine uygun bulan ve müşterimiz olan her bir kişi için adınıza bir fidan dikeceğiz.

Alternatif olarak, bizi tavsiye ettiğiniz kişilerin Enpara.com başvuru formundaki 'Bizi nereden duydunuz?' sorusunda 'Tavsiye' seçeneğini seçmesi, sizin bilgilerinizi girmesi ve ardından müşterimiz olması durumunda da adınıza bir fidan dikimi gerçekleştireceğiz.

Her ayın ilk 5 iş günü içinde size bir e-posta atarak, bir önceki ay sizin tavsiyeleriniz sayesinde kazandığımız yeni müşteri(ler) için adınıza dikilen fidan(lar) hakkında bilgi vereceğiz. Aynı e-postada, TEMA Vakfı'ndan dijital fidan bağışı sertifikası alabilmeniz için ad/soyad ve e-posta adresi bilgilerinizi TEMA Vakfı ile paylaşmak için sizden onay isteyeceğiz. Onay vermeniz durumunda dijital sertifika(lar)ınız 15 gün içinde TEMA Vakfı tarafından e-posta yoluyla size ulaştırılacak.

Kişiye özel fidan dikimi ve dijital fidan bağışı sertifikası gönderimini, 1 Ekim 2014 tarihinden sonra verilen tavsiyeler için, tavsiye edilen kişinin Enpara.com müşterisi olması durumunda, tavsiye eden kişi adına gerçekleştirilecektir. 1 Ekim 2014 tarihinden önce verilen tavsiyeler için ise 33.000 adet toplu fidan dikimi gerçekleştirilmiştir. Bugüne kadar Enpara.com'u tanıdıklarına tavsiye eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.
    1 Ekim 2014 tarihinden sonra tavsiye üzerine Enpara.com ailesine katılan her yeni müşterimiz için, tavsiye eden kişi adına yeni bir fidan dikilecektir. Bir kişi adına dikilebilecek fidan sayısında herhangi bir üst sınır yoktur.
    Aynı kişinin birden fazla müşterimiz tarafından tavsiye edilmesi durumunda, sadece ilk tavsiye eden müşterimiz adına fidan dikimi yapılacaktır.
    Tavsiye edilen bir kişi, tavsiye edildiği tarihten önce Enpara.com müşterisi olmuş ise, tavsiye eden kişi adına bir fidan dikimi yapılmayacaktır.
    Tavsiye edilen bir kişi Enpara.com müşterisi olmayı tercih etmezse, tavsiye eden kişi adına bir fidan dikimi yapılmayacaktır.
    Sadece sistemsel olarak takip edebildiğimiz tavsiyeler için fidan dikimi yapılacaktır. Yukarıda belirtilen yöntemler dışında, sistemsel olarak takip edemediğimiz tavsiyeler için bir fidan dikimi yapılmayacaktır.

Ben tavsiyeler kısmında 3 kişiye gönderdim.Potansiyel enpara üye olma adayları .Bizimde bir katkımız olsun dedik.İlgilenen arkadaşlar olacaktır.

• Dik kardeşim fidanlarını bir iyilik yapıcaklar ille çıkar sağlıyacaklar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özeti yok mu yazının?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Özeti yok mu yazının?

Arkadaslarina enparayi tavsiye et arkadaslarin onaylarsa kendilerine enpara cikartirlarsa, enpara sayesinde bir dikili agacîn olmuş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikili ağacın önünde plakette falan benim ismim yazack mı peki ? önemli olan bu.
  • o kadar soyguncu banka icinde yine duruşuyla bunlar fark yaratıyor.en azından müşteri dikme odaklı değil fidan dikme odaklılar :)
  • artık dikili bir ağacımız olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağaçları diktikleri yere dikkat etsinler...İleride hes,maden,saray vb şeyler için kesilebilir...

Düşünce çok güzel...Tabi hayrına dikmeyecekler bir çıkarları olacak ama sonuçta bizden para istemiyorlar arkadaşını davet et müşterimiz olsun yeter diyorlar...

Bravo
  • bugüne kadar 15-20 kişiyi rahat enpara'lı yaptım,
    herhangi bir karşılık görmedim.

umarım benim yerime dikmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

dikili ağacın önünde plakette falan benim ismim yazack mı peki ? önemli olan bu.

• dijital plaket verilecekmiş

Bir ağacın dikilmesinde katkımız olsun yeterli isim yazsada olur yazmasada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

dikili ağacın önünde plakette falan benim ismim yazack mı peki ? önemli olan bu.

• quote:

Diyelim ki yazıyor, o ormana kalkıp gidip en az 33bin ağacın içinden tüm isimli plaketlerin içinden kendi ismini hangisi benim ağaç acaba diye arayacakmısın hocam ? İstersen adını degil de firma ismi falan yazdir, reklam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Diyelim ki yazıyor, o ormana kalkıp gidip en az 33bin ağacın içinden tüm isimli plaketlerin içinden kendi ismini hangisi benim ağaç acaba diye arayacakmısın hocam ? İstersen adını degil de firma ismi falan yazdir, reklam olur

bakalım çözebilen çıkacak mı olayı. güldürdün hocam.

• zaten enpara almayı düşünen ve katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar olursa , konuya yazsınlar buradan tavsiye edelim.
  • quote:

zeki müren de bizi göreceh mi?
  • Her işlemi ücretsiz olduğu için bu kampanyanında ücretsiz olması isabetli olmuş
  • Enparayı 1 aydır taşımıyorum artık. Tamam hoş bir sistemi var ama kampanya açısından çok yetersiz maalesef.
  • Geçen 1 kutu meşhur çikolatalarından göndermişlerdi afiyetle yedik, arada jest yapıyorlar tabi neye göre bilmiyorum.
  • 1 yıl içinde tükettiğim her 1 lire yakıt için bir fidan dikmeye karar verdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.