Şimdi Ara

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
19
Favori
102.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iPoint

Netflix spotify için ayın enparalısı yerine 2 otomatik ödeme şartı geliyor.
    Bilgiyi nereden aldınız hocam kesin bilgi mi?
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda açıklanır kesin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 fatura talimat zorunluluğu gelmiş
    Enpara Spotify ve Netflix %50 İade

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/yenilenen-netflix-spotify-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 25 Haziran 2019; 16:4:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madem fatura şartı geldi, iade miktarının da artması gerekirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen düzgün rakip lazım karşılarına. Tek eli yüzü düzgün kampanya buydu bunu da mahvettiler.
  • dıdısının dıdısı
  • iyice saçmalamışlar tek fatura olsaydı keşke kullananların hepsi tamamen ögrenciydi.. yine kendi faturasını öder şartı yerine getirirdi
  • 2 faturaya her ay 15 tl iade. Bir şeye de laf etmeyin be. Varsa rakibi bırak git uzatma. Bence hala güzel kampanya. Faturanı zaten ödicen, otomatik talimat mı zor geldi?

• Cep telefonu için talimat verebilirim sadece 1 tane eksik kalıyor

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    Sadece kendi telefon faturam var baska yok. Yabi yararlanamiyorum. Mevcut sartlari degisdirmenin ne geregi vardi ?

• önce ayın enparalısı sonra fatura. seneye aylık 1000 lira harcama ister bunlar. güzel kampanyaydı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Adamlar aylık bilmem kaç yüz bin kişiye 15 tl veriyolar kolay değil. Ailenin faturalarından birini tanımlayabilirsin. Benim de sadece kendi telefon faturam vardı.

15lira dagitiyor da zaten 2kampanyalari var adamakillim. Maximum kredi ve banka kartimla aylik 1000civsri harcayip 100tl maxipuan kazaniyorum. Burda 15tl icin olana bak.

• Sistemde bütün faturaların.kayitliydi zaten.Kaldirip.tekrar mı ekleyelim simdi

• Kampanya bizim için bitmiştir.

• Yahu zaten bu kampanyayı en çok öğrenciler kullanıyor ne 2 faturası. Yakında EFT ücreti de almaya başlar bunlar
  • Bu ne ya, kampanyalara özel sart koyacaksan ayin enparalisi olmanin ne manasi var şimdi.

• Ayin enparalisi kasmaya gerek yok. Zaten 1 fatura talimati vardi 1 tane daha verecez hic olmamasindan iyidir. 2 faturaya Aylik 15 lira veren baska bir banka yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Cep telefonu için talimat verebilirim sadece 1 tane eksik kalıyor
    Maalesef cep telefonu yüklemesi geçerli değil.Ama faturalı da dahil mi bilmiyorum.

"Para transferi, kredi kartı ödeme ve cep telefonu TL yükleme talimatları kampanyaya dahil değildir."

sağlıcakla
    Var. Denizbank 2 otomatik ödeme talimatına 1000tl faizsiz 12 aylık ayrıca A101 den 100tl lik hediye çekine yoksa harcama fişine 2000tl 6 aylık faizsiz Kredi veriyor. Bu ay 3bin TL den fazdalandim. Öneririm. Ayrıca garanti Bonus Spotify harcamana harcadığınız kadar Bonus veriyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.