Şimdi Ara

ENPARA KREDİ KARTI GELİYOR. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
25
Favori
74.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Axess , Bonus , World ile uğraşmaz enpara Direk para iadesi yapar

    Bu puanları kazansanız ne olacak her iş yerinde ne geçerli oluyor nede kullanabiliyorsunuz illaki Akbank,Garanti pos cihazı olması gerekiyormuş.

    Bana direk verirler Ek kart limitim var devamlı kredi çekiyorum bana verirler

    Card Finans olarak olur mu bilemem ama Finansbank üye iş yeri sayısı:250 bin - Garanti Bonus üye iş yeri sayısı:250 bin Akbank Çhip para üye iş yeri sayısı:160 bin Yapı kredi world üye iş yeri sayısı:200 bin

    Buradaki bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum fakat en para Finansbanktan bağımsız çalıştığı için card finans olayına girmeden para iadesi şeklinde yapabilir.

    https://www.enuygun.com/kredi-karti/karsilastir




  • Mail attım dönerler, yarın birgün..
  • Depresyon halinde olduğum için ve gözden kaçtığı için kredi ödememi 7 kez aksattım 5 bin liralık kredi. Buna rağmen, rezervde tutulan 20 küsür bin liralık kredi sağladı bana Enpara. Bunu dışında havale, eft ve diğer ücretleri almadığı için öne çıkıyor gözümde.
  • bu kış döviz alım satımı için kritik dakikalarda sürekli bakımda oluşundan, yurtdışı harcamalarında geçirmeye başlamalarından ve ayın enparalısı olayından sonra paramı taşıdım. atm'den 20 tl çekenin 15 tl gsm yüklemesi yapanın yanında mevduatı üzerinden para kazandığı insanlara da bir değer verirse düşünebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 19 Temmuz 2017; 4:12:41 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Sanal kart olayında cepte tebi tek geçerim. Oluşturuyorum işim bitince siliyorum. Diğer hiç bir sanal kredi kartında silme yok..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akemals42

    Sanal kart olayında cepte tebi tek geçerim. Oluşturuyorum işim bitince siliyorum. Diğer hiç bir sanal kredi kartında silme yok..

    Neden siliyorsunuz ki? Limiti sıfırlamanız yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sisteme güvenmeyin, sıfırlayıp sildiğim kartın içerisinden hostgator iki ay daha para çekti. Ücret anakarta yansıdı. Yazışmalar, faxlar genel müdürlükle uğraştım. Hostgator posunun güvenilir poslar içerisinde olduğundan çekebildiğini söylediler. Ana kartı değiştirdim yine çektiler. Zar zor 3 ay'ın iki ayını geri alabildim. Hostgator'a ulaşıp bir daha para çekmemelerini sağlayabildim.
  • https://m.qnbfinansbank.enpara.com/kredi-karti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marxx

    bu kış döviz alım satımı için kritik dakikalarda sürekli bakımda oluşundan, yurtdışı harcamalarında geçirmeye başlamalarından ve ayın enparalısı olayından sonra paramı taşıdım. atm'den 20 tl çekenin 15 tl gsm yüklemesi yapanın yanında mevduatı üzerinden para kazandığı insanlara da bir değer verirse düşünebilirim.

    Al benden okadar, bir dünya işlem yaptık, bir defa bile ayın en paralısı olup bir halttan yararlanamadık
  • Kredi karti sevmem ama kucuk limitli bi kart opsiyonu cikarirlarsa hemen atlarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi bankamda da hesap işletim ücreti, kart ücreti, eft havale ücreti ödemiyorum. Yani benim için hiç bir artısı yok enparanın şu an için.
    Şimdilik sadece kendi bankamın bankamatiği olmadığı yerde ücretsiz para aktarma aracı olarak kullanıyorum.
    Steam indirimleri gelmeden eski popülerliğine kavuşması pek mümkün değil enparanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logitéch

    Enpara bitti benim gözümde. Ne çıkarsalar fayda etmez artık.

    Neden bitti? Hayırdır söylede olmazsa bizde bitirelim toplu bitirim yapalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara bitti benim gözümde diyenler ölücüden öte adamlardır. daha ne istiyorsunuz. hesap işletim ücreti yok, eft-havale ücreti yok, atm den günlük para çekme limiti 7500 tl ve her ay 1000 tl ye kadar istediğiniz atmden ücretsiz para çekme yapabiliyorsunuz, fatura-vergi-trafik cezası-kontör yükleme vs ıvır zıvır tüm işlemler ücretsiz yapılabiliyor, ihtiyaç kredisi çekecekler dosya masrafı etmeden, bankaya uğramadan kolayca kredi çekebiliyor, faiz kazanmak isteyenler ayın enparalısı olursa +%1 ek faiz kazanıyor ben anlamadım daha neyini beğenmiyorsunuz. bunları yapabilecek başka banka yok enpara daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. bence çok iyi ve severekte kullanıyorum. kredi kartı çıkartırlarsa almayı düşünüyorum.
  • Kesinlikle çöp bir kart.Ayin enparalisi sacmaligini hala savunan var kardesim bonus axess kampanya yapacagi zaman sana diyor mu gsm yukle atm den para cek.Enpara denilen sacmalik 2 3 sey veriyor bonusun yanina yaklasamaz.2 3 gsm ile,atmden para cekmeyle sanki is olucak.Sonuc olarak cop bir kart sadece euro biriktiriyorum birde arada para transferi yoksa albenisi yok.Yasal Kredi kart limitimi boyle sacma bankalarin kartlariylada doldurmaya gerek yok.

    Isbank,Yapikredi,Garanti,Axess olsa yeterli zaten kart limiti doluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara çok iyi özellikle ayın enparalısı ile kartı aktif kullanan ve kullanmayanı ayırt ediyor Bu şekilde devam ederse çok daha başarılı olurlar.
  • Bende uzun zamandır kullanmıyorum enparayı... geçen aradılar memnun musunuz diye.Dedim lokanta vakasından SONRA kullanmıyorum artık sizi...sonra kapattım.



    Enparanin hakkını yiyemem ilk çıkan oydu çünkü bizi bu güzel sistemle tanıştırdılar.Sayelerinde bankacılık işlemlerini ücretsiz yaptık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kart aidatı olmasın anında yapı krediden play kartımı iptal ettrip encard kredi kartına geçicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akemals42

    Sanal kart olayında cepte tebi tek geçerim. Oluşturuyorum işim bitince siliyorum. Diğer hiç bir sanal kredi kartında silme yok..

    İş bankasının sanal kartı da silinebiliyor. Sonra tekrar yaratabiliyorsunuz.
  • Ayın enparalisi herkese hitap etmiyor mesela benim her hangi bir otomatik fatura ödeme durumum yok çünkü uzerime ait faturam yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road35

    Ayın enparalisi herkese hitap etmiyor mesela benim her hangi bir otomatik fatura ödeme durumum yok çünkü uzerime ait faturam yok

    Otomatik fatura ödeme talimatı vermenize gerek yok. Talimatlı veya talimatsız fatura diyor. Ayrıca faturanın sizin adınıza olmasına da gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.