Tüm DOĞU KARADENİZLİ saygıdeğer forum sahipleri.Vallahi çok düşündüm aradım,inceledim bir çok şehrin bölümü var bunu gördüm ve neden bizimde olmasın hem birbirimizi tanırız yardımcı oluruz.Diğer bölümlerde forumda olupta birbirini tanımayan bölüm açıldıktan sonra dost olan bir sürü insan var.Sıra bizde.Haydi arkadaşlar herkez nereli olduğunu yazsın yollasın yanınada plaka kodu(( SAMSUN 55)) ((ORDU 52)) ((GİRESUN 28)) ((TRABZON 61)) ((RİZE 53)) ((ARTVİN 08)) ((Bayburt69)) HAYDEEEEEEEEE..... KARADENİZLİLERİN BİR KAÇI DH TRABZON(61) LazuTS #(YÖNETİCİ)# brother up uralbystreet tonyali61 symek61 Kenshi EmRaHSaRaL Nihonjin QuestionMark dicey_celo YaTTaRa61 mRcOLL MetronoM mackali6116 Cakal[TURK] GOKHANz buzkan zonoli KANT ts1967 sevimli_genc22 pegasuss friendly y_a_T WhyTheyCallMeInsane BruTaLBoY EliNTeR serdarorcun93 yavzi s1Lv3r apostylee mirack SRBTASNRS xxxxveyselxxxx serkangsk roverci ricketsia izzetbey Bekir__ afiyans61 Laz_MTK öslem DH GİRESUN(28) suree ehckelem .LaL. bulancaklı_28 fjcfcefjc dragger28 refqref Amulet ay_erdi Albatros ilhan_28 gokhancoban Bozkurt28 destroil hayrul52 hıgh_laz neandertel xx06xx Tulgacan DH ORDU bulancaklı_28 psl non_stop arrogant cıngıro corsan DH BAYBURT silov Açık :::SpyNet::: alperen_69 tracykerem94 DH KARADENİZ EREĞLİ Yazılımcı Online boldshark DH ARTVİN KillForYou! cerebellum britony BorckaArtvin mn.dede tHe_iMmpPxX Koray08 ilyasturna Turqie hamsili ekmek werus Drazy Laz HunTeR_1907 DH RİZE djan Doğukaradeniz Junger mdkuru racer007 -BoZ- mJabU éfulim KaraCahill hıstorıcal MMX 166 Ali13 emreee85 TR53 blacksea533 mafya babası _Odyssey_ bonser24 Tilkea adizman arbiter Swedy DeaWYearD gkc burock010 DH GÜMÜŞHANE klavyepc.com Kicker DH SAMSUN kadir_metallica AcizKarınca İMZA KODLARI AŞAĞIDAKİ SAYFALARDADIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazuTS -- 27 Aralık 2007; 21:25:46 >