Şimdi Ara

Enişteme rest çektim! Doğru mu yanlış mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani biraz fazla patlamışsın ama bence iyi olmuş
  • mesajların tamamını okumadım ama bacanak olmuyosunuz galiba eniştenle yanlış yazmışsın kardeşim
  • Siz nasıl bacanak oluyosunuz eniştenle?
    Kayınçosu olursun eniştenin sen...
    Ana konuy gelince iyi yapmışsın
  • sende hata
  • restine rest ulan
  • köpek herif biz büyüklerimizn yanında ağzımızı açamazdık

X kişisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Benim anlamadığım enişteler neden pek sevilmez ? Bende ilk evlendiğinde ablam uyuz oluyordum enişteme hatta bi ara kafaya koydum dövecektim her hareketi faul geliyordu şimdi iyi gibi, diğer eniştelerim içinde aynısı geçerli. Bir kaç can dostumda da durum aynı olum niye anlaşamıyorsun diyorum '' Gardaş iyi birşey yapsa bile sevmiyorum, kıl oluyorum '' diyor... Garip bir şey

incisözlükte "beyler ablam" diye aratıp sol frame de çıkan 3. başlık bu çekememezliği inanılmaz güzel özetliyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Gray

Bi'şey dememiş.
    Toplum çinde varolabilmek biraz özveri gerektiriyor çok şımartmışlar seni.

+485456845484
  • Aranızdaki samimiyete bakar aslında söyledikleri. Senin yaşın da 24 yani az değil, böyle yapması biraz yanlış olmuş. Sen de biraz fazla patlamışsın sanki.
  • Asker olmasından dolayı üslubu normal. Zira kalbi "şunu döker misin canım" derken ağzı "şunu boşalt" demiş olabilir. Hele ki bağırmanız çok yanlış olmuş. Ne diyeyim, sonuçta kişisel tercihiniz fakat bağırmanız bence büyük bir yanlış.

Ha eniştenizin yanlışı yok mu? Elbette var. Ben 5-6 yaşındaki çocuklardan bir şey yapmalarını istemeyi yanlış görürken eniştenizin 24 yaşında size böyle bir şey yaptırmak istemesi de yanlıştır. Aranızdaki samimiyete göre durum değişebilir fakat davranışlarınızdan pek samimi olmadığınız belli oluyor. Yine de bağırdığınız için özür dileyebilirsiniz. Onun da sizden, size yapmak istemediğiniz bir şeyi yaptırmaya çalıştığı için özür dilemesi muhtemeldir. Aşırı tepki her zaman için kötüdür, bu huyunuzdan vazgeçmeniz yararınıza olur; sonuçta siz bile pişman olmuşsunuz.
  • Evlendikten sonra gelişen akrabalık ilişkileri gerçekten insanı zor durumda bırakıyor.Yeni insanlarla tanışıyorsun ve bu ilişki direkt olarak insan ilişkileri arasında en önemli konumda bulunan akrabalıkla başlıyor.Bir laf vardı "Senin yüzüne ne deyim(ne söyleyim),senin haline ne deyim?" diye...Evlendikten sonra kişiler bu durumla sıklıkla karşılaşıyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 13 Şubat 2010; 2:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

quote:

Benim anlamadığım enişteler neden pek sevilmez ? Bende ilk evlendiğinde ablam uyuz oluyordum enişteme hatta bi ara kafaya koydum dövecektim her hareketi faul geliyordu şimdi iyi gibi, diğer eniştelerim içinde aynısı geçerli. Bir kaç can dostumda da durum aynı olum niye anlaşamıyorsun diyorum '' Gardaş iyi birşey yapsa bile sevmiyorum, kıl oluyorum '' diyor... Garip bir şey

incisözlükte "beyler ablam" diye aratıp sol frame de çıkan 3. başlık bu çekememezliği inanılmaz güzel özetliyor bence.

Ne alakası var ? Helali değil mi istediğini yapar. Saçma

• Ailenin Tek Erkek Çocuğusun Harelde ? İnsan O Kadar Kişi Arasında Bağırır Mı Lea 8 Yaş Büyüğüne . Zaman Gelir İşin Düşer
  • Abartmışsın dicektim vazgeçtim 30 yaşında adammışsın.Üslup çok önemlidir.Birine bağırarak bunuda yatırır MISIN desen bozulmaz ,ince ve nazik bir sesle bunuda yatır desen bozulmaz ama emir verircesine al lan git bunuda yatır gibisinden söylediyse haketmiş.

Dipnoz:konudan konuya atlamışım farkındaym
  • quote:

Canınızdan çok sevdiğiniz ablanız veya kızkardeşiniz var diyelim. Gece biraz ne yaptıklarını... Ulan düşününce bile sinirleri bozuluyor insanın. Tamam normal, doğal şeyler ama canın çok sevdiğin insan söz konusu olunca farklı oluyor. Umarım düşüncelerimi aktarabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Canınızdan çok sevdiğiniz ablanız veya kızkardeşiniz var diyelim. Gece biraz ne yaptıklarını... Ulan düşününce bile sinirleri bozuluyor insanın. Tamam normal, doğal şeyler ama canın çok sevdiğin insan söz konusu olunca farklı oluyor. Umarım düşüncelerimi aktarabilmişimdir.

işte bu

• İyiki ablam yok dedim şimdi...

@Aurroraberam bize bu duyguyu tamamen anlatsana....Şimdi merak ettim.Bende abim evlenince düşünecek miyim acaba ?
  • sevmedim konuyu..

ben 28 yaşındayım, masada 30 yaşında biri varsa küllük doluysa zaten ben kimse demeden kalkar o küllüğü dökerim...
    herşeyin adasbı usulü var. illa birinin şunu al yap demesine gerek yok. ister kafe olsun ister ev olsun.

bu arada sigara hayatımda kullanmadım..
  • quote:

quote:

Kesinlikle ben o yüzden gıcık almıyorum yani ben almıyorum eniştesini sevmeyen diğer arkadaşların düşünceleri nasıldır bilemem ama benim aklıma bunlar hiç gelmedi. Aslında benim sevmeme nedenim yeğenlerini benle kıyaslaması. Yok şunu almış, yok şöyle etmiş, yok şöyle akıllı uslu ulan bunlardan banane ? Çocuk dört dörtlük olsa da mukayese etse eyvallah diyecemde değil işte... Neyse bu aralar aramız iyi bunlar aklıma geldikçe gidip evine dövesim geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 13 Şubat 2010; 4:06:46 >

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle ben o yüzden gıcık almıyorum yani ben almıyorum eniştesini sevmeyen diğer arkadaşların düşünceleri nasıldır bilemem ama benim aklıma bunlar hiç gelmedi. Aslında benim sevmeme nedenim yeğenlerini benle kıyaslaması. Yok şunu almış, yok şöyle etmiş, yok şöyle akıllı uslu ulan bunlardan banane ? Çocuk dört dörtlük olsa da mukayese etse eyvallah diyecemde değil işte... Neyse bu aralar aramız iyi bunlar aklıma geldikçe gidip evine dövesim geliyor

Benimde aklıma hiç gelmedi böyle şeyler AurorAbeam ın dediklerine katılmıyorum Canından çok sevdiğin kız kardeşini heralde ona göre birine verceksin doğal olarak bu kişide canın gibi olmalı Öyleki anne-baban gece bu işi yaparken canın sıkılmıyor bu da aynı hesap olmalı Enişte de aileden biri sayılır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.