Şimdi Ara

Enişteme rest çektim! Doğru mu yanlış mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok abartmışsın bişey dememişki adam sadece bikaç bişey rica etmiş...
  • Ayıp olmus bıraz enıstene karsı. Sahsen bır kul tablası mesele. Belkı bıraz fazla ıs yuklemıs ama tatlı dılle acıklayabılırdın. Kı sen bagırdıgında o yıne de alttan almaya calısmıs ve anladıgım kadarı ıle sana ters konusmamıs.
    Bence gıdıp kusura bakma kafam bozuktu fılan de gonlunu al sonucta buyugun.
  • Benim eniştelerim ile aram iyidir. Allah bozmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

/>

• siz ailece enişteni kıskanıyorsunuz
  • 24 yaşındasın, bence doğru yapmışsın hem de kafe ya da kahve gibi bir ortamda küllüğü sana boşalttırmak hakaret resmen.. Biraz daha ılımlı yaklaşabilirdin fakat olan olmuş
  • Abartmıssın.
  • Bende sandım ki enişten, yeğen şurada 100 tane taş var onları taşı taşlar bitince de koşarak ığdıra git faturaları yatır felan dedi.Altı üstü basit şeyler söylemiş.Ben bunları enişteme değil tanımadığım yaşça benden büyük herhangi birine yapabilirim.Bir gün sende büyürsün karşındaki küçük eleman aynı şeyleri sana yapar ağırına gider.
  • kafede sigaramı içiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Ozan

quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

bende bir enişte var totoş derim nonoş derim pandik atarım güler geçer. o da aynısını bana yapar. bu kadar fazla sert olmamak lazım. enişteler iyidir. benim 5 tane eniştem var hepsi şeker gibidir.

bişey diyemiyicem

• astsubay deyip durmuşsun zannediyon mu her asker her dakika birilerine emir yağdırıyo, sen kendini asker gibi hissediyorsun! mahmutcuğum şunu da yapalım demekte emirdir askerlikte. illa şunu dök lan demeye gerek yok. kısacası saçmalamışsın onun karşısında bir nevi kompleks
  • Enişten astsubay değil general olsa dahi babana hizmet etmekten gocunmazdı.
    Bence yanlış yapmışsın .
    Bir yolunu bulup emir almaktan hoşlanmadığını bu yüzden kendini tutamayıp onu kırdığını söyleyip özür dilemelisin.
  • quote:

bende bir enişte var totoş derim nonoş derim pandik atarım güler geçer. o da aynısını bana yapar. bu kadar fazla sert olmamak lazım. enişteler iyidir. benim 5 tane eniştem var hepsi şeker gibidir.

Sizin ilişkide konuyu açandan betermiş
  • koskoca bankadaki işine bozulmamışsın ufacık kültablası dökmeye bozulmuşun kalkıp dökseydin bu kadar uzatılacak bişi dememiş sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

saçmalamışın bnm abim bana dukkanda yapmadığını bırakmıyordu eşşek gibi süründürüyordu abi diye bir şey diyemiyorduk yakın olduğu halde adam enin ablanın kocası ben ablam kırılmasın diye bin türlü takla atıyorum aman incilmesin sen kadının kocasına ettin laflara bak bi kulluk boşalttın bide banka gittin çokmu şey istemiş bak adam seni çağırmış kahve içelim demiş sıgara tutmuş samimi olmak istiyor kardeşi gibi görmek istiyor çok ayıp yaptığın bence hemen özür dilemelisin ablandanda eniştendende

Sonuç sadece 2 olay ile geçmiyordur bence bu durumlar bardağı taşıran son damlalar olmuştur bende kimsenin bana emir vermesini istemem.
  • Sabırlı olmak lazım yarın öbür gün ablanın yüzüne vurur bunları ablan üzülür. Ablanın hatırına bazı şeylere katlanmak lazım. Hem orada küçük senmişsin senin yapman en uygunu zaten. He adam asker olduğundan dolayı emir-komuta zincirinde yetiştiği için sana öyle yapıyor gibi gelmiştir ama askerlerin çoğu öyle...
  • Benim anlamadığım enişteler neden pek sevilmez ? Bende ilk evlendiğinde ablam uyuz oluyordum enişteme hatta bi ara kafaya koydum dövecektim her hareketi faul geliyordu şimdi iyi gibi, diğer eniştelerim içinde aynısı geçerli. Bir kaç can dostumda da durum aynı olum niye anlaşamıyorsun diyorum '' Gardaş iyi birşey yapsa bile sevmiyorum, kıl oluyorum '' diyor... Garip bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Benim anlamadığım enişteler neden pek sevilmez ? Bende ilk evlendiğinde ablam uyuz oluyordum enişteme hatta bi ara kafaya koydum dövecektim her hareketi faul geliyordu şimdi iyi gibi, diğer eniştelerim içinde aynısı geçerli. Bir kaç can dostumda da durum aynı olum niye anlaşamıyorsun diyorum '' Gardaş iyi birşey yapsa bile sevmiyorum, kıl oluyorum '' diyor... Garip bir şey

ne demişler Şöförün gidişine Eniştenin Öpüşüne Karışılmaz

• quote:

Tamam sert olmamak gerekte siz fazla abartmışsınızPoff ohh yumuşacık
  • şu saatten sonra elini opüp özür dilemekten başka bi çaren yok oda tepkini anladı zaten bi daha emir veremez. Emirde denmez bunaya..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.