Şimdi Ara

Energizer 74amper Bakımsız akü sarj ve voltaj sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaslar elimde 1 ay önce aldığım 74 amper bir araba aküsü var markası energizer diye bakımsız akü var...

Aküyü solar sarj aleti ile sarj ediyorum güneşli günde 13.80 volta kadar akü voltajı cıkıyor orada sabitleniyor günes bitip gece olunca 12.60'a kadar voltaj düsüyor

günesli günde akü 1 amper güc cekiyor sarj sabit durması için

bu aküyü değiştirmem mi gerek

ve 2 gün önce full doldurup denedğimde 60watlık wantilatörü 1. kademesinde ups ile 3.bucuk saat besledi . hesaplarıma göre en asagı 7-8 saat beslemesi gerekti..

bu akü beni hic tatminkar etmedi cok fena canımı sıktı ..

Aküden anlayan arkadaslar yorum atabilirlermi rica etsem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs1991apo -- 14 Haziran 2013; 2:00:57 >

• akünde sıkıntı vardır arkadaşım akü olayları sıkıntı yaratır eger akü yatık aküyse bu sorunları yaşarsın yatık akü dediğim üretim tarihinden sonra aradan zaman geçtikten sonra kullanmaya başladıysan bu soruları yaşarsın.

bazı akü satan kişiler deponun en ücra köşesinde kalan malları ellerinden çıkarmak için bunları satarlar ve hep böyle sıkıntılar yaşarsın başıma 2 tane aküde geldi aynı sorun bi satıcıdan akü aldım bosc un aküsüydü kaliteli diye aldım akü 1 sene bile gitmedi marş basmadı akü bitti vesayre sonra tekrar değiştirdi garantisi var diye gene aynı sorunları yaşadım sonra nefret ettim gittim

başka bi akü aldım orada ki satıcı dürüstmüş neden olduğunu söyledi akünün üretim tarihinden 2 sene geçmiş yatmış yani akü sorun ondanmış.

yapacağımn şey ise paraya kıyıcaksın gidiceksin varta 90 amperlik akü alıcaksın ondan sonra hiçbir problem yaşamazsın arkadaşım yanlık üretim tarihine çok dikkat et

kolay gelsin.

• sağol kardeşim tekrar deneme yapacağım bugün . yine aynı olursa aküwu değiştirtcm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet büyük ihtimalle akü gözüküyor eğer hesaplamalrın sonucu 7 -8 saat dayanması gerekiyorsa öyle olması gerekir çünkü hesap ve matematik yanılmaz.

gene aynı sorunu yaşarsan değiştir derim.

bir soru aküyü başka bir 12 volt güç kaynağı ile şarj ettinmi. sorunun cevabı evetse düzgün şarj olduğunda bile aynı sorunu yapıyorsa sorun aküden.

kolay gelsin
  • ilk solar sarj aleti ile sarj ettim . günes gttinde 12.80 e düstü

sonra sarj aletini iptal ettim bosaltıp öle denedm sonuc yine aynı 12.60 lara düstü bu seferde.. akü resmen ölü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.