Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: evil2302 , aquaregia Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
36.047
Cevap
1.129
Favori
3.522.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10941095109610971098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam hane gelirini baz aldırtırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bir arkadaşım da bir şube müdüründen bilgi almış, ev satış işlemi görmediyse 2019'dan beri, sıfırsa ev, 0,64 veriyoruz demiş. Belli ki kimsenin net bilgisi yok, banka personeli dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankCostello

Hem de 12 sene
    Bana çok riskli geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pigletx

Yaş 57. 16 bin çıktı diyor, yanlış mı anladı bilmiyorum. Mümkün mu böyle rakam
    Hocam aegon sitesine girip 1 dk da teklif alabilirsiniz kredi hayat sigortası için. Daha düşük çıkacaktır. İsterseniz oradan yaptırıp. Yeni sigortayı alıp, eskisi için iptal dilekçesi yapıp bankaya verin paranızı iade alabilirsiniz.
    Önemli Not: kredi hayat sigortası yapıldığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde iptal edilebilir. Sonra etmezler. Aegon 2 ay iptal süresi veriyor kampanya yapmış.

Hiç sigorta yaptırmasanıZ da olur ama o risk sizin bileceğiniz iş. Detaylar bu linkte:

https://forum.donanimhaber.com/bireysel-tuketici-heyeti-masraf-iadeleri-geri-alma-konusu--140252864-44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 5 Haziran 2020; 9:48:25 >

• scuderdia S kullanıcısına yanıt
    Her yerde böyle hocam malesef. Para pul oldu. Faiz düştükçe zam geldi her sefer. Hiçbir şey değişmedi yani. Aslında faiz yüksekten almak lazım evi. Sonra da yapılandıracaksın. En güzeli bu.

• Merhabalar. Karı koca memuruz. 375 bin tllik bir ev için 70 bin tl kredi kullanmak istiyorum.
    Ev 8 yıllık mal sahibi oturuyor tapusuyla.
    aylık 5 bin tlye kadar ödeme yapabiliriz. 18 ayda geri ödemeyi düşünüyorum en kötü.
    Benim durumumda konut kredisi mi ihtiyaç kredisi mi mantıklı?
    Hangi bankadan kullanmalıyım? eşim halkbankta maaş müşterisi aynı zamanda. süreç ne kadar sürüyor?
    enuygunda hesapladığımda ,74'ten 6500 tl toplam masraf çıkıyor bu hesap doğru mudur?
    Çok yabancı olduğum konular, her türlü yönlendirmeye minnettarım.

• Evi ipotek ettirdiğine değmez arkadaşım ihtiyaç kredisi kullanirdim ben olsam.hem prosodür daha az hem ev sadece sizin olacak.

• anelka3939 kullanıcısına yanıt
    Satış görmemiş ama mütehat tarafından bir sene kiraya verilmiş 4 yıllık bir ev vardı 64 çıkmaz dediler. 74 olacakmış

• scuderdia S kullanıcısına yanıt
    Maalesef böyle artık, hadi %10 koysalar neyse dersin de bu kadar da olmaz. Yalnız ev iyi duruyor aynı durumda.

• papkide P kullanıcısına yanıt
    Gelir kredi limitiniz çok yüksek kesinlikle tavsiye etmem bu oranlarda borca girmeyi. Tamam ilerleyen zamanda pare pul olur ama yine de riskli. Ben de 10 bin gelir var toplam artı kredi çekersem kendi oturduğum evi de en az 1300 lira kiraya vereceğim. 5000 kredi çekmek konusunda gidip geliyorum kira düşünce aşağı yukarı 3500 ödeyeceğim.

• educationist E kullanıcısına yanıt
    O kadar çok bilgi kirliliği var ki, bir başkasına sordum o da 3 yılı aşmamalı binanın yaşı 0.64 için dedi. Benim alma planında olduğum yer zaten bitmedi bile tam olarak. Yani buna 0.64 vermeyecekler de hangi binaya verecekler? Netleşseydi de rahatlasaydık keşke.
  • Arkadaşlar nacizane tavsiyem gelirinizin yarısını aşacak kredi borcuna girmeyin çünki pandemi’nin ekonomik krizi ilerideki tarihlerde ağır olacak ve 2.dalga olasılığı yüksek.

• 1 ocak 2019 dan sonra tapuda islem gormemis veya 0 konutlar icin 0.64 gerisi icin0.74 kredi imkani var.

Evin bedelinin en az %10kadar nakitinizin olmasi lazim

Cektiginiz kredinin max 5.000 tl si masraf olarak krediden düsüyor

Evin bedelinin %3ü kadar tapu masrafi oduyorsunuz

Emlakcidan aliyorsaniz komisyon var %3alicidan %3saticidan

Alacaginiz evin tapusu son 3ay maas bordronuzla ve sigorta dokumunuzle bankaya gidiyorsunuz olursa 3-4gun icinde kredi cikar.

Herseyi hesap edin iyi pazarlik yapin.

Hesap edilemeyen sey asagidaki hikayemde...

Evin fiyatini sordum, evi gezdim begendim emlakciyla el sıkıştım bankadan bilgi aldim ev sahibiyle gorusecez emlakcidan haber bekliyorum gelen haber ev sahibi 50.000tl fazla istiyor ve bunlar 24saatte oluyor.

Serefsizlik hesap edilemiyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: creep32

1 ocak 2019 dan sonra tapuda islem gormemis veya 0 konutlar icin 0.64 gerisi icin0.74 kredi imkani var.

Evin bedelinin en az %10kadar nakitinizin olmasi lazim

Cektiginiz kredinin max 5.000 tl si masraf olarak krediden düsüyor

Evin bedelinin %3ü kadar tapu masrafi oduyorsunuz

Emlakcidan aliyorsaniz komisyon var %3alicidan %3saticidan

Alacaginiz evin tapusu son 3ay maas bordronuzla ve sigorta dokumunuzle bankaya gidiyorsunuz olursa 3-4gun icinde kredi cikar.

Herseyi hesap edin iyi pazarlik yapin.

Hesap edilemeyen sey asagidaki hikayemde...

Evin fiyatini sordum, evi gezdim begendim emlakciyla el sıkıştım bankadan bilgi aldim ev sahibiyle gorusecez emlakcidan haber bekliyorum gelen haber ev sahibi 50.000tl fazla istiyor ve bunlar 24saatte oluyor.

Serefsizlik hesap edilemiyor malesef.
    0.99 'a düşmeden ev bakmaya başlamıştım ve düşünce aynı olayları hangi eve bakarsam bakayım yaşadım. Malesef ev sahibi ya da müteahit farketmiyor hepsi aynı. Hiçbir evi faiz öncesi fiyattan göremeyeksiniz malesef. İçinize sinen yeri alın ( 50.000 üstü değer mi o sizin kararınız)

• reLo R kullanıcısına yanıt
    Ev fiyatlari artabilir sıkıntı yok, evin sahibi malına istediği fiyatida koyabilir eyvallah ama el sıkıştıktan sonra fiyat arttirmak 10 numara hareket hakikatten 👏👏

• quote:

Orijinalden alıntı: creep32

Ev fiyatlari artabilir sıkıntı yok, evin sahibi malına istediği fiyatida koyabilir eyvallah ama el sıkıştıktan sonra fiyat arttirmak 10 numara hareket hakikatten 👏👏
    Hocam sonuna kadar haklısınız. Açgözlü insan çok malesef. Ev beğendim. Fiyatı 2 defa arttı . Ben buna rağömen lanet olsun tamam dedim ama yine arttırdı. Son teklifimi yaptım (bu sırada başka bir ev kaçırdım) ve o ev olmadı. Sonra başka bir ev buldum ve orayı aldım. Bazı şeyler nasip ve herşeyde bir hayır vardır demek lazım. Bu tip olaylar ev alana kadar malesef olacaktır.
  • 4 sene önce mütahitten daire almıştım ne kadar gösterdi hatırlamıyorum ama tapunun üzerinde bir bedel yazıyor sanırım o gösterilmiştir değil mi ? 5 yıl içinde satış olursa bir vergi çıkıyor alan kişi de ona göre vergi çekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 5 Haziran 2020; 14:10:7 >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Deger artis kazanci vergisini alan kisi degil satan kisi oder. Ve evet tapunun ustunde yazan bedel baz alinir.

• 3 gündür ön onay gelmemesi normal mi arkadaşlar, herkeste mi süreç böyle

• 
Sayfa: önceki 10941095109610971098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.