Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1097. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.042
Cevap
1.131
Favori
3.521.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal, benim 4 gün sonra geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı başvurdum bugün onaylandı, biraz önce de eksper aradı. En geç pazartesi raporu sunarız Çarşamba Perşembe onaylanır dedi. Gittikçe uzuyor süreç hayırlısı bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende salı başvurdum ses yok

• quote:

Orijinalden alıntı: creep32

1 ocak 2019 dan sonra tapuda islem gormemis veya 0 konutlar icin 0.64 gerisi icin0.74 kredi imkani var.

Evin bedelinin en az %10kadar nakitinizin olmasi lazim

Cektiginiz kredinin max 5.000 tl si masraf olarak krediden düsüyor

Evin bedelinin %3ü kadar tapu masrafi oduyorsunuz

Emlakcidan aliyorsaniz komisyon var %3alicidan %3saticidan

Alacaginiz evin tapusu son 3ay maas bordronuzla ve sigorta dokumunuzle bankaya gidiyorsunuz olursa 3-4gun icinde kredi cikar.

Herseyi hesap edin iyi pazarlik yapin.

Hesap edilemeyen sey asagidaki hikayemde...

Evin fiyatini sordum, evi gezdim begendim emlakciyla el sıkıştım bankadan bilgi aldim ev sahibiyle gorusecez emlakcidan haber bekliyorum gelen haber ev sahibi 50.000tl fazla istiyor ve bunlar 24saatte oluyor.

Serefsizlik hesap edilemiyor malesef.
    Bilgiler bayağı yanlış ama.

Tapu masrafı yüzde 4
    Emlakçı bedeli yüzde 2( Bazılarıyla anlaşırsan daha az da verirsin)
    Masraflar maksimum 5 bin değil, 10 bine yakın çıkanlar gördüm. Çekeceğin krediye göre de değişir.

• Kredi çekerken ön onay’da yararımıza olacak diye annemin ikametini kendi evime taşımak istediğimde e-devlet’ten böyle hata veriyor ve o evde oturan olmamalıdır diyor anlamadım... Annemin üstüne ev yok şu an evini sattık.

• Kredi masrafi bana 300k icin masraf siigorta eksper falan 8000 falan çıkardılar. Yaş 27

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Aslında tapu masrafını hem alıcı hem satıcının ödemesi gerekiyor ama reelde yine alıcı ödüyor bütün masrafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smhylmz

Kredi masrafi bana 300k icin masraf siigorta eksper falan 8000 falan çıkardılar. Yaş 27
    Doğru ona yakın bir şey çıkar ama sigortayı sonradan iptal edebilirsiniz, bankalar biraz uğraştırıyor ama hakem heyetine başvurunca mecbur geri veriyorlar çünkü sigorta sözleşmesinde 30 gün içinde cayma hakkının olduğu yazıyor. Sigortayı iptal ederse 4k ya yakın parayı geri alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Kredi çekerken ön onay’da yararımıza olacak diye annemin ikametini kendi evime taşımak istediğimde e-devlet’ten böyle hata veriyor ve o evde oturan olmamalıdır diyor anlamadım... Annemin üstüne ev yok şu an evini sattık.

ikamette oturan birisi ile nüfüs müdürlüğüne gitmeniz gerekmekte. orda bu şahıs benim yanımda oturacaktır şeklinde sizinde imzanızı alacaklar.

• Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Aynen salı basvurdum Çarşamba eksper gitti bekliyorum benim mutahitle anlasmama göre tapu onlara ait bakalım ne zaman arayacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan_gldrn S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için.

• güzel bilgi teşekkürler, ön onayımız bi gelseydi
  • Yapılandırma dan ses yok bugün maliye bakanının toplantısı vardı ama gelişme yok sanırım

Emlak 365 | Emlak Haberleri
    Eski Kredilere Yapılandırma Olacak Mı, Eski Kredilerde Faiz İndirimi Yapılacak Mı, Konut Kredisi Yapılandırma İçin Son Dakika Gelişmeleri Neler?
    https://www.emlak365.com/ekonomi/eski-kredilere-yapilandirma-olacak-mi-eski-kredilerde-faiz-indirimi-h31588.html

• masmawi83 M kullanıcısına yanıt
    Ben satıcıyım işte.. O yüzden satmak istediğim miktarın %90 ina kredi veremiyorum aksi takdirde yüklü bir vergi çıkıyor. Aldığım mütahit çok düşük göstermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 5 Haziran 2020; 18:58:46 >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Muteahhitler zincirleme evlerin alis satisini engelliyor. Az Nakitle ev almak hikaye resmen. Ozellikle benim gibi 500k ustu ev bakiyorsaniz. 820 bine ev var 200 bin kredi cekilebiliyor max. Muteahhit 750ye satmis 200 bin cektirmis. Ne bileyim nakitli ev aliniyosa bu kredi olaylari fason seyler. Benim gibi yaşı gencler icin projelerden almak daha mantikli gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Hocam isinize karışmak gibi olmasında 6/7 bin TL krediye bağlamak çok rsikli degilmi

Alıntıları Göster
    hocam exra gelirim var ama bordroya dahil degil.

• Ankarada tapu randevusu 20 gün sonraya veriliyor sistemde.emlakcilar, müteahhitler bunu öne cekebiliyor mu?

• İşbankası sms attı 0.87 den konut kredinizi taşıyabilirz diye. Suan 0.99 halkbakdayım 87 ay vadem var değer mi ki taşımak

• arkadaşlar 150k civarı param var ama işsizim yurt dışında calısıyordum covid19 olaylarından dolayı işimi bırakıp TR ye geldim ,

kayıt dışı gelirlerim var yurt dışındaki işlerimden ,

kredi notum tepe seviyede ,

ama maaş bodrom ve sigorta kaydım ,

sanırım konut kredisinden faydalanamıyorum bu durumda.
  • mehmet0805 kullanıcısına yanıt
    iş bankasına taşırsan bu orandan çakılıp kalır,, halkbank belki 0,74 yapılandırma açılırsa 2 3 ay içinde pişman olursun,,, ben aynı bu tuzaga düşüyordum,, son anda kurtardım aynı şekilde 1.65 faizli vakıfbank kredimi akbanka tasiyordum,, burda nikinde halil yazan bir üyenin umut kesici yazıları ile iyice gaza geldim,, tam başvuru yaptım akbank expertiz parası ödedim pazartesi gelecelti ki expertiz,,, tam o cuma akşamı kamu bankaları yapılandırma haberi geldi,, akbank a tasisaydim 30bin kar olacaktı vakıfbank yapılandırma yaptım ve tam 60bin borcum eridi 0.99 dan,,, sonra yazdıki kendiside özel bankaya tasimamis,, buralarda yazanlara fazla güvenme,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.